Delen vinden we super lief

ben Sim only

Ik geef het toe! Ik laat me steeds vaker verleiden door mijn mobiel. Maar ik ben niet alleen, lees ik in een recent onderzoek. Wist je dat 90% van de Nederlanders wel een vriend(in) heeft die veel te veel met zijn mobiele telefoon bezig is!? Dit kan echt heel irritant zijn als je aan het eten bent, een concert bezoekt of als je in bed ligt.

Mobielloos

Ik neem mijn mobiel dan ook niet meer mee naar boven als ik naar boven ga om te slapen. Hij blijft beneden aan de oplader liggen. Manlief neemt hem mee als wekker, dat is ok! Al kan ik het niet waarderen als hij als eerste op zijn mobiel kijkt bij het wakker worden! Onbewust grijp hij te vaak naar je mobiel, terwijl zijn ogen beter op mij gericht kunnen zijn.

Verleidingenben verslaving telefoon trubendorffer

En tsja ik ben ook niet roomser dan de paus. We zijn bijna allemaal stiekem ietwat verslaafd. Uit onderzoek van onderzoeksbureau ‘Direct Research’ is gebleken dat 60% zich te vaak laat opslokken door mobiele verleidingen. We besteden er gemiddeld meer dan 2 uur per dag aan. Dat komt neer op dagelijks 211 keer op onze telefoon kijken (bron). Och, dat is best heel veel!

Realitycheck

Eerst leek het me heel veel, maar denk dat dit wel kan kloppen. Als je er op gaat letten, check je vaker je telefoon dan dat je zou willen. Daarom heb ik ook wel besloten om hier echt iets aan te gaan doen. Je bent hierdoor namelijk niet altijd 100% bij de les en kun je je niet focussen op wat er gedaan moet worden. De telefoon trekt te veel mijn aandacht en zet hem daardoor overdag helemaal uit. Ik heb recent een Sim Only abonnement genomen en er een eigen telefoon bij aangeschaft. Met alle technische snufjes lijkt de telefoon wel aan mijn handen te zijn geplakt. Maar niet tijdens werktijd, dan staat hij helemaal uit.

Lees ook: Verslaafd aan mijn smartphone, ik geef het toe! En kom met een oplossing

Live to the maxben Spoorwegmuseumkamer in het Stayokay Utrecht Centrum officieel geopend. De mooiste treindromen komen tot leven

Wat 10 jaar geleden onacceptabel en onbeschoft was, wordt nu over het algemeen geaccepteerd. Vandaag de dag willen we niets missen en willen we overal ‘bij’ zijn. In het moment. Met elkaar, maar ook met een ander evenement, feestje, of happening. Het gedrag en de dilemma’s rond het gebruik van de mobiele telefoon werd in het onderzoek onder ruim 800 inwoners van Nederland uitgevoerd.

Hier is uit gebleken dat wij nederlanders niet altijd maar ‘meer, meer, meer’ willen. In Nederland willen we EN-EN-EN. Er alles uithalen, 100% genieten van de leuke dingen, omringd met onze dierbaren en met je mobiel én er 100% bij zijn. ‘ Live to the max” En tja wel heel herkenbaar.

Mobiel is seksloos

Maar die verslaving heeft zo zijn invloed op de bedprestaties in mobiel gebruikend Nederland. We laten ons tussen de lakens te vaak verleiden door onze mobiel. De uitvinding van de Ben telefooncondoom is dan ook hilarisch. Daarmee ben je beschermd tegen afleiding en kan je lekker van elkaar genieten tussen de lakens. Want zonder mobiel ben je veel beter in bed, laten we wel wezen. je hebt nog zoveel meer tijd om je Sim Only uit te nutten en je telefoon te ontdekken. Maar niet op de momenten dat het er toe doet!

Video ‘Ben beter in bed’

Ik kon het niet laten om de Ben beter in bed video te delen. Op ene grappige manier maakt de telecom provider kenbarheid aan dit groeiende probleem.

Uiteraard zal deze BEN condoom je helpen, maar probeer tegelijkertijd ook te voorkomen dat je verslaafd raakt aan je telefoon. In onze veranderende tijd ligt een verslaving echt op de loer. Laten we hier met zijn allen op waken! Er zit zo iets moois naast je op de bank! En voor de singles…. op je telefoon vind je de ware niet!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief