Delen vinden we super lief

Om mijn telefoon te beschermen had ik een telefoonhoesje met een wijnglas, waar ik veel leuke reacties op kreeg. Toch vond mijn beeldscherm het niet zo’n goed idee. Ik had de telefoon nog geen 2 maanden en de eerste grote kras zat er al op. Een goed beschermend telefoonhoesje is voor mij een must. En als het tegelijkertijd als portemonnee gebruikt kan worden, is het helemaal ideaal! Vooral voor mijn bankpasjes, rijbewijs en OV-Chipkaart die nu vaak rondslingeren in mijn handtas.

Online maak je heel eenvoudig in een paar simpele stappen je eigen telefoonhoesje of accessoire. Mijn wens was een telefoonhoesje met een dubbele bescherming waarbij beide kanten bedrukt worden. En of je nu een hardcase, siliconen of portemonnee hoesje wenst, online kun je jouw hart ophalen. Je selecteert online je telefoon toestel, kiest daarna het model dat je wilt bedrukken, je bepaalt de achtergrondkleur, het lettertype of een eventueel patroon.

Portemonnee met dubbele bedrukking

Ook kun je een persoonlijke afbeelding toevoegen en je hoesje is dan klaar om gedrukt te worden! Het hoesje dat ik gekozen had, was nog eenvoudiger. Ik koos er voor om een Portemonnee iPhone 8 hoesje te maken met volledige bedrukking. Ik hoefde enkel een foto te uploaden en klaar is kees. Al was dit wel het lastigste! Want welke foto moest ik nu kiezen, ik vond er zo veel zo mooi! Ik heb een telefoon vol leuke foto’s … lastig!!!

Modellen

De telefoonhoesjes zijn beschikbaar voor alle soorten en maten telefoons van zowel Huawei, Apple, Samsung, Sony en vele andere modellen. Je kunt ze aanpassen naar jouw eigen smaak en het uploaden van een foto is super simpel. De bestelling had ik in een handomdraai geplaatst en toen afwachten maar.

En ik kan je vertellen, de levering ging echt enorm snel! Binnen een dag lag mijn telefoonhoesje op onze deurmat. Supercool! Mijn telefoon is nu voorzien van een persoonlijke foto met mijn 3 oogappeltjes.

Een origineel cadeau!

Dagelijks maak ik vele foto’s en er zitten altijd een paar pareltjes tussen. Vaak verdwijnen ze in mijn telefoon en een enkele keer print ik er eentje uit. Mijn dierbaarste foto’s zijn de foto’s waar we als geheel gezin op staan, met zijn vijfjes. En nu staan ze op mijn eigen telefoon. Ik ben er echt heel blij mee! En de kwaliteit is echt verbluffend. De magneet werkt krachtig, de pasjes passen er goed in en mijn telefoon is nu goed beschermd!

Lees ook: De perfecte moeder, whatt ik? Laat me niet lachen… een persoonlijke blog

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief