Delen vinden we super lief

stokke bloggerstour
stokke

Wie is er niet bekend met de wereldberoemde Tripp Trapp stoel van Stokke?! In bijna ieder gezin met kleine kinderen is er wel één te vinden. Je baby kan gezellig aanschuiven bij de rest van het gezin. De oudere kids klimmen er zelf op. Iedereen aan tafel, klaar voor een lekkere maaltijd. De stoel is al ouder dan ik. Je kunt dus wel spreken van een succes! Het stoeltje gaat super lang mee.

Wij hadden de mazzel dat iemand er nog één had staan. Een likje verf er op en het kan bij ons nog jaren meegroeien! Op de Negenmaandenbeurs kwam ik Stokke weer tegen. Dit Scandinavische merk blijft praktische en mooie designspullen ontwikkelen. Wat heeft Stokke nog meer in huis? Of een van de fantastische accessoires?

Ons allereerste wiegje

Stokke

Mijn ouders wilden graag een wiegje cadeau doen voor hun allereerste kleinkind. In mijn moeders favoriete winkel Harrods, zagen we een super schattig wiegje staan. Het bleek de Stokke Sleepi Mini. Een ovaal wiegje van hout met een sluiertje erboven. Zo lief! Handig dat er wieltjes onder zitten. Wij woonden in een heel klein appartementje in Londen. Het bedje rolden we zo van de slaapkamer naar de huiskamer. Ideaal! Jammer dat een wiegje zo kort mee gaat.

Super cadeau

stokke kinderwagen

Stokke zou Stokke niet zijn als ze daar niets op bedacht hadden. Net als de Tripp Trapp stoel groeit het met je kind mee. Binnen een handomdraai kan je het omtoveren tot een bedje waar de kleine grote meid tot een jaar of 10 heerlijk in kan wegdromen. Amelie redt het niet tot 10 jaar want we hebben hem weer omgebouwd tot wiegje voor haar kleine zus. Het blijft een tè schattig wiegje. Wat een super cadeau mam en pap!

Uitgerust de wereld ontdekken

Stokke koffer

Met je kleine op weg kan natuurlijk op vele manieren. Zo was ik al bekend met de Stokke kinderwagen, autostoel en draagzak. Nieuw is de ride-on kinderkoffer voor de reislustige families. Wat een gave uitvinding! Natuurlijk is het design top. En echte‘ jet-set koffer‘ voor de kleine wereldreizigers. De kids kunnen zelf rijden op de koffer of getrokken worden door mama of papa. Als dat geen luxe start van de vakantie is! Met de Bedbox variant kan je van je vliegtuigstoel een bed maken. Wat is er nou fijner dan lekker slapen tijdens de vlucht. Prettig voor de kleine zelf maar zeker ook voor mama en papa.

En nu zelf nog groeien

Super handig dat Stokke mee groeit met je kind! Om te groeien is het natuurlijk belangrijk om goed te eten. Speciaal voor kleine kinderhandjes is er de Munch Dinnerset. Het setje bestaat uit een bordje, drinkbeker, (snack) bakje, bestek en slabje. Alles gemaakt van duurzaam materiaal en het kan gewoon in de vaatwasser.

stokke dinnerset

Overal is over nagedacht. Zo zijn de beker, het bord en de kom verzwaard zodat het niet om kan vallen. De slab heeft een opvangbakje voor de kleine knoeierd. Het materiaal is zacht en flexibel. Daarnaast is gewoon een heel leuk setje in een mooie kleur groen. Je ziet meteen dat het kwalitatief goed in elkaar zit. Ik wacht nog een half jaartje, dan mag onze kleine Eloise van dit mooie setje gaan eten.

Tijdens het bloggersevent kwamen we trouwens iets leuks te weten! Wat is volgens jullie de meest verkochte kleur TripTrap

stokke

Ook leuk om te lezen De bloggerstour 2019 op de negenmaandenbeurs was me het dagje wel…

Liefs Aileen

aileen testen zwanger

Hey, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van Amelie en Eloise. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om op onderzoek te gaan en ben ik dol op muziek, theater, feestjes, rennen en fietsen. Genieten van het leven staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook graag!


Delen vinden we super lief