Delen vinden we super lief

Je hebt het vast voorbij zien komen dat op 29 november de allereerste Nederlandse LEGO flagship store zijn deuren heeft geopend in de Kalverstraat, Amsterdam. Er stonden rijen dik voor de ingang en in de populairste straat van Nederland wordt dit uiteraard een heel groot succes! Extra tof dat we voor de officiële opening met de kids mochten rondstruinen en rondkijken! In aanwezigheid van pers, influencers en Lego brickmasters, keken we onze ogen uit.

De Kalverstraat voor onszelf

We waren er al vroeg bij, om 8.00 maar liefst, om een exclusief kijkje te komen nemen in de winkel. Je moet er wat voor over hebben en dat hebben we! En extra cool, we hadden de hele winkel voor ons alleen!

Must see

Deze exclusieve uitnodiging lieten we niet aan ons voorbij gaan! We wilden de opening natuurlijk ook niet missen! Ten eerste omdat je LEGO flagship stores alleen in grote internationale steden vindt, zoals Londen, New York, Parijs en Shanghai. En ook omdat elke winkel heeft zich ontpopt tot een ‘must-see’ attractie voor zowel grote als kleine kinderen. Ze raakten niet uitgekeken, uit gespeeld en wilden zelfs niet weg!

Samen met de bandito’s konden we rondlopen en genieten van de unieke in-store LEGO speelervaringen, innovaties, exclusieve producten en het grote assortiment LEGO producten. Het is echt een aanrader!

Naast de verkoop van LEGO zijn er ook attracties en draait het om plezier en beleving. We hebben onze ogen uitgekeken! Zo was er een MozaïekMaker en samen met de BrickSpecialisten gingen we speuren naar de perfecte set! De Kies & Bouw-wand is ook tof waar je zelf een beker vult met steentjes en elementen uit de wand. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en vormen.

Bij de Digitale Box kun je bijna elke LEGO-doos scannen en het model tot leven laten komen in 3D! Zo tof om het eindresultaat met eigen ogen te zien. Ook hebben we een minifiguur gebouwd waarbij we konden kiezen tussen een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires. Zo tof om een eigen mini-me te bouwen! Je kunt zelfs lijfjes personaliseren en laten printen!

Het was gewoon bijna balen toen de deuren opengingen voor het grote publiek! Zoonlief bewaakte zijn bouwsel met zijn leven! Er is alleen wel 1 groot minpunt! Het verlanglijstje van de kids is nu nog groter geworden, ohboy!

Playtime

En check die Hollandse molen gemaakt van LEGO stenen! In de video kun je zien hoeveel werk er in heeft gezeten! Ook konden we met de Mosaic Maker een foto maken van ons gezicht om het helemaal om te toveren in LEGO stenen. Het is echt leuk om er een bezoek aan te wagen! Het is een belevenis op zich!

En ‘last but not least‘, kregen we de kans om verschillende beroemde Nederlandse kunstwerken te bewonderen. Het is echt bijzonder wat er allemaal gemaakt kan worden van LEGO stenen.

We waanden ons voor even in mini Legoland Billund! En voor extra fans is het heel goed om te weten dat je in deze Lego flagship store exclusieve items kunt verkrijgen! De Lego molen als hieronder als voorbeeld!

Locatie

De LEGO flagship store kun je bezoeken aan de Kalverstraat 57 in Amsterdam. Dit is ter hoogte van de kruising met de Duifjessteeg, naast de Bershka, tegenover de Zara! Tijdens de feestelijke opening zullen er exclusieve promoties aangeboden worden. De Store kent twee verdiepingen en bevat onder andere bouwwerken die gebaseerd zijn op Nederland. Cewl! Bij thuiskomst werd er gelijk in de Lego kist gedoken! Het is echt magisch en vooral tijdloos speelgoed!

Tijdens de opening en de dagen daarna, zijn er exclusieve items te krijgen. Dit uiteraard wel wanneer je een aankoop doet.

Op 29 november krijg je een LEGO Windmolen bij aankoop van minimaal €75. Tevens krijgt elke klant het I ♥ LEGO Store Amsterdam Tile cadeau. Van 3 t/m 5 december is de I ♥ AMS BrickHeadz verkrijgbaar bij besteding van minimaal €75. Hoe leuk is dat voor echte Lego fans!

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief