Delen vinden we super lief

Frozen 2 anna en elsa arendelleEindelijk is het zover! Disney Nederland brengt de Trailer van FROZEN 2 naar buiten. Hier hebben we met zijn allen heel lang op gewacht. En nu worden we eindelijk beloond! We moeten nog wel heel even wachten aangezien FROZEN 2 pas vanaf 20 november 2019 in de Nederlandse bioscopen draait. Maar geniet maar alvast van onderstaande beelden.

En waar mijn oog vooral op gericht was, zijn de nieuwe outfits van de karakters. Mijn dochter loopt er namelijk graag in rond. We hebben zelfs uitgepakt om haar 3e verjaardag, geheel in thema van de zusjes Anna & Elsa. Ook organiseerden we een Cakesmash in het Frozen thema. Leuk om te weten, is dat alle bekende personages uit het succesvolle eerste deel uit 2013 terug keren in dit vervolg. Ook mijn favoriete Olaf.

Trailer Frozen 2

Er is nog niet heel veel bekend over de inhoud van de film. Wel is in de trailer te zien dat koningin Elsa met haar zusje Anna en de bekende karakters Kristoff en sneeuwpop Olaf weer avonturen zullen beleven. Ze trotseren de kou en gaan samen op reis om een eeuwenoud mysterie over het koninkrijk te ontrafelen. Spanning en sensatie alom. Wat denken jullie, zal het het succes van de eerste roze film evenaren? De meningen zijn verdeeld. Wel tof om te zien dat Anna wat wilder wordt met haar losse haren, scheelt deze mama vele vlechten maken, fieow…

Award winning Frozen

Het eerste deel is alweer een tijdje terug gelanceerd, dit was in 2013 en sleepte een Oscar en een Golden Globe in de wacht voor beste animatiefilm. Daarnaast werd het nummer Let It Go bekroond met een Oscar voor beste originele song. De film kent sindsdien een ongekende populariteit. Van het Academy Award®-winnende team – regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck,  producent Peter Del Vecho, met de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad, en de muziek van Oscar®-winnende songwriters Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez.

Let it Go..

Waren jullie ook zo fan van Frozen?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief