Delen vinden we super lief

Ieder aanstaand bruidspaar wil dat die ene dag echt onvergetelijk wordt. Weddingplanners zijn daar specialisten in en kennen alle valkuilen die een bruiloft zouden kunnen ontregelen. Ze hebben complete draaiboeken klaarliggen en weten precies waaraan je moet denken. Maar ook wanneer je geen gebruik maakt van een weddingplanner, kun je natuurlijk de perfecte bruiloft organiseren. Het is een kwestie van goed voorbereiden en niets aan het toeval overlaten. Hier zijn een aantal nuttige tips voor een perfecte bruiloft.

bruiloft, huwelijk

Reserveer de locatie op tijd

Heb je de ultieme locatie voor het vieren van je bruiloft en het feest gevonden? Reserveer die dan meteen. Soms worden dergelijke locaties al meer dan een jaar vooruit geboekt. Het zou zonde zijn als je te laat bent en daardoor moet uitwijken naar een alternatieve plek. Heb je geen ervaring met het bedrijf, vraag dan gerust om referenties. Je wilt er immers zeker van zijn dat alles ook echt zo goed is als het eruit ziet!

huwelijk bruidsjaren, bruiloft

Besteed aandacht aan de kleding

Ga niet over één nacht ijs bij het kiezen van de kleding. Dat geldt zowel voor een bruid als voor een bruidegom. Een bruidsjurk draag je over het algemeen slechts één keer. Je hebt dus slechts één kans om het goed te doen voor je bruiloft. Besef dat goed! Voor een bruidegom geldt eigenlijk hetzelfde en misschien zelfs nog wel sterker. Immers, trouwpakken kunnen ook later nog als ‘gewoon pak’ dienst doen, zorg er dus voor dat jij je er lekker in voelt. Het zou zonde zijn als het daarna in de kast blijft hangen omdat het bij nader inzien toch niet helemaal jouw ding is. Neem eens contact op met het team van Koonings, want daar slaagt zowel bruid als bruidegom vrijwel altijd!

bruiloft, huwelijk

Regel een ervaren fotograaf

Die goede kennis wil wel wat foto’s maken, om zo wat geld te besparen? Niet doen! Kies voor een ervaren fotograaf en bekijk vooraf de eerder gemaakte trouwreportages. Het kost misschien wat extra, maar achteraf zul je dankbaar zijn voor deze tip. Als je na jaren nog altijd vol trots het fotoboek uit de kast pakt, heb je het goed gedaan.

bruiloft, in vuur en vlam, huwelijkscadeau

Het is jullie bruiloft, jullie dag!

Trek je niets aan van protocollen. Wat een ander nodig vindt, hoeft misschien van jullie helemaal niet. Ga lekker je eigen gang en maak keuzes waar jullie samen volledig achter staan. Maak er jullie eigen feest van met jullie unieke eigen identiteit. Het huwelijk is iets bijzonders en daar mag je dan met trots op terugkijken!

huwelijk herinneringen, vuur en vlam

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief