Delen vinden we super lief

Plus lanceert deze week 17 nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden. Laat ik vooropstellen dat ik graag kook en de voorkeur geef aan vers. Eerlijkheidshalve geef ik toe dat er in ons hectische bestaan een makkelijke maaltijd ook zeer gewenst is. Het liefst kant en klaar, maar wel vers, gezond en zonder al te veel toegevoegde vage producten. Om het mezelf in deze ‘tijden van jongleren’ ietwat makkelijker te maken, probeer ik de verse maaltijden uit die deel maken van het concept ‘Uit de keuken van Plus’.

Photcredits Plus supermarkten Verse kant en klaar maaltijden

Jezelf ontzorgen met verse maaltijden

Mama kan niet alles en soms word ik overladen met de hoeveelheid openstaande things to-do. Bij thuiskomst hebben de kids vaak al gegeten en als manlief en ik beiden te uitgeblust zijn om te koken, val ik terug op mijn ‘guilty pleasure’… Ik ontzorg ons dan graag met een kant en klaar verse maaltijd. Vooral omdat we dan al snel een half uur tijd besparen voor een langer bedritueel met de kids bijvoorbeeld.

De Plus supermarkt ontzorgt ons hiermee op hectische avonden, of als ik alleen thuis ben. Want laten we wel wezen, zijn we niet allemaal dagelijks op zoek naar eenvoudige en verse oplossingen voor de avondmaaltijd? En als ik all-alone ben, is gemak soms ook echt heel erg fijn! ‘Minder tijd besteden in de keuken, maar wel graag kwalitatief en vers eten“. In het weekend sloof ik mezelf wel weer uit met één van de upclass ‘Joie de Vivre’ gerechten.

Meteen aan tafel

Vooral werkende mensen en helemaal zorgmedewerkers, zijn blij om ’s avonds niet na te hoeven denken wat nu weer te eten. Wij willen bij thuiskomst graag meteen aan tafel. Maar dan wel makkelijk én goed eten. Met de 17 nieuwe kant-en-klare verse maaltijden gaan we het nog lastig krijgen met kiezen. Want er zit voor elk wat wils tussen.

Chef-koks en seizoenen

Het nieuwe assortiment aan verse maaltijden is samengesteld door verschillende chef-koks. Het is onderverdeeld in vier segmenten waaronder: Wereldkeuken, Hollandse, Oosterse en Italiaanse maaltijden die aansluiten bij de seizoenen. De prijs/kwaliteit verhouding zijn voor de verse maaltijden passend. Voor zo’n 5€ ben je klaar en kun je thuis gelijk aanschuiven, ideaal!

Lekkere verse maaltijden

Ginette Ykema, senior category manager bij Plus is zeer trots op deze lancering, aangezien Plus niet alleen gemak aanbiedt met deze maaltijden, maar ook scherp hebben gekeken naar de voedingswaarde. Met alle kant-en-klare verse maaltijden krijg je een goede maaltijd binnen die bovendien smakelijk is!

Dagen smoor is echt heerlijk en ga ik wederom kopen. Het vlees is mals en pittig (Peper). De kruidnagel proef je en ook de zoete ketjap
De boontjes hebben een bite. Rijst is ook heerlijk.

Zelf werd de Thai Pad en Saté als eerste geproefd en vervolgden de smaaktest met de linguini en risotto. Je hebt keuze uit 17 maaltijden, variërend van hutspot met Limburgs stoofvlees tot rigatoni en Indonesische daging smoor met boontjes en nasi kuning.’ Love it!

verse maaltijden, plus, supermarkt, vers
verse maaltijden, plus, supermarkt, vers

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief