Delen vinden we super lief

afvallen met sportvasten, fittergy, sportvasten, dieet, afvallen, gewichtsverlies, dieet, kuur, programma, sporten, fit,

Mijn zus vroeg me of ik het afvallen met sportvasten wilde reviewen. Als er iets me tegenstaat, dan is dat wel afvallen. toch ontkom ik er niet aan en is het echt weer noodzakelijk. Tijdens de zwangerschap van mijn derde kindje moest ik op dieet anders kon ik niet thuis bevallen en zou ik eventueel ingeleid moeten worden: NO WAY! Dus ik ging braaf op dieet en lette op wat ik at, alles voor de baby en een thuisbevalling! Een betere stok achter de deur kun je niet hebben, het afvallen ging vanzelf! Het is nu een heel ander geval en daarom werd mijn nieuwsgierigheid dan ook gewekt. Zou dit dé kickstart zijn om mezelf te resetten?

Kickstart

En zo geschiede, ik had een fitte, mooie thuisbevalling en kwam slank uit de negen maanden zwangerschap. Ik zag er echt goed uit en voelde me evenzo! Maar ja, de verlofperiode was te gezellig met het prachtige weer, een koekje bij de koffie en de makkelijke gerechten voor het gezin, waar ik in mee ging… ooooh Het vliegt er zo weer snel aan!!

Drie maanden na de bevalling kwam er een prachtige kans op mijn pad en werd ik trainster bij Mom in Balance, (MIB) waarbij je zwangere en bevallen dames traint. Zo kreeg ik weer mijn beweging en lette ik weer op voeding. Er ontstond een nieuwe hobby dat echt mijn passie werd. Samen met de dames deden we de ‘Muddy Angel’ en trainde ik voor de Obstacle Run van Alphen. Het werkte echt weer de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur.’

Wat een pech! Daar kwamen de kilo’s weer…

Zaterdag 7 juni wat een pech! Na 40 obstakels en 8 km run in de benen te hebben, ging ik triomfantelijk met de meiden de laatste obstakel af, de glijbaan!

Bovenaan had ik de instructie moeten hebben; “houd je benen omhoog!” Ik ging te snel en mijn voeten belandde keihard op de grond, ‘KRAK’!; zei mijn enkel. ‘Neeeee!!’ Een week later kreeg ik een operatie aan mijn enkel, kuitbeen gebroken en scheenbeen goed ingescheurd en dat voor een verhuizing wat 6 weken later gepland stond, hoe had ik het kunnen ‘plannen’.

Het sluipt er weer in….

De kilo’s kwamen er langzaamaan weer op, weinig beweging en tijdens de verhuizing veel ‘makkelijk’ (ongezond) voedsel gehad. Mijn revalidatie duurde langer dan gepland voor mezelf. Na een half jaar durfde ik het weer aan en had ik de sportschool weer opgezocht. Door alle hectiek; verhuizen, klussen, andere baan, wennen, en aarden, lukt het me maar niet om die aangekomen kilo’s eraf te werken! Wat baalde ik van mezelf! Tijdens het klussen (ook doordeweeks) rondden we ons klusje altijd af met een lekker biertje (of twee), ja ik weet het niet gezond, maar wel lekker.. echte joie de vivre

Het gaat maar niet…

Waar is toch die stok achter de deur die ik zo vaak gebruikt heb en dat me altijd geholpen heeft? Mijn zus was ondertussen goed gemotiveerd aan het werk en viel kilo’s af, ik was positief jaloers…oh ook ik moet aan de bak, maar hoehoee??

afvallen met sportvasten, fittergy, sportvasten, dieet, afvallen, gewichtsverlies, dieet, kuur, programma, sporten, fit,

Corona hielp er ook niet echt goed bij, sportschool weer dicht, neeee!! De mooie zomer, de lekkere bbq’s de nodige drankjes en we (ook mijn zus), waren weer soort van terug bij af!! GRRRRR

Een nieuw begin met sportvasten

Mijn zus en ik baalden als een stekker en er was werk aan de winkel! Beide gingen we aan de slag, ja de knop moest écht weer om! Zo gingen we in januari beide van start met een programma om jezelf weer op het rechte pad te krijgen.

sportvasten, fittergy

We hoorden veel positieve verhalen over sportvasten, een programma van 10 dagen dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Fittergy Coach. Heel effectief om snel je lichaamssamenstelling en energiehuishouding te verbeteren d.m.v. vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementenmet. Met de support van een coachmezelf in de reset zetten, is een goed idee. Laten we dat eens doen en mijn sport weer een lekker oppakken! Het begon allemaal met een intake met mijn coach Ilja.

sportvasten, fittergy

Nee hè, ook dat nog!

Op vrijdag had ik de intake en op maandag zou ik beginnen, alles lag klaar en op zondag zou ik mijn boodschappen halen. Nee hè, corona…..Doordat ik positief getest was, mocht ik uiteraard niet beginnen met de kuur, oké even geduld dan maar. Gelukkig ben ik niet heel erg ziek geweest en ging ik het nieuwe jaar van start. En dat terwijl ik helemaal niet doe aan goede voornemens 😉

Yes, we go for it!

Na de quarantaine ben ik dan ook echt gestart en aan de drie afbouwdagen begonnen. Met elke dag een half uur sporten in mijn hartslag. De fiets is weer uit de schuur getrokken en ik ging actief op de fiets naar mijn werk (8km heen en terug). Tijdens de sport van mijn zoon waarbij ik moet wachten, ben ik lekker een half uur actief wezen wandelen in mijn hartslag. Het was goed te doen, de omslag is gemaakt, lets go for it! Het sportvasten was deze keer echt de stok achter de deur die ik nodig had.

Dag 6, over de helft heen!

Op de zesde dag was het uur ‘U”. De laatste uren gaan in voor de vastendag, deze was even pittig! Drie dagen lang krijg je geen eiwitrijke en zetmeel houdende producten binnen en gaat je lichaam in reset! Je gaat suiker omzetten in vetverbranding. Fysiek jezelf niet te druk maken, dit is wat ik elke dag ook van mijn coach als feedback krijg. Elke ochtend word ik blij op de weegschaal en geeft de meting van mijn buikomvang mindere centimeters aan, het werkt! De stok achter de deur heb ik weer gevonden!

We zijn er nog niet!

Super gemotiveerd en braaf volg ik het programma en word ik gesteund door mijn coach. Tuurlijk ben ik blij dat ik kilo’s verlies, en hoop dan vooral dat ik de mindset vol houd. En ook komen er nog opbouwdagen aan en na de kuur moet je proberen in de goede modus te blijven, wordt vervolgd…. En wat ook een goed idee is, is om de VeganFlex erna te volgen, een perfecte combinatie en een aanrader aldus mijn zus die hier een uitgebreide review over schreef.

vegan flex, Vegan Switch, afvallen, detox, ontgiften

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief