Delen vinden we super lief

Door de Coronacrisis gingen de zomervakanties naar het buitenland niet door waardoor veel gezinnen hun vakantie thuis gingen doorbrengen. En om dat fijne vakantiegevoel te creeren kwamen de twee bedrijven TeamAnimation en Kapitent op een lumineus idee. De twee ondernemers hebben zelf ook een jong gezin bedachten een fijn alternatief voor de genanuleerde vakantie en creerden een fantastische manier als staycation. Want hoe tof zou het zijn om te kunnen thuiskamperen waarbij je op vakantie gaat in je eigen achtertuin. En dan wel inclusief compleet ingerichte tent én een animatieprogramma voor de kinderen.

Op vakantie in je achtertuin, compleet met animatieteam
voor de kinderen via thuiskamperen.nl

Normaal gesproken werkt het animatieteams van Richard Otten, eigenaar TeamAnimation veel in Frankrijk en Italië. Helaas was dat gedurende het jaar 2020 heel lastig. Gelukkig mochten de campings in Nederland wel weer open, waardoor ze de Nederlandse klanten konden bedienen. Maar voor iedereen die zijn vakantieplannen nu moet omgooien, leek het hen leuk om een ludiek aanbod te maken. Een vakantie waar je lang over napraat zegmaar…

Het concept dat werd uitgedacht is simpel; Je boekt bij je tent via thuiskamperen een compleet animatieteam dat de kinderen en buurkinderen vermaakt met een minidisco of schattenjacht en het lijkt nét op een echte kampeervakantie.

Staycation door het thuiskamperen

Via thuiskamperen.nl kun je verschillende pakketten boeken, met een keuze voor jouw favoriete ingerichte tent of chalet. De tent wordt voor je opgezet en ingericht met strandstoelen, een vloerkleed, looplantaarn en comfortabele bedden. Vanaf 65 euro heb je een week lang een tweepersoonstent op je gazon staan.

Wie meer wil dan alleen een tent, boekt er met gemak een compleet animatieteam bij, dat de kinderen een paar uur komt vermaken. Ze werken ook nog aan een luxe pakket met daarin een leuk boek, fles wijn en een borrelplank die ze gaan toevoegen. Voor ons als ouder is het per slot van rekening ook vakantie. We vonden het kamperen op een overdekte camping al ludiek, maar dit is toch ook wel ten zeerste spraakmakend1

De verschillende tenten kunnen geboekt worden via thuiskamperen.nl waarbij de tent wordt geleverd door Kapitent en de overige pakketten vanuit TeamAnimation zullen worden opgepakt.

OVER TEAMANIMATION: 

Richard Otten startte in 2009 TeamAnimation als jonge ondernemer met een passie voor animatie, Frankrijk, en campings. Inmiddels levert TeamAnimation animatie op campings in binnen- en buitenland. Stap voor stap hebben we iets moois neergezet en we zijn nog lang niet klaar!

Het geheim zit in de bedrijfscultuur. TeamAnimation is begonnen als een vriendenclub die, ook na alle verschuivingen, nog steeds contact heeft en waaruit zelfs relaties, trouwfeestjes en baby’s zijn voortgekomen. Intern noemden we onze afdeling recruitment dan ook ‘afdeling romantiek’. 

Hoewel TeamAnimation groter is geworden is de basis altijd hetzelfde: kameraadschap en verbondenheid. Dit trekt mensen aan en houdt mensen vast: je voelt het meteen als je bij ons binnenstapt in Woerden.

TeamAnimation heeft iedere zomer ruim 400 entertainers op campings in Nederland,  Frankrijk, Italië en Spanje werken. Op ons kantoor in Woerden werken wij met 8 mensen.

OVER KAPITENT: 

Michiel en Maria Jongenelis startte in 2018 kapitent. Hun drijfveer is dat het hun altijd verbaasde waarom de kwaliteit van het aanbod van  slaapaccommodaties erg laag was en waren vastberaden om deze status-quo te veranderen. De drijfveer van Kapitent is om voor elk evenement of particuliere aanvraag een goede nachtrust te garanderen. Tevens vinden Michiel en Maria het erg belangrijk dat iedereen bij hen terecht kan, ongeacht het budget. Zij zorgen er samen met hun team voor dat u bij Kapitent verzekerd bent van gunstige prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid, snelle levering en een uitstekende service.

Kapitent is dé specialist in het verhuren van comfortabele bedden, hoogwaardige groepstenten, Festihut NL, Festitable en chalets. Daarnaast kunt u ook aanverwante artikelen zoals beddengoed en inventaris huren. Kapitent verhuurt deze producten aan particulieren, bedrijven en organisaties, zoals de organisaties van evenementen en festivals.

Kwaliteit

Om de hoge kwaliteit van Kapitent te garanderen heeft Kapitent een eigen lijn tenten, bedden en chalets welke wij constant door ontwikkelen. Al onze matrassen en matrastijken zijn vervaardigd uit brandvertragend materiaal en volledig getest en goedgekeurd volgens de laatste testen en eisen van UKAS, ilac-MRA en SGS. Tevens voldoen ze aan de brandnorm Fire Safety Regulations 1988 SI 1988.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook | Youtube|Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief