Delen vinden we super lief

Mijn man en ik zijn nu bijna 10 jaar getrouwd en daarmee 15 jaar samen. Tijd voor een feestje en dat willen we goed aanpakken. Tien jaar geleden vierden we het huwelijksfeest in Strand zuid, een feestlocatie in Amsterdam. Het thema was “St Tropez met een vleugje roze” en gasten kregen als cadeautje slippers en een wensballon mee. Wensballonnen mogen niet meer vanwege de locatie nabij Schiphol. Toch zochten we naar een andere leuke ‘give-away,’ of uitnodiging om ons ‘in vuur en vlam’ te houden!

“Liefde is een vlam die altijd nieuw voedsel vraagt-”
 Quote Ninon de lenclos

Gepersonaliseerd cadeau

huwelijk herinneringen, vuur en vlam

Om de cirkel rond te maken dachten we nu aan gepersonaliseerde cadeautjes in de vorm van aanstekers. Eenvoudig te personaliseren, vol van symboliek en ook qua kosten te behappen. “En nee hoor” we zijn geen rokers, maar de ‘vlam’symboliek eromheen is tof. Liefde, passie.. we staan immers nog steeds in het spreekwoordelijke “vuur en vlam”.

Bij de liefde gaat het er immers om om altijd dat vlammetje in je relatie brandend te houden.

“Liefde gaat niet over wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet. Het gaat over de vele, vele jaren die je samen doorbrengt, wanneer je probeert die vlam te laten branden.”

in vuur en vlam, gezin

In de 15 jaar dat we samen zijn, ben ik mijn man steeds beter gaan begrijpen. We zijn maatjes, maken elkaars zinnen af en pikken zelfs elkaars grappen. Waarop ik nu het stemmetje van ‘le husband ‘in mijn hoofd hoor ”Marjo, je neemt juist mijn grappen over hoor, kweenie….. ”. Och hij is zo grappig die man van me… Om ervoor te zorgen dat de vlam altijd aangewakkerd blijft, is het een kwestie van investeren in elkaar. En… om elkaars grappen blijven lachen.

Van waakvlam naar vlam

We werken beiden, zitten diep in het gezinsleven en onze dagen zijn vol. Tijd voor ons samen schiet er vaak als eerste bij in, maar zo nu en dan plannen we een tof uitje. De wensen en zorg van- en voor- ons gezinsleven gaan voor die van mezelf. Het sluipt er vaak ongemerkt in, dat je de dingen en elkaar in je lange relatie voor vanzelfsprekend gaat ziet. Dingen worden een sleur en een rollenpatroon.

relatie, vuur en vlam

We proberen daarom altijd nieuwsgierig naar elkaar te blijven. Voor een fijne relatie is die nieuwsgierigheid een must in mijn ogen. En om te vieren dat de vlam blijft branden, vieren we het jubileum van 10 jaar huwelijk in stijl.

“Liefde is een vlam die niet zomaar bij elkaar blijft branden”

Gepersonaliseerde aansteker

De uitnodiging voor het feest wordt gemaakt en daar wilden we graag een aansteker bij in doen. We geven geen feest met 250 gasten, dat vaak wel het minimum aantal producten is om te kunnen laten bedrukken. Ik kwam echter een webshop tegen waar een minder groot aantal ook mogelijk is om te personaliseren. Hier kunnen we al aanstekers laten bedrukken vanaf 25 stuks! Het staat overigens duidelijk bij elk model vermeld wat het minimale aantal is per bestelling. We hebben alvast een digitaal drukvoorbeeld aangevraagd.

aansteker, vlam met flesopener

Je begrijpt dat onze voorkeur is uitgegaan naar de kleur rood en het exemplaar met opener viel goed bij manlief in de smaak. Het leek ons namelijk een leuk idee om een liefdesdrankje/biertje te personaliseren met een eigen etiket en dit door de gasten op het feest te laten openen. Maar dat is nog in ontwikkeling… wordt vervolgd…

“Zorg dat het vlammetje altijd in je blijft branden”

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief