Delen vinden we super lief

Mijn sleutelbos stak ik in het contact en het bungelde heen en weer. Mijn dochter keek gelijk naar het girafje dat er aan bungelde. De bekende Sophie de Giraf die een francofiel en Parisiennewanna-be uiteraard wel aan haar sleutelbos heeft hangen.

Speciaal voor Pink October heeft Sophie de giraf een roze sleutelhanger uitgebracht! De opbrengst van de sleutelhanger zal worden gedoneerd aan Pink Ribbon.
 

“mam, nu heeft het beertje ook een vriendje’ zei ze zoet. Terwijl ik op de weg aan het letten was, stelde ze me allerlei vragen over wat er allemaal wel niet aan mijn sleutelbos hing. Dat zette me aan het denken. Aangezien het een beste bos is en veel over mij als persoon vertelt. Wellicht leuk om hier meer over te schrijven bedacht ik me. Een sleutelbos vertelt namelijk zoveel over een karakter en persoonlijkheid. In mijn studietijd hebben we het bij de introductie wel eens uit onze tas moeten halen en beschrijven voor de rest van de groep. Dus ‘here I go!

vakantiehuisje, sprookjescamping, rheeze, vakantie
Een sleutelhanger met betekenis.

De sleutels

De sleutels zijn natuurlijk het belangrijkste aan mijn sleutel bos! Het opent deuren van plekken waar ik graag ben: thuis bij mijn man en drie bandito’s en ons vakantiehuisje op de Sprookjescamping. Ik heb daardoor vijf verschillende sleutels aan mijn sleutelbos hangen met mijn dierbare sleutelhanger van Return to Sender waar ik ambassadeur voor mag zijn. Ook hangt er een beertje van Clinic Clowns aan, een doel waar ik mij via mijn werk voor heb mogen inzetten. De autosleutel is van mijn bolide. We hebben twee auto’s dat, eerlijk is eerlijk, een grote kostenpost voor me is.


De beschermengel heb ik gekregen van Return to Sender en draag ik dicht bij me. Deze maanden zijn er veel veranderingen geweest en ik kon wel wat support gebruiken. Soms kan je leven een rollercoaster zijn en dan bn ik bijgelovig as can be.

Het iconische girafje hadden al mijn kindjes in hun kinders jaren. Het bungelt nu aan mijn sleutelbos waarmee ik Pink Ribbon heb kunnen supporten.

Het gelukspoppetje kreeg ik in een verrassing borrel pakket vanuit mijn werk. je kunt immers nooit genoeg geluk bij je dragen! En tsja aan mijn sleutelbos hangen ook de Jumbo en AH scan kaart

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief