Delen vinden we super lief

Er lag vanmorgen een uitnodiging in de brievenbus voor een huwelijksfeest….. Jippie vrienden van ons gaan trouwen! We kijken er naar uit en mogen op zoek gaan naar feestelijke kleding, voor mezelf en ons gezin om tijdens het huwelijk te dragen. Ook een passend huwelijkscadeau mag uiteraard niet ontbreken. Daarbij willen we ook niet al te afgezaagd voor de dag komen. De attentie moet niet over onszelf gaan of het gezin, maar slaan op het kersverse bruidspaar. We doken er in en vonden het huwelijkscadeau naar ons hart en geven ons zoektocht tips!

huwelijk bruidsjaren, huwelijkscadeau
bohemian, boho, huwelijk, overhemd, hemdvoorhem, huwelijkscadeau

Huwelijkscadeau brainstorm

Het is misschien slim om samen met wat vrienden die ook uitgenodigd zijn te gaan brainstormen over wat het ultieme huwelijkscadeau moet worden. Samen heb je een groter budget en komen er wellicht originele ideeën om de hoek zetten. Kijk vooral naar het type bruidspaar.

Hebben ze een cadeautip gegeven dan zou ik hier ook wel naar kijken. Een bucketlist boek voor een stel dat zich het liefst zo veel mogelijk rondom huis begeerd, en zo min mogelijk risico in het leven wenst te nemen, is niet zo toepasselijk. Een stel dat er van houdt heerlijk te chillen en lekker een filmpje te kijken, kunnen veel plezier hebben aan een persoonlijke snoezeldeken of badjas met eigen ‘nieuwe’ naam erop geborduurd. Een gepersonaliseerd huwelijkscadeau is altijd een leuk idee.

huwelijk, trouwen withlove, huwelijkscadeau

Leuk idee, nu de uitvoering nog

Wanneer je samen met je vrienden of met je gezin alle voordelen en nadelen hebt afgewogen en tot een passend cadeau bent gekomen, is het tijd om te bedenken wie wat regelt. Een peper en zout stel zonder bijpassend abc-gedicht is natuurlijk wat saai. Check ook even wat de bedoeling is tijdens de bruiloft. Is er ruimte voor een kleine voorstelling, of speech? Neem dit dan mee in je voorbereidingen. Je kunt de voorstelling zo simpel, kort en zo grappig mogelijk maken.

huwelijkscadeau, in vuur en vlam

Houd daarbij in je achterhoofd wie er gaan trouwen en wat het beste past. Als de bruidegom zelf altijd iedereen op de hak neemt is het nu payback time. Het is ook erg leuk om de kinderen erin te betrekken als het stel al kinderen heeft. Een envelop cadeautip kun je heel creatief omzetten, net als cadeaukaarten. Als de bruid altijd bezig is in haar moestuintje, zou je een kruiwagen vol aarde en plantjes en speelgoeddieren kunnen geven. Met daarin goed verstopt een heleboel muntjes.

Gerelateerde blog: 100 originele Cadeautjes (per post) voor zowel hem als haar

Volop huwelijkscadeau ideeën

huwelijkscadeau, Schoencadeautjes, Bol.com

En stel dat allebei op een bank werkt zou je een klein bankstel kunnen geven met daarin geld verstopt. Een stel uit het onderwijs kun je een toets afnemen en vervolgens een diploma overhandigen. Er zijn ook stellen die een cadeaulijst maken met hun eigen huwelijkscadeau ideeën, hierop kun je aankruisen wat je gaat aanschaffen voor het stel. Rondom zo’n presentje kan je altijd nog een persoonlijke of grappige touch toevoegen.

De dag breekt aan!

Je hebt alles geregeld om het ultieme cadeau te kunnen overhandigen. Het feest mag beginnen! Alle materialen en alle bijbehorende artikelen zijn er. Als iets in het beton is gegoten of geschilderd is, zorg er dan voor dat het droog is wanneer je het object aanbiedt. Een rode verfstreep op de mooi gemanicuurde handen van het bruidspaar is natuurlijk niet zo’n goed idee.

huwelijkscadeau, echoput apeldoorn, uitje, huwelijk, wijn

Mocht je een voordracht doen met je groep dan is dit vaak een onvergetelijk moment. Hier wordt later en op het moment zelf veel plezier aan beleefd. Het is dan leuk om iemand aan te wijzen die het optreden, tijdens het trouwen, filmt. Dan kan het bruidspaar het later in alle rust nog eens terugkijken. Een huwelijk is natuurlijk extra geslaagd als je bedachte gift goed ontvangen wordt. De voorpret die je gehad hebt is natuurlijk ook heel veel waard. Veel plezier!

Gerelateerde blog: Verrassing huwelijksjubileum: De beste ideeën om partner origineel te verrassen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook | Youtube|Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief