Delen vinden we super lief

iPhone 12, telefoon, apple, tele2

De release van de nieuwe iPhone 12 is nabij en ik kijk reikhalzend uit naar oktober 2020. De nieuwe iPhone komt er in vier verschillende modellen, de iPhone 12, de iPhone pro, de iPhone max en de iPhone Promax. In dit artikel zal er niet technisch ingegaan worden op de verschillende modellen die Apple uit zal brengen, daar ben ik net niet gadget-tech genoeg voor. Wel gaat de nieuwe iPhone veel teweegbrengen in jouw alledaagse leven. Kleine, leuke toepassingen die het leven leuker maken! En mooier, want wil niet iedereen de fijnste, gezelligste momenten op beeld vast leggen? Lees je mee?

veranda, rotan, sweetlivingshop, Iphone 12
Dit kan natuurlijk veel beter! De Iphone 12 zal hier een immens verschil maken qua kwaliteit.

De camera: wees een echte fotograaf met de verbeterde camera van de nieuwe iPhone 12

Het leukste om mee te experimenteren is wel de camera. Apple zal er waarschijnlijk voor kiezen om zoals op de iPhone 11 van 2019, twee camera’s te implementeren op de achterkant van de nieuwe iPhone die in 2020 zal uitkomen (het standaardmodel). Door het gebruik van de verbeterde Nachtmodus functie kun je het gezin aan tafel op een donkere avond toch helder vastleggen en door het gebruik van de groothoeklens kun je de hele tafel zeker in beeld krijgen.

Iphone 12, geboorte, baby, eerste foto
De allereerste foto van je kleintje wil je wel hoogwaardig vastleggen

Details worden helder weergegeven, het maakt eigenlijk nog weinig uit in wat voor omstandigheden je je plaatjes schiet. Ook de portretmodus om mooie foto’s te maken van bijvoorbeeld je kinderen, is in de nieuwe iPhone verbeterd. Misschien is het zelfs leuk om de allereerste foto met de nieuwe iPhone 12 te maken…:. Kortom, iedereen kan met de nieuwe iPhone een fotograaf zijn!

werkende moeders, Franse puy du fou, Wat zijn jouw blinde vlekken, of heb je die niet?..... Iphone 12
Wat zou ik graag wat hoogwaardiger kwaliteit foto’s willen kunnen maken

Het scherm van de IPhone 12: scherp, scherper, scherpst

hendy, amsterdam, Iphone 12

Een fijne nieuwe toepassing die Apple op zijn nieuwe telefoontoestellen zal gebruiken is het feit dat het scherm van lcd naar oled zal gaan. Zo kun je je gemaakte foto’s een stuk scherper zien op je telefoonscherm. Oled zorgt dan ook voor mooiere beelden op het scherm, verkleint de schermranden en heeft een groter kleurenbereik.

Dat is niet alleen voor jezelf fijn als je een tijdje met je telefoon bezig bent, ook is het tof voor iemand anders die op jouw telefoon je laatst vastgelegde vakantiekiekjes wil bekijken. We gaan in oktober naar Puy du Fou en dan is een nieuwe telefoon helemaal gewenst voor ultieme video’s en foto’s.

quut strandspeelgoed, Iphone 12

Het design: verrassend en zoals altijd impressionant

hendy, amsterdam, draadloze oplader, opladers, Iphone 12

Foto’s maak je met de verbeterde camera, die je kunt terugzien op het scherpere scherm. Zowel de camera als het scherm zitten verpakt in het design. De nieuwe iPhone zal er wat hoekiger uitzien net zoals de iPhone 4 uit 2010, met een metalen frame en een glazen achterkant.

Dat Apple teruggaat naar het model van de iPhone 4 van een decennium geleden is verrassend, maar zoals altijd brengt Apple steeds impressionante en goed uitziende toestellen op de markt. Dat zal zeker ook het geval zijn met de nieuwe iPhone van 2020, die je zelf wilt hebben en aan iedereen om je heen wilt laten zien omdat die zo mooi is.

telefoonhoesje, bellen, iphone 12

Geduld is een schone zaak

Het is nog eventjes wachten op de release van de nieuwe iPhone, maar er zijn tal van zaken om naar uit te kijken. Zo zal je nog mooiere en betere plaatjes kunnen schieten met de vernieuwde camera. Deze kun je dan terugkijken en aan iedereen laten zien door middel van het verbeterde scherm.

Apple zal namelijk oled gaan gebruiken in plaats van lcd op al zijn toestellen, wat het gewoonweg zoveel fijner zal maken om op je scherm te kijken of om iemand anders op je scherm iets te laten zien.

Tevens is het design waar de camera en het scherm in verpakt zitten, veranderd. Het design is hoekiger met een metalen omheining zoals de iPhone 4 van een decennium geleden en dat maakt dan ook dat iedereen je nieuwe iPhone gelijk zal herkennen. De nieuwe iPhone 12 is er zeker eentje om in huis te halen! Ik kan niet wachten!

Old school iPhone 4

Liefs Olivette


Delen vinden we super lief