Delen vinden we super lief

De verjaardag stress betreft de hapjes en aperitief snackerij is weer toegeslagen. Maar we hebben een ultieme ontdekking gedaan: de Kippiepan van Kippie! Kennen jullie het? Zoniet…, lees dan snel verder! Je feestjes, borrels en partijen krijgen een perfecte twist! Wat ben ik blij met deze vondst!

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Party time

Onze feestjes en partijen staan er om bekend dat de gasten met een goedgevulde buik huiswaarts keren. De barbecue wordt aangestoken, er worden ‘home made‘ hamburgers geserveerd, of er staat een grote pan paëlla klaar. Een week later eten we er zelf zelf nog steeds van. En qua hapjes is manlief al een week van te voren de kookboeken aan het doorspitten. Beiden zijn we aardige bourgondiërs en organiseren dan ook graag borrels, themafeestjes en etentjes.

Onze gasten komen niets te kort. Dit jaar wil ik manlief dolgraag wat hapjes stress bij hem wegnemen. Het kan toch ook makkelijker, zonder dat je aan de kwaliteit zit te tornen!? Ik werd gewezen op de kippiepan en hoefde niet meer overtuigd te worden! Dit is ideaal en de keuze is reuze! We gingen een samenwerking aan en ik vertel je er dolgraag over!

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Wat is precies een kippiepan?

Het idee is echt genieus! De Kippiepan is een pan die je kunt aansluiten op netstroom om de inhoud op te warmen. En qua inhoud is er een fijne keuze te maken via de overzichtelijke webshop, of af te halen in één van de vele Kippie locaties.. Bij het bezoeken van de fysieke winkel keek ik mijn ogen uit! Zoveel lekkers kun je in mum van tijd voorschotelen aan je gasten! En voor de avond erna heb ik gelijk ook een lekkere maaltijd meegenomen.

Voor de ideale, elektrische pan wordt 145 Euro borg betaald, waarna je zelf kiest of je de pan thuis wil houden voor dat bedrag, of niet. Bij een volgende bezoek betaal je dan enkel de inhoud.

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Uniek concept

Dit concept heb ik nooit elders gezien en het is echt praktisch, snel en efficiënt! De inhoud van de Kippiepan wordt in een aluminiumschaal met plastic deksel in de Kippiepan geleverd.

Bij thuiskomst kun je de aluminiumschaal eruit halen. Ideaal als het feestje een dag later is, zodat je de inhoud koel kunt bewaren. Dat is wel een fijne gedachten met kip. Het past overigens in je koelkast en is opstapelbaar! De elektrische pannen zijn inclusief stekker, deksel, aluminiumschaal en plastic deksel.  Het vermogen van de reguliere Kippiepan is 1400 Watt.

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Wij haalden de schotel op zaterdag op om het de volgende dag op te dienen. Alle hapjes en maaltijden zijn overigens 4 dagen gekoeld houdbaar! En als je al een kippiepan in je bezit hebt, kun je ook enkel de inhoud bestellen. Je krijgt dan enkel de aluminium inlegschaal met de hapjes en/of maaltijden. Ideaal toch!

We haalden de kippiepan op in Almere

Voor de borg van 15 euro kun je de pan ook thuis houden zoals ik eerder aangaf. Je hoeft de pan niet per se in te leveren bij de winkel. Eerlijk gezegd zal ik de pan van Kippie ook houden! Tot mijn spijt is er in Amsterdam nog geen Kippie vestiging, maar ik wacht er met smart op! En zodra ik weer in Almere, of Hoofddorp ga shoppen kan ik de kippiepan weer terugbrengen en tegelijkertijd weer een fijne maaltijd meenemen. De keuze is reuze!

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Voor mijn eigen feestje dit najaar kom ik zeker terug! Het scheelt me koken, veel afwas en de gerechten zijn echt om je vingers bij af te likken! Geen wonder dat deze formule overal in Nederland een groot succes is!

Appeltje eitje’ in gebruik

De Kippiepan is eenvoudig in gebruik waar ik dol op ben. Na het verwijderen van de doorzichtige plastic deksel, is het appeltje eitje! Je steekt de stekker van de pan in het stopcontact en op stand nummer 2 laat je de pan ongeveer 30 minuten opwarmen.

Roer de inhoud wel af en toe goed door, of schep de inhoud om, om aanbakken te voorkomen. In mum van tijd kun je de hapjes opdienen en je begrijpt dat de gasten laaiend enthousiast zullen zijn! Voor dit feestje hebben we dus geen gedoe of stress in de keuken. Daarom zie je me hierboven ook zo vrolijk kijken! Manlief stress-vrij, geen gedoe en blije gasten! We hebben toch onze culinaire reputatie hoog te houden!

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Tot slot

De kippiepan is overigens geen must om de lekkere snacks en maaltijden op te warmen. De losse aluminium schaal met inhoud kan ook in de oven worden opgewarmd! De aluminiumschaal plaats je zónder de deksel in een voorverwarmde oven. Ongeveer 15 tot 20 minuten op 180 graden is voldoende. Het voordeel van de kippiepan vind ik dat het de inhoud goed warm houdt! Op die manier kan het wat langer op tafel staan, ideaal bij een ‘walking dinner’ & buffet zoals wij organiseren.

Op ons feestje hebben we een grote thema-feesttafel waarop alles klaar staat. De Kippiepan past er perfect tussen. En na het bezoeken van de Kippie winkel weet ik dat ik het me de volgende keer ook makkelijk maak! Dit concept is te gek!

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Met meer dan 50 winkels altijd een Kippie in de buurt

Kippie is een groeiende franchiseformule en heeft meer dan 50 winkels door heel Nederland! We wachten dan ook met smart op een vestiging in Amsterdam, of Diemen! Vooral in het westen zijn er veel vestigingen die je op de winkelpagina van Kippie kunt vinden met alle locaties, adresgegevens en contactgegevens. Het is een heel tof concept en de gasten gaan tijdens ons onderwaterwereld festijn verwend worden.

kippiepan, kippie, kip, almere, franchise, feestjes en partijen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief