Delen vinden we super lief

Hiep, hiep hoera, er geeft er één een feestje! Maar nu even niet want we zitten nog steeds in een intelligente lockdown. Allemaal leuk en aardig maar er zijn ook heel veel mensen gewoon jarig in deze gekke tijd. Zo ook mijn lief. Mijn man is afgelopen week 40 geworden. Deze mijlpaal zou uitbundig gevierd worden, met veel vrienden in onze favoriete kroeg. Maar dit jaar zijn alle feestjes een beetje anders.

Hoe maak je er toch een feestje van?

feestje
Met het ‘Feestpakket Online Verjaardag’ kun je online een verjaardagsfeest vieren. In dit pakket zitten allerlei feestelijke accessoires en decoraties, zowel voor de jarige als voor de genodigden.

Mijn man heeft de reservering laten staan totdat het hoge woord van Mark Rutte er uit was. Scholen en horeca blijven voorlopig nog even dicht. De oppas had ik allang afgebeld. In plaats van een flinke borrel met veel vrienden werd het een feestje thuis met het gezin. Hoe maak je toch een feestje van je verjaardag in coronatijd?

Ballonnen, slingers en confetti

feestje

Slingers veranderen je huiskamer in een handomdraai in een feestkamer. Of je nou 4, 40 of 80 wordt, je voelt je extra jarig als de kamer versiert is. Hoe uitbundiger, hoe beter! Zelfs bij een feestje voor vier, voelt de jarige zich een stuk jariger als de boel versiert is. Hoe uitbundiger, hoe beter. Gooi de hele kamer vol met ballonnen en hang een pinata aan het plafond want zelfs in deze gekke tijd mag je verjaardag gevierd worden.

Om je vingers bij af te likken

feestje

Verras de jarige met een zelfgebakken bramencake, of ga voor de makkelijke weg en koop er één. Onze jongste is net baby af dus die eet nog geen taart. Met maar drie taart eters in huis, hebben we drie heerlijke gebakjes gehaald bij de allerbeste patisserie van het land. Wanneer kan je nou op een “gewone” dinsdagmiddag in je eigen achtertuin een Chocolade Crème Brulée wegwerken in het zonnetje?!

Een extra cadeautje voor de jarige

feestje

Ik heb een mooi cadeau voor mijn lief gekocht. Je wordt nou eenmaal niet elke dag veertig. Onze kleuterdochter had ook een cadeautje uitgezocht. Wel heeft ze, al ruim voor zijn verjaardag, tot in detail verteld wat hij van haar zou krijgen. Zo schattig peuters met verrassingen. Daarnaast natuurlijk heel veel tekeningen en knutselwerkjes. Maar ook vrienden stuurden cadeautjes met de post. Zo lief!

Een digitaal feestje

feestje

Ik vond het zo sneu dat het feestje niet door kon gaan. Mijn man had echt zin in zijn borrel. Als verrassing heb ik (bijna) al zijn vrienden gevraagd om deel te nemen aan een digitale surprise party. Super leuk, zeker omdat je in deze tijden echt wel zin hebt om weer eens lekker te borrelen met vrienden.

Inhoud van het Online feest pakket: 6 enveloppen en uitnodigingen met uitleg voor genodigden, 8 borden, 8 bekers, 20 servetten, 8 uitdeelzakjes, 100 gram confetti, 8 latex ballonnen, 1 markeerlint, 1 honeycomb, 1 vlaggenlijn, 24 kaarsjes, 1 confetti kanon, 6 roltongen, 15 prikkers, 6 kroontjes, 6 maskers en 10 (magische/niet uitblaasbare) kaarsjes.

Als je het helemaal goed aanpakt, kan je een Online Video Verjaardagspakket bestellen. Dit is verkrijgbaar bij de betere feestwinkels als bol.com,feestartikelen.nl en amazon. Stuur al je vrienden een uitnodiging en meteen de goede sfeer in de vorm van ballonnen en toeters. Het feest kan beginnen!

Vier het dubbel

Voordelen Rode Wijn, het nieuwe medicijn

Gelukkig komt er echt wel weer een tijd dat alle horeca weer open gaat. Dat we met z’n allen kunnen proosten, dansen en feesten. Na dit light feestje, hebben we nog een feestje te goed. Eindelijk een goed excuus om een zomerfeestje te geven.

Stay young!

Dit is echt de allerbeste reden om nog een jaartje 39 te blijven. Want ja, als je, je verjaardag niet mag vieren, ben je ook niet echt jarig geweest. “Forever 39!”, dat klinkt toch helemaal niet zo verkeerd?!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief