Delen vinden we super lief

We hebben een hele berg plastic speelgoed in huis. Soms met geluid, vaak in knalkleuren want dat vinden kinderen leuk. Toch kan het ook anders. Dankzij Little Dutch zijn juist zachte pastelkleuren helemaal hot.

Trends in speelgoedland

Bol.com noemde de verschuiving van primaire kleuren naar pastelkleuren al als één van de trends in speelgoedland. Deze verschuiving hebben we o.a te danken aan het prachtige speelgoed van Little Dutch en bijvoorbeeld ook Brikon en Woezel en Pip is bij ons favoriet. Ik ben wel blij met deze ontwikkeling. Want ook met zachte kleuren maak je kleine kindjes heel erg blij. Daarnaast staat het ook nog eens goed op menig kinderkamer waar pastel al heel lang de overhand heeft.

Hout en pastelkleuren

Kenmerkend voor het speelgoed van Little Dutch zijn de kleuren. Zacht roze, paars, geel en groen maken het vaak houten speelgoed herkenbaar. Hierdoor krijgt het een beetje een vintage look. Ik ben zelf niet zo van knalroze, -groen en fluoriserend geel. Maar oudroze, ‘oud groen’ en zachtgeel daarentegen… Ik ben niet de enige want babykamers krijgen tegenwoordig vaak een nostalgisch groene kleur.

Voor de kleintjes

Little Dutch richt zich op de allerkleinste onder ons. Nog voordat er rondgekropen wordt, kunnen ze zich uren vermaken met de leuke babygym of muziekmobiel. Als ze wat ouder worden, zijn er blokken, autobanen en broodroosters. Onze jongste babydochter vindt het heerlijk om tegen haar houten tuimelring te meppen. Haar oudere zus wil heel graag het prachtige poppenhuis voor haar verjaardag. Die had ze gespot in Het Grote Speelgoedboek. iets te groot als schoencadeautje, maar heel misschien is Sint haar goed gezind! Alles even stylisch en gelukkig ook nog eens heel veilig.

Houten blokkenton

Mijn meisjes weten het nog niet maar Sinterklaas heeft dit jaar bij Little Dutch geshopt. De houten blokkenton is meegegaan in de zak uit Spanje. Wat een prachtige blokkendoos! De ronde ton is gevuld met 50 blokken in verschillende vormen en printen. Natuurlijk allemaal in de bekende zachte pasteltinten. Daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien van schattige afbeeldingen. Bloemetjes, een konijntje, bijtje en zon maken de blokken uniek. Leuk om huisjes mee te bouwen of gewoon flink de hoogte in te gaan.

Speelgoed en meer

Ik ken Little Dutch van hun trendy houten speelgoed. Maar het merk heeft meer. Van de schattigste babykleertjes tot lief beddengoed en meer. Alles even mooi en tegelijk functioneel en van goede kwaliteit. Little Dutch maakt kinderkamers trendy en kindjes blij. Het sluit prachtig aan bij lieve en stijlvolle kinderkamers. Wat mij betreft mag er nog heel veel van dit fijne merk bij komen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief