Delen vinden we super lief

Als kersverse ouders-to-be waren er een paar dingen die we echt in huis moesten hebben voordat de kleine er was. Een poster aan de muur en een hippe wasmand is allemaal leuk maar geen absolute must. Wat wel moest, was een bedje en een badje.

We kochten het leukste bedje en het goedkoopste badje wat we konden vinden. Ondertussen heeft badje één, plaats gemaakt voor het ‘Stokke Flexi Bath‘. Want ook wat betreft badjes, valt er best wat te kiezen. Maar uit ervaring weten we nu dat de één veel praktischer is dan de ander!

Waar is ie dan?

Wat hadden we dit Flexi Bath badje van Stokke goed kunnen gebruiken toen we nog in ons inimini-huisje in Londen woonden. Het is namelijk in een handomdraai opgevouwen en onder de kast geschoven. Echt een topper voor iedereen die klein woont. Maar ook als je wel ruimte hebt, is het handig. Het is zo opgeruimd en je kijkt niet het hele jaar tegen een babybadje aan.

Thuis en op reis

Een opvouwbaar, lichtgewicht badje is ideaal voor op reis. Volgend jaar gaat hij mee naar de camping. Bij een lekker zonnetje zetten we hem in de tuin. Kunnen de meisjes lekker buiten spetteren. De rest van de tijd gewoon op de badkamer. Waar je hem meestal niet ziet want hij ligt onder de kast. We hebben de Flexi Bath X-large versie van Stokke dat geschikt is tot zes jaar. Hij kan dus kan nog wel even mee. Er kunnen makkelijk twee kindjes in. Dat is alleen maar extra gezellig.

Flexibel Flexi bath badje voor je new born

Ook voor de allerkleinsten is er een Flexi Bath. Net een maatje kleiner en je kunt er een ‘new born support’ inzetten zodat de kleine lekker kan liggen. Net als bij de grotere variant, is het voorzien van een antislip bodem. Onze ‘new born’ is ondertussen een half jaar oud dus wij houden het op de X-large. Als ons kleine meisje er alleen in zit, is het best een groot badje. Fijn want ze groeit voorlopig nog lekker door. Wij gaan er maximaal gebruik van maken.

Voordelen Stokke Flexi Bath xl

  • De Newborn Support geeft je baby extra steun en comfort
  • Award winning ontwerp voor het uniek ruimtebesparende design
  • Geschikt voor een baby vanaf de geboorte tot ongeveer 6 jaar.
  • Een lichtgewicht, draagbaar en opvouwbaar babybadje.
  • Het Stokke Flexi Bath badje heeft een anti-slip bodem, en een stop met warmtesensor, om het water weg te laten lopen

We raden dit badje dan ook echt aan! Voor een heel fijn en praktisch badritueel.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief