Delen vinden we super lief

gocustomised bedrukken personaliserenTijdens de intocht van sinterklaas viel het me op dat er vele kindjes liepen met gepersonaliseerde t-shirts, mutsen en capes. Zo ontzettend tof. En met de kerstdagen zag ik de leukste foto’s met gepersonaliseerde shirts, hoodies en laptop hoezen. Ik had mijn cadeautjes al in huis, maar besloot gelijk dat ik met Valentijn kon uitpakken. Mijn vier grote liefdes krijgen dan ook een mooi cadeau die ik speciaal voor hen heb laten bedrukken!

Een liefdevol rood shirt met hun naam er op!  Kunnen we er gelijk een toffe foto voor Valentijn mee maken! En uiteraard ben ik mezelf niet vergeten. Met Valentijn moet je vooral ook lief zijn voor jezelf! En zoals je kunt zien, kreeg ik hulp van m’n kleinste bandito bij het ontwerpen!

Ontdekking van het laten bedrukken

Een telefoonhoesje had ik al eerder laten bedrukken en daar ben ik dagelijks heel blij mee. Ik krijg er zoveel leuke respons op, waardoor het me ook tof leek om een laptopsleeve te bedrukken met mijn dierbaren. En ook wilde ik graag rode t-shirts personaliseren. Ik was vooral nieuwsgierig naar wat een t-shirt met de naam van mijn kids erop zou kosten.

Ik stuitte al snel op een webshop  genaamd GoCustomized waar je T-shirt Shirts kunt bedrukken en ook diverse producten kunt personaliseren. En je begrijpt dat voor Valentijn de kleur niet anders kon zijn dan rood.Ik stuitte al snel op een webshop waar je T-shirt Shirts kunt bedrukken en ook diverse producten kunt personaliseren.

Kinder T-Shirts ontwerpen

Ik kan geen genoeg krijgen van mijn kids, nouja zo nu en dan… Ik ben gaan struinen naar personaliseerbare T-shirts voor kinderen en peuters van alle leeftijden. Vooral de kwaliteit stof is van belang. We willen er immers wel een tijd plezier van hebben! De stof van de T-shirts die ik wilde laten bedrukken is zacht en voorkomt elke kans op huidirritatie. De webshop was gevonden en ze hadden de maten voor 2, 4 & 6 jaar in hun assortiment.

Met mijn favoriete foto was het in mum van tijd gefixt om een echt uniek, gepersonaliseerd T-shirt voor mijn kinderen te ontwerpen. Tijdens het bestelproces heb ik toch gekozen om het te bestellen zonder foto. Op die manier zijn de drie shirts identiek en zal ik het vaker bij hen aantrekken, ook na Valentijn. En toen ik toch bezig was, bestelde ik ook iets tofs voor mijzelf!

Instagram post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een ochtendhumeur verpest je héle dag, als je niet oppast. Het doet je enkel steeds meer slechter en slechter voelen – terwijl je niks (goeds) gedaan krijgt die dag. Het advies van m’n DOCHTER is dan ook : Start de dag met een lach, dan wordt-ie alleen maar beter. 🍀Start je met een ochtendhumeur, dan is het één grote neerwaartse bende vanaf dat punt…een blijer mens is een leuker mens. ♥️ Een leuk feitje: Wist je dat je brein in de eerste 20 tot 30 minuten van je dag 38 tot 75% (!) van je dagelijkse dosis cortisol-hormonen vrij maakt! Dit heet ‘Cortisol Awakening Response’ Die cortisol-bom in de ochtend is best problematisch aangezien het een stresshormoon is, waar je de rest van de dag verder op voort hobbelt.

Hierdoor ga je je slechter en slechter voelen. Een neerwaartse spiraal dus 😅 En stress, da’s je ochtendhumeur katalysator. En je ochtendhumeur, da’s je slechte dag katalysator. Conclusie: begin de dag met een LACH! Geheel stressvrij de dag beginnen is met drie kids “Mission Impossible”, maar daar wordt aan verwerkt met een chill ochtendritueel #goodmorning #gocustomized  Bedrukken

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Laptop sleeve bedrukkengocustomised bedrukken personaliseren laptop

Als werkende moeder neem ik mijn geliefde laptop overal mee naar toe. Ik stak het voorheen altijd in mijn tas, maar na 1 foutje met water… oeps inderdaad.. Nu ik toch de t-shirts had ontworpen en laat bedrukken, ging ik verder met ontwerpen. Een laptopsleeve die all-over gepersonaliseerd is, is toch wel heel verleidelijk.

Voor ik het wist had ik het ontworpen en besteld. Een Laptop sleeve bedrukken is echt zo gefixt. En in nog geen 2 dagen was het al in huis, wow echt heel snel!  Hier ben ik echt enorm blij mee. Hiermee maak ik wel de blits als ik buitenshuis aan het werk ga.

En aangezien ik vijf dagen in Neurenberg op de Spielwarenmesse zal rondlopen is het fijn om mijn laptop goed beschermd mee te kunnen nemen.

laptopsleeve bedrukken

Resultaat van het bedrukken

Bij GoCustomized kun je naast de telefoon- en laptop hoezen, nog veel meer laten bedrukken! Ze bieden een ruim assortiment aan van kussens, notitieblokken, mokken en meer. Ontzettend leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven, of om te gebruiken als accessoires voor jezelf!

Mijn kinderen vonden het te gek en willen het shirt niet meer uitdoen. Niet erg, want de Valentijn fotoshoot moet nog worden gehouden en je kent het met kids en fotograferen; hier hebben ze op hun eigen moment zin in!

Persoonlijk

gocustomised bedrukken personaliseren laptop

Als je een persoonlijk cadeau wilt geven is het uploaden van de afbeelding overigens een ‘Piece of cake‘. Ook kun je er eventueel nog teksten toevoegen. En laten we wel wezen, een gepersonaliseerd cadeau wordt vaak meer gewaardeerd dan een simpel, eenvoudig cadeau. En bij eigen gebruik krijg je er heel veel leuke reacties op! Ik raad het dan ook zeker aan.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!

*Voor deze blog hebben we een shop-tegoedbon gekregen in ruil voor een eerlijke review

Delen vinden we super lief