Delen vinden we super lief

Bij Meis en Maas vond ik Ninjago boeken en vele andere edities die kinderen stimuleren en enthousiasmeren om te (gaan) lezen. Hier slaag ik voor hoog kwalitatieve, commerciële fictie en non-fictie boeken van zowel nieuw talent als bekende auteurs en illustratoren. Het zijn vooral boeken die kinderen verrassen, informeren, aan het denken zetten en laten lachen. Deze keer was ik op zoek naar leerzame Ninjago boeken, waar mijn zoontje (7) zeer fan van is. Ik geef jullie mijn top 11 leukste Ninjago boeken. Ideaal als cadeau voor de echte Ninjago fan.

ninjago

Top 11 Leerzame Ninjago boeken

1. Lego® ninjago® – boek van de film

De tiener Lloyd Garmadon leeft zijn hele leven in de schaduw van zijn vader, Lord Garmadon. Dit is een kwaadaardige krijgsheer. Toch heeft Lloyd zich door zijn vaders reputatie nooit van het rechte pad af laten brengen. Samen met zijn vrienden Nya, Kai, Cole en Zane vormen ze samen het Geheime Ninja-team. Ze zijn in strijd met Garmadon en zijn leger van angstaanjagende Haaimannen waarbij ze supercoole mecha’s gebruiken. Een spannend boek waarin ze hun innerlijke krachten proberen te vinden om de stad te redden… en of ze het er zelf levend vanaf brengen…. dat lees je in deze Ninjago boeken.

Prijs 9,99 | Isbn 9789030503293

2. Lego® ninjago® – zoek- en vindboek

In dit ‘zoek en vind‘ boek duik je in de wereld van LEGO® NINJAGO®. NINJAGO® is ooit gecreëerd door de Eerste Meester van Spinjitzu met gebruik van de Vier Gouden Wapens: het zwaard van vuur, de zeis van de aardbevingen, de nunchucks van bliksem en de shurikens van ijs. Dit zoek- en vindboek is gevuld met scènes vanuit de fantasierijke LEGO® NINJAGO® wereld. Op elke pagina is het leuk om naar de gekke samurai-droïde te zoeken. Vind de verschillen en ontdek daarna de extra, coole ninja-verrassingen!

Prijs 9,95 | isbn 9789030501213 | leeftijdscategorie 7+

3. Lego ninjago kleurboek

Met dit toffe kleurboek kunnen kinderen creatief bezig zijn in hun fantastische ninja-wereld. Met hun lievelingskleuren kleuren ze hun eigen favoriete karakters, terwijl ze het opnemen tegen gevaarlijke tegenstanders. Van Skulkin tot het Stenen Leger, de Luchtpiraten en de Zonen van Garmadon. De gaafste gevechten kunnen herbeleefd worden met Lloyd, Jay, Nya, Kai, Zane en Cole!

Prijs 8,99 | isbn 9789030504559 | Leeftijdscategorie 5+

4. Lego® ninjago® – vriendenboek

Speciaal voor de Nnjao fans is er nu het LEGO® NINJAGO® vriendenboek voor jouw allerbeste NINJAGO® vrienden. Vrienden krijgen twee pagina’s om vragen te beantwoorden over zichzelf en hun favoriete helden. Ze mogen zelfs een nieuwe held bedenken en tekenen! Een origineel vriendenboek voor echte fans.

Prijs 9,99 | isbn 9789030503897 | leeftijd 5+

5. De Lego® ninjago film: alles wat je moet weten

De heldhaftige ninja’s uit NINJAGO gaan een bijzondere strijd aan met Lord Gamardon en zijn schurken in hun eigen film. Heb je de film al gezien? Het is één van de favoriete films van onze kids, geen wonder dat zoonlief zijn verjaardagsthema omdoopte in Ninjago sferen.

Met dit boek neem je een kijkje achter de schermen van de film en ontdek je alles over de voertuigen, locaties, helden en schurken. Je beleeft het verhaal opnieuw en word de ster van jouw eigen LEGO Ninjago avontuur! Kortom, voor alle fans van LEGO NINJAGO een onmisbaar boek!

6. Lego® ninjago®: geheim dagboek

Het is niet zo gek dat kinderen er van dromen om een Ninja te worden. Ze zijn supercool en heel slim! Met dit boek krijgen ze die kans! 

Creatievelingen kunnen een outfit voor zichzelf ontwerpen als Spinjitzu Master, je kunt een supergeheime ninja code ontwikkelen, of wees de held in jouw eigen ninja avontuur. Ook kun je de beste filmregisseur worden van NINJAGO® City. En dat is slechts het begin… Je kunt het boek altijd beveiligen met een SLOT zodat de Ninja geheimen niet bij de schurken terecht komen.

Prijs 7,99 |isbn 9789030503194 | leeftijdscategorie7+

7. lego® ninjago® boeken (7+) €7,95

* Luchtpiraten:

Sinds de geesten zijn verslagen, zijn de Ninja’s de helden van NINJAGO® . Maar duistere krachten zweren samen en bedreigen de NINJAGO® wereld. Een slechte djinn heeft zich samen met zijn gevreesde bende luchtpiraten in NINJAGO® laten zien. En zij zijn uit op wraak…..

* De laatste wens:

Nooit eerder hebben de Ninja’s zo’n tegenstander gehad als Nadakhan, de djinn die wensen uit laat komen! Een wezen verslaan dat magische krachten bezit, is moeilijker dan de Ninja’s hadden verwacht. Vooral, als je niet voorzichtig bent met wat je wenst….

* Verhalen van de geesten:

Enge geesten vallen Ninjago vanuit een andere dimensie binnen! Hun leider, Morro, wil de hele wereld veroveren. De ninja’s staan klaar om de strijd tegen deze bezoekers aan te gaan. Maar hoe kunnen ze het gevecht aangaan als de geesten één van de ninja’s heeft ontvoerd?

* Meesters der elementen:

Na het verlies van Zane tijdens hun laatste gevecht tegen de Overlord, gaan Kai, Cole, Jay en Lloyd ieder hun eigen kant uit. Maar dan ontvangen ze een mysterieuze uitnodiging voor Master Chens Toernooi der Elementen. Je duikt als lezer weer in een spannen Ninjago avontuur.

8. Lego® ​ninjago: het boek van spinjitzu. Voor échte Ninjago fans

En voor de échte Ninja fans is dit boek een echte must. Met dit LEGO NINJAGO – Boek van Spinjitzu in bezit, draag je een grote verantwoordelijkheid. We weten dat een ninja nooit op geeft. Je staat pas aan het begin van een avontuur en de weg is lang en heeft veel obstakels.

In dit boek leert Meester Wu je de beginselen van de Spinjitzu-leer. Je volgt ninjatrainingen, leert alles over de wapens en voertuigen en je ontdekt de eigenschappen van een echte ninja. Na het lezen van dit boek ben jij misschien wel de uitverkorene die het team van NINJAGO mag versterken in hun strijd tegen het kwaad.

Prijs 11,95 | isbn 9789030503309 |Leeftijdscategorie 8+

9. Lego® ninjago® cadeaubox

Voor de verjaardag van een echte Ninjago fan is dit een top tip! In een gave metalen box zit het zoek- & vind boek (tip #2), een LEGO® NINJAGO® doeboek én een LEGO® NINJAGO® minifiguur! Ninjago boeken waar een echte fan heel blij van zal worden!

Prijs 10,99 | isbn 9789030503361 | Leeftijdscategorie8+

10. Lego® ninjago – bouw je eigen avontuur: de beste ninja-gevechten

Prijs 20,99 | isbn 9789030503972 | leeftijdscategorie 7+

11. Lego® ninjago® magazine

De LEGO® NINJAGO® magazines zijn avontuurlijke tijdschriften vol spannende stripverhalen over de Ninja’s. Naast de Ninjago boeken een leuke afwisseling. Het staat vol uitdagende spelletjes én je krijgt bij iedere uitgave een LEGO® NINJAGO® minifiguur of miniset. Wil jij dit magazine iedere maand als eerste ontvangen dan is een abonnement wellicht een topcadeau! Abonnementen: Prijs 4,99
leeftijdscategorie 5+ | 13 keer per jaar

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook| Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief