Delen vinden we super lief

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Want ja, ja, Garfield zal schitteren op het grote witte doek waar vele fans van deze stripheld naar uit kijken!

In de film kijken we mee met zijn vader, de sjofele straatkat Vic, die onverwachts opduikt. Dat belooft wel wat want Garfield en zijn vriend hond Odie worden gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en om met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval. Wij kijken er naar uit, en extra leuk: we mogen 6 bioscooptickets en goodies weggeven!

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van Jim Bakkum (Garfield), Jörgen Raymann (Vic), Murth Mossel (Otto) en Ilse Warringa (Jinx).

Trailer van Garfield

Winactie

Om de lancering van deze te gekke film te vieren, mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven met te leuke goodies. Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 tickets !
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook & Instagram en zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt 1 mei bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief