Delen vinden we super lief

Spelenderwijs alles over de natuur leren, dat klinkt als muziek in onze oren. We ontvingen een persbericht m.b.t. het nieuwe karakter ‘Cas de Ranger‘ van Kinderpretpark Julianatoren en daar wilden we heel graag alles over weten. Wij wilden dan ook graag bij de pers première aanwezig zijn in de meivakantie. Dit ging ons niet lukken, maar we hebben Veronique, een fantastische gastblogger ingezet. Zij vertelt jullie er alles over. Kijk en lees je mee?

  • Gastblogger Veronique on tour

Cas de ranger Julianatoren

Toen ik door Olivette gevraagd werd om het plekje van Marjolein in te nemen voor de première van Cas de Ranger zei ik volmondig JA! En toen ik het de kids vertelde was de bank niet meer veilig. De afgelopen dagen begon standaard met de vraag gaan we vandaag naar de Julianatoren😅!

De weersvoorspellingen vielen tegen, maar met de paraplu’s en regenlaarzen achterin, stapten we vol enthousiasme in de auto. Een thuiswedstrijd aangezien we op fietsafstand wonen. Dit was maar goed, want bij aankomst bleek ik mijn telefoon thuis te hebben liggen. Het belangrijkste item om onze avonturen vast te leggen en mijn belofte aan Marjolein om haar plekje zo goed mogelijk in te nemen. Gelukkig was mijn schoonmoeder zo lief om op neer te rijden. Tien minuten later waren we compleet (incl. schoonmoeder en telefoon!!!)

  • Cas de Ranger perspremière

Vandaag mochten we kennismaken met Cas de Ranger. Cas is een stoere avonturier die antwoorden zoekt op alle vragen over de natuur. Kun je met schelpenscheermessen scheren? Hoe praten bijen met elkaar? Grappige interessante vragen waarbij Cas ons meeneemt om een antwoord te krijgen en de dieren en natuur beter te leren kennen.

Thuis hebben de jongens al een aantal afleveringen op YouTube gekeken en ze herkennen de vrolijke, enthousiaste jongen meteen als hij het podium opkomt! Elke zaterdag rond 16:00 uur mee staat er weer een nieuwe video online op zijn YouTube kanaal.

  • Interactieve showCas de ranger Julianatoren

Tijdens zijn interactieve show op de Showheuvel achterin het park, nemen kinderen en ouders het tegen elkaar op in kracht, snelheid en weetjes. Eieren van de ene naar de andere kant van het podium brengen via allerlei hindernissen. Een quiz waarbij er geraden moet worden wat je voelt bijvoorbeeld een touw, veren etc.

  • Videoimpressie Cas de Ranger Pers première

Cas de ranger

  • Educatief

Naast entertainment ook een educatieve insteek. Op een leuke manier leren! Verder kan je mee op expeditie via het bospad om zo de Veluwe en haar (dierlijke) bewoners te leren kennen.

Er is zoveel te ontdekken op de Veluwe. Prachtige bossen, stuifzand, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken… Dat is het prachtige Veluwe!

  • Nieuw familielid

Zo kom je op het bospad een groot insectenhotel tegen en de enige openlucht mierenboerderij van Europa. Een mooie aanvulling op het park en op de bestaande karakters. Want wie kent mevrouw suikerspin, meneer kaasschaaf en Jul & Julia nu niet? Welkom in de familie Cas de Ranger!

Cas de ranger

  • Julianatoren

Natuurlijk gingen we de rest van het park ook over. Vooral het brandweerspel stond hoog op het lijstje! De kinderen keken hun ogen uit. Jop kon met zijn 1.05 in bijna alle attracties en ook voor Tijn waren er veel mogelijkheden. Tijdens de lunch was het tijd voor poffertjes en een grote beker warme chocolademelk met slagroom om weer een beetje op te warmen. Als afsluiting namen we een kijkje bij de spannende show ‘De kroon van de Baron’.Cas de ranger Julianatoren

We rijden de parkeerplaats nog niet af of Tijn slaapt al. Moe en voldaan na een gezellige dag.

Tip voor locals: bij de uitgang kan je een stempel vragen. Handig voor bezoekers uit de buurt of die op een van de vele vakantieparken in de regio staan. Voor kleintjes die tussen de middag nog even moeten slapen en de middag weer aan willen sluiten bij de grotere broers of zussen. Ideaal!

We hebben er van genoten en Cas de Ranger is een enorme aanwinst voor dit kindvriendelijke pretpark. Wij komen graag weer terug!

Veronique, Job & Tijn

  • Onder Andere Producties

Cas de Ranger TV en LIVE wordt in samenwerking met Onder Andere Producties geproduceerd. Met het nieuwe karakter Cas de Ranger komt de Julianatoren de bezoekers tegemoet in de vraag naar een educatieve insteek.Cas de ranger Julianatoren

“Het park kreeg steeds vaker de vraag van bezoekers, en dan met name van de abonnementhouders, of er educatieve elementen doorgevoerd kunnen worden. Achter de schermen waren ze al bezig met het nieuwe karakter ‘Cas de Ranger‘.

De vragen van bezoekers heeft Julianatoren bevestigd dat ze met Cas een goede weg zijn ingeslagen om spelenderwijs de kleine bezoekers mooie dingen te leren.” aldus een woordvoerder van het pretpark.

Cas de Ranger

  • Tot snel

Zaterdag 14 april start de eerste aflevering van Cas de Ranger TV en Cas de Ranger zelf is vanaf 28 april te zien in Kinderpretpark Julianatoren. Wij zullen er dan ook zelf weer zijn om het met eigen ogen te ervaren.

Wij bedanken Veronique, Jop & Tijn voor hun leuke verslag. En uiteraard schoonmama niet te vergeten! Zonder haar hadden we geen prachtige beelden van de pers premiere 😀 Topper!

Gerelateerde blog: Hooraay we gaan naar de sprookjesweken in Kinderpretpark Julianatoren / Gerelateerde blog: Lachen is gezond, Stichting lach voor een dag neemt het verdriet even weg

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief