Delen vinden we super lief

Het alom bekende ontzwangeren is een fenomeen. Na 9 maanden voel ik me inderdaad weer een beetje mens.

Het is echt waar, 6 maanden na de geboorte van mijn kleine meid begon ik mijn eigen lijf weer een beetje te waarderen. Ik was niet een van de gelukkigen dat mijn lijf slanker werd, van borstvoeding. In tegendeel. Ik had de hele dag trek, waardoor de snoep-la steeds vaker open ging. Ik heb dan ook het wijze besluit genomen om die la niet meer bij te vullen. Het kolven en voeden ging goed, maar ik voelde me er op een gegeven moment niet echt lekker meer bij. Nu zijn we de negen maanden gepasseerd en voel ik me weer vrouw. Ik heb mezelf verwend met een paar nieuwe outfits en ga nu ook daadwerkleijk wat aan de extra kilootjes doen. Ik moet immers ook aantrekkelijk blijven voor mijn hobby. Mijn advies aan andere mama’s is dan ook, blijf goed voor jezelf zorgen. Ga naar de kapper, koop een leuk nieuw shirt of jurkje en ga eens een avondje op stap met die vriendin die je lang niet hebt gezien en gesproken. je knapt er werkelijk van op!

Mijn voornaamste doel op dit moment is: Die kilo’s eraf! Ik heb een fantastisch leuke baan waardoor ik weer ritme heb. De gastouder, opvang en het huishouden heeft ook zijn ritme gevonden en nu moet ik me gaan focussen op mijn hubby en op mijn lijf. Maatje 36 zal het nimmer nooit worden, maar ik ga er weer voor zorgen dat die zelfverzekerde trotse mama en vriendin weer terug komt. En daar hoort een fit en gezond lijf ook bij. Hoezeer ik er ook tegenop zie om die sportschoenen aan te doen.

Maarja No pain ..no gain… toch?


Delen vinden we super lief