Delen vinden we super lief

Deze zomervakantie is het weer zover en zijn de ‘Jul & Julia Zomerweken’ weer te bezoeken in kinderpretpark Julianatoren! We ontkomen er niet aan om deze zomer dus naar Apeldoorn te reizen. We komen er graag en afgelopen jaar was het ook een groots succes! De kinderen genieten keer op keer en wij als ouders kunnen op ons gemak relaxen. Zodra de CD van Jul & Julia thuis opgezet wordt, krijgen we al de vraag: “mam, wanneer gaan we weer eens naar de Julianatoren…” “We willen weer in de hoge hoed en met Jul & Julia knuffelen.

Vakantiemodus

Het park is compact en van alle gemakken voorzien! Onze kids zijn nog nét iets te jong om vrij rond te lopen, maar dat komt op den duur echt goed en kan ik ook achterin het park op een stoel chillen terwijl de kids rondrennen! Het is er altijd zo leuk, of het nu lente, zomer, of Halloween is! En tijdens de Jul & Julia Zomerweken heeft het pretpark er weer alles aangedaan dat we als gezin echt op en top vakantie kunnen vieren!

Mee op wereldreis

Jul & Julia nemen je deze zomer mee op wereldreis in de gezellige theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Bij je ticket voor het kinderpretpark krijg je zelfs gratis toegang tot deze show dat de dag echt compleet maakt!

Er zijn overigens meerdere shows per dag! De kinderen kijken hier naar uit omdat ze naderhand met de cast op de foto mogen! Hier worden ze altijd weer blij van!

Tijdens de Jul’s ‘Wild West Show‘ leer je als bezoeker de stoere passen van de Cowboydans. Afgelopen jaar hadden we dat gemist en stond daardoor hoog op ons lijstje! Ook kun je limbodansen met Meneer Kaasgaaf’ en hebben we gedanst met Mevrouw Suikerspin’ tijdens haar Mexicaanse Dansshow. En tussen het bezoeken van de attracties door, hebben we Dino & Dina meegeholpen bij hun Zomer Bouwspel en kunnen we onszelf wel een èchte ranger noemen!

Julianatoren video

Jul & Julia en de Reis om de Wereld

In de theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan je vriendjes Jul & Julia samen met Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. De outfits zijn er ook weer helemaal op aan gesloten! Ze gaan echter niet op vakantie …. !

De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. De zaal met kinderen deden weer goed hun best om de muizenvriendjes te helpen om de boeven te slim af te zijn!

Uiteraard hebben we weer ons best gedaan om zoveel mogelijk van de 60 attracties te bezoeken en het is ons bijna gelukt!

Instapost Julianatoren

Dit bericht bekijken op Instagram

Deze zomervakantie kun je met de kids op en top vakantie vieren tijdens de ‘Jul & Julia Zomerweken’! Je krijgt spontaan zin in de vakantie!! In de spectaculaire theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’ ga je mee op wereldreis en zitten de kleintjes op het randje van het bankje!  Ook zijn we wezen limbodansen met Meneer Kaasgaaf en hebben we de dans moves uitgeprobeerd met Mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow.  En omdat we er toch zijn hebben we tussen de attracties door Dino & Dina meegeholpen bij hun Zomer Bouwspel. Uiteraard was ook Cas de Ranger LIVE present! We zijn half onderweg om de 60 te gekke attracties uit te proberen, al hebben we wel onze favorieten natuurlijk! Zijn jullie al wel eens in de kinderpretpark @dejulianatoren geweest? Lees er vanavond alles over   #julenjulia #julianatoren #apeldoorn #mexico #gun #attractie #plezier #kinderpretpark #live #vriendschap #attracties #zomerweken #olivettepuntnl #mevrouwsuikerspin #kleurrijk #colourfulllife #leukweer #blogfamily #blogonline #optreden #zomervakantie #eropuit #happykids #aanrader #meneerkaasgaaf

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zomeravonden tot 20:00 uur

Tijdens de Zomeravonden is het extra lang genieten van de zomerse sferen in het pretpark. Kinderpretpark Julianatoren is dan tot 20:00 uur geopend. Iedere avond heeft een ander thema. Denk hierbij aan de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en op de laatste avond komt zelfs Woezel & Pip op bezoek.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Een aanrader dus!

Meer info vindt je hier

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief