Delen vinden we super lief

Je inrichting kun je met enkele stijlvolle design meubels een hele nieuwe sfeer en uitstraling geven. Door de juiste meubels en fijne accessoires, kun je je saaie, mainstream interieur omtoveren tot een modern interieur. Dit jaar heb ik een deel van mijn spaargeld gereserveerd voor design meubels zodat ook ons interieur een update, eigentijdse ‘look & feel’ krijgt! Onze kindvriendelijke inrichting krijgt meer en meer onze ‘volwassen’ stempel.

Voor een prachtige en eigenzinnige stoel ben ik geslaagd bij PIB-Home. Een geliefde stijl voor onze inrichting is de Scandinavische en industriële stijl en daar kwam ik aan mijn trekken. We hebben veel wit en hout elementen in huis en daar wilde ik dolgraag een Scandinavischedesign touch’ aan geven!

interieur, Pib home

Hoezo design meubels…

Design meubels hebben echt niet alleen maar strakke en rechte lijnen en zijn al helemaal niet allemaal kleurloos! Design meubels hebben vaak ook ronde vormen zoals de stoel waar wij voor gekozen hebben. Het is echt onderdeel van de woonkamer en de ‘eyecatcher‘ van het interieur. Mijn zoontje heeft de stoel al geclaimd als zijn troon aan tafel!

Onze inrichting is nog vrij basic en met enkele opvallende items krijgt het de juiste uitstraling. Het blijft lastig om een keuze te maken in de grote online collectie design meubels. Echt alles is mooi en weet mijn hart te veroveren. Waar ik wel op heb gelet is de stijl van de andere meubels. We hebben veel houten meubels en dan geeft het rust in je inrichting als de kleuren overeen komen.

Je kunt er voor kiezen om te investeren in één design meubel en om de rest van de meubels basic te houden. Wel is het belangrijk dat geheel een harmonieus resultaat vormt en het moet natuurlijk ook uitsluiten op het uiterlijk van de ruimte. Het doel voor mij is, dat het een persoonlijke, stijlvolle woonkamer wordt, waar we het voor ons gezin fijn toeven is!

Combineren met design meubels

Door verschillende stoelen aan tafel te combineren, creëren we een speels geheel. Het vormt een harmonieus plaatje met voor nu één toffe stoel aan tafel als eyecatcher. De rest van de woonkamer houden we tijdloos neutraal. Beetje bij beetje zal dit met stijlvolle accessoires aangevuld worden. Ook qua materialen is er een legio aan keuze in de PIB webshop! Je kunt je hart ophalen bij design meubels voor je inrichting in hout, glas, leer, metaal en roestvrijstaal.


Lidingö stoel

De simpele lijnen en 100% houten stoel is een match. In onze woonkamer schittert deze Lidingö stoel, dat een toffe zitmeubel is van hout met een Scandinavisch karakter. Deze stoel is gemaakt van massief hout en heeft een rugleuning van smalle staven. De bovenkant van de rugleuning is overigens gemaakt van licht hout. Door de brede zitting en rugleuning kun je hier fijn op zitten! Ideaal voor lange avonden met vrienden aan de eettafel.

inrichting, Pib home, interieur, style

Door de witte kleur is Lidingö stoel een match met ons interieur! Met meerdere Lidingö stoelen rondom de eettafel zou het de woonkamer bij ons afmaken, maar we wachten nog even op onze uitbouw! Voor nu is de stoel ook heel handig voor in de woonkamer als bijzet stoel! En ook voor buiten als de bij de BBQ meer aanschuiven… ! “The more the merrier” is bij ons thuis het credo!

BBQ-Time met BABY born ® 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief