Delen vinden we super lief

Heb jij jezelf ook al meer dan eens voorgenomen om iets aan je eetgewoonten of je sportgedrag te doen? Waarschijnlijk herken jij jezelf dan ook in uitspraken als: “Dit jaar ga ik écht beginnen met sporten en afvallen” en “Ik wacht nog even tot na de vakantie (of het weekend, of het eind van de maand) en dan ga ik eens kijken naar een abonnement bij de sportschool.” Zo niet, dan ben je een van de lucky few die haar gezonde lifestyle goed op orde heeft. Als jij jezelf hier wel in herkent, lees dan vooral verder. Misschien heeft Marielle van Zanten wel dé oplossing voor je. Zij is Personal Body Plan coach en vertelt je er alles over.

Quick fixes? Ga liever voor de lange termijn!

Een paar weken een sapkuur doen of aan de afslankrepen, dat zijn quick fixes om de kilo’s er af te zien vliegen en geen langdurige gezonde lifestyle. Het nadeel is dat wanneer je weer teruggaat naar je oude eetpatroon, de kilo’s er vaak weer net zo hard aanvliegen en je weer terug bij af bent. Niet echt motiverend, toch? Komt daarbij dat het vooral draait om wat je allemaal niet mag bij dit soort manieren van afvallen. Niet snoepen, geen vet eten, niet aan de alcohol … en laat dat er nu net voor zorgen dat je er juist nóg meer zin in hebt.

Lekker in je vel met een gezonde lifestyle

Naast dat deze snelle afvaltrucs vaak maar kort effect hebben en draaien om wat er allemaal niet mag, is er nog een nadeel. Het focust namelijk alleen op voeding, terwijl beweging minstens net zo belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Of het nu een lange wandeling door het bos is, een lesje steps of een uur gewichtheffen in de sportschool. En laten we ook het effect van een goede nacht slaap zeker niet vergeten!

Klinkt logisch, maar wat is dan de oplossing?

De sleutel tot succes qua afvallen ligt in het veranderen van je lifestyle voor de lange termijn. Maar hoe? Misschien is Personal Body Plan wel iets voor jou! Personal Body Plan is geen dieet, maar jouw personal trainer, voedingsexpert en lifestyle coach in één. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies, en dat allemaal als app op je telefoon. Dus altijd en overal toegang tot je plan en coach om die gewenste gezonde lifestyle te creëren.

Gedrag, voeding, training en herstel

Personal Body Plan gaat uit van vier kernelementen: gedrag, voeding, training en herstel.

Gedrag: verandering komt pas na de bewustwording. Daarom leer je niet wat je moet doen, maar waarom. Samen met jouw coach ga je aan de slag om ongewenste gewoontes om te zetten naar gewenste gewoontes.

Voeding: een duurzaam voedingspatroon dat past bij jouw lifestyle en jouw voorkeuren. Dit patroon is realistisch, flexibel en vooral ook lekker. Je mag alles, zolang het maar binnen je budget past!

Training: een krachttrainingsschema gebaseerd op jouw persoonlijke doelen. Je krijgt een trainingsschema dat realistisch, flexibel en leuk is. En vooral praktisch in te passen is in jouw dagelijkse bezigheden.

Herstel: hieronder valt actief en passief herstel. Denk aan slaap, omgaan met stress en het gebruik van supplementen. Ook rust tussen trainingen vallen hieronder.

Resultaat op langere termijn

En dat allemaal samengesteld door experts! Je hebt al een plan vanaf €17,99 per maand. Benieuwd naar resultaten? Check dan eens de Instagram @personalbodyplan. En heb je nog vragen? Stuur me dan een berichtje op mijn coach-Instagram: @marielle.pbpcoach.

Goede voornemens zijn natuurlijk leuk, maar daad bij het woord voegen is nog veel beter. Hoezo wachten met afvallen tot morgen als je vandaag al kan beginnen? Starten kan via deze link.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief