Delen vinden we super lief

Met stuiterende, enthousiaste kindjes zijn we naar de Julianatoren afgereisd! We ontvingen een persbericht dat er een nieuwe “thril ride” zou worden geopend. Allereerst ben ik dol op pretparken met kinderen en al helemaal op de Julianatoren. Het park is compact, overzichtelijk en perfect voor een dag vol plezier met kleine kinderen.

lenteweken Julianatoren Apeldoorn

De hoge hoed

Voor kinderen met stalen zenuwen is deze nieuwe ‘thrill ride’ attractie helemaal te gek! De vrijevaltoren is maar liefst 10 meter hoog. Ik ben dan ook benieuwd of ik mijn hoogtevrees kan overwinnen. Als je er eenmaal in zit, wordt iedereen langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen, waarna ‘de hoge hoed’ in een vrije val, en draaiend om zijn as, naar beneden stort. Ik weet niet of ik het aandurf, maar heb het gewoon geprobeerd! De Hoge Hoed is te vinden bij de entree van het pretpark.

Videoimpressie van onze avonturen

Family time in de julianatoren

Samen met de Olivier, Yvette en haar BFF gingen we een fijne dag tegemoed. Mijn schoonmoeder woont in Apeldoorn waardoor de jongste telg er even gedropt werd. Wel zo fijn, omdat we daardoor wat meer attracties konden bezoeken die iedereen leuk zou vinden. Wel zo leuk in alle attracties. Uiteraard waren we ook bij de feestelijke opening van de nieuwe attractie. De thrillride ‘De Hoge Hoed’ is echt mijn ding. Samen met de rollerskates is het toch wel mijn favoriete attractie.

Julianatoren

Zijn jullie al wel eens in de julianatoren geweest? Als ik er in de buurt zou wonen, had ik al zeer zeker een jaarkaart aangeschaft. Afgelopen jaar waren we bij de zomerweken en ook de sprookjeweken waren een groot succes. Met name Cas de ranger is de favoriet van mijn zoontje. Aankomende voorjaar zullen we er weer te vinden zijn met de superleuke lenteweken

Lenteweken

Tijdens de Superleuke Lenteweken, van 19 april t/m 5 mei, maak je kennis met Cas de Ranger! Afgelopen jaar kwam hij terug als onderzoeker in het park en stoomt je in zijn show klaar om op avontuur te gaan. Via een spannend bospad kunnen kinderen het gelijk in de praktijk brengen in zijn eigen experience. Er valt veel te ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond Kinderpretpark Julianatoren. Aanrader dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief