Delen vinden we super lief

shoppen in milaanVan de week vertelde iemand uit mijn zwangerschapsyoga clubje dat ze helemaal klaar was met haar zwangerschapskleding. Het werd echt tijd voor iets nieuws en begon over personal shoppen. Ik snap haar punt. Gelukkig kan je tegenwoordig super leuke zwangerschapskleding krijgen. Maar als je collectie beperkt is en je geen zin hebt om vlak voor het eind van je zwangerschap iets nieuws te kopen, kun je na al die maanden wel zijn uitgekeken op je collectie.

Tijd voor wat nieuws!

Afgelopen zondag zat ik heerlijk in het vroege voorjaarszonnetje op het terras. Nou ja voorjaarszonnetje? Je kunt beter spreken over een winterzonnetje. Het is tenslotte pas februari! Manlief met een heerlijk glas speciaal bier voor zijn neus, ik een ‘Mooie Annie’ (bitterlemon, bruiswater, citroentje, verse munt….) en Amelie vooral lekker aan het spelen. Meteen hakt het voorjaarsgevoel er in en zijn zwarte en donkerblauwe shirts ineens wel heel donker. Tijd om de kledingkast te vernieuwen!kleding shoppen

Personal shoppen, shoppen, shoppen

Nou kan je natuurlijk plaats maken in je kast voor je bestaande voorjaarscollectie. Dat zou ik ook zeker doen. Wel zo leuk om het te combineren met iets nieuws. Nieuw jaar, nieuwe mode en vooral ook gewoon weer even net anders voor de dag komen. Niks is zo fijn als stralend in je nieuwe outfit de deur uit te stappen. Ik ga lekker shoppen!shopping queen

Personal shoppen met een eigen stylist

Wat kleding kopen betreft, ben ik ontzettend verwend. Totdat mijn moeder vorig jaar “met pensioen” ging had ze haar eigen dames kleding winkel. Zoals je kunt verwachten bij iemand die in de mode zit, is ze ontzettend modebewust en dus ook een perfecte adviseur. Helaas is die tijd voorbij, maar er zijn tegenwoordig hele leuke manieren om gratis gebruik te maken van personal shopping. Zo kunnen de stylisten van Zalon je prima helpen bij het creëren van de perfecte outfit.

Echt een super leuk concept. Je geeft je stijl en voorkeuren aan, door middel van een vragenlijst waarna je gebeld wordt door je personal stylist (hoe gaaf is dat!). Vervolgens krijg je je eigen box thuis gestuurd. Je kunt houden wat je wilt en als het toch niet helemaal jouw ding is gewoon terugsturen. Ik hou er wel van. Zo een verrassingsbox voelt toch een beetje als een cadeautje wat aan je deur geleverd wordt.

Een dagje of weekend op stapAileen zwanger shoppen

Als dat zonnetje nou toch zo lekker schijnt en je hebt de tijd, is het wel zo leuk om er een dagje tussenuit te gaan. Lekker winkelen in een mooie stad of helemaal leuk….. een weekend weg. Zo ben ik voor mijn trouwschoenen ooit een weekend naar Milaan gegaan. Oké, heel eerlijk was het echt een excuusreisje. Het had niet veel gescheeld of ik was zonder schoenen thuis gekomen. Uiteindelijk hebben we in een klein winkeltje de perfecte schoenen gevonden voor een mooi prijsje.

Natuurlijk was dit een idee van mijn altijd gezellige mode mama. We hebben heerlijk aan de cocktails gezeten, tussendoor toeristische hoogtepunten bezocht en natuurlijk geshopt. Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan voor fashion en plezier. Maak er gewoon een gezellig dagje Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Nijmegen of waar dan ook van! Zelf eindig ik vaak toch wel in een leuke horecagelegenheid met of zonder nieuwe kleding maar leuk is het zeker. Zo ontdek je ook nog eens nieuwe winkeltjes waar je anders misschien nooit naar toe was gegaan.

Shoppen vanaf de bank

Heb je geen zin, tijd of is het echt geen weer om de deur uit te gaan kan je natuurlijk altijd lekker vanaf de bank shoppen. Super makkelijk! Gewoon laptop op schoot en zoeken maar. Het voordeel is natuurlijk dat je keuze in overvloed hebt. Ik was nooit echt een internetshopper maar soms is het wel heel erg makkelijk. Voeten omhoog en wachten op de postbode.

Ook aan het eind van je zwangerschap er stralend uit zienvoorjaarszon

Aangezien ik nog steeds zwanger ben, ga ik zelf toch nog voor de positiekleding. Dus de personal shopper en window shoppen in een leuke stad schuif ik nog even voor me uit. Ik ben volop aan het genieten van mijn tijdelijke vormen en dat mag gezien worden. Er is zo veel leuke en hippe zwangerschapskleding te vinden.

Kleding die juist je mooie buik accentueert en ervoor zorgt dat je er tot op de laatste dag stijlvol voor de dag kunt komen. Uit ervaring weet ik dat het ook heel handig is om iets aan te schaffen wat je ook na je zwangerschap kunt gebruiken om je kleine te voeden. Gelukkig is er in voedingskleding ook keuze in overvloed.

Weer of geen weer

Hoe je het ook aanpakt; het voorjaar staat weer voor de deur. De ene ochtend sta je je autoraam nog te krabben de volgende dag geniet je van het voorjaarszonnetje. Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat ik op beiden ben voorbereid. Vandaag een lekker warme trui en voor morgen hangt er vast wat meer kleur in de kast.

aileen testen zwangerLiefs Aileen

Ha, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn! We wonen alweer een tijdje in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van de liefste, grappigste en leukste peuter Amelie. Ons heerlijke meisje is lekker eigenwijs en druk bezig om de wereld om haar heen te ontdekken. Zoals dat hoort bij een twee jarige. Ze is in 2016 geboren in Londen waar we een fantastische tijd hebben gehad. Gekomen met z’n tweetjes en Don de kat. Terug nog veel completer, met ons kleine meisje erbij. Het gaat niet lang meer duren voordat Amelie grote zus wordt.

Ik ben gek op het bruisende stadsleven en kom nog vaak in de steden waar we gewoond hebben. Eerst in onze kinderloze tijd in Amsterdam en later in Londen. Tegenwoordig zijn we meer in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch te vinden. Een fijne stad met zo veel meer dan alleen Bossche bollen en de prachtige Sint-Jan. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om met mijn meisje op onderzoek te gaan. We zijn gek op kunst zoals muziek en theater, “water” (zoals Amelie dat noemt), feestjes voor groot “lekker olijfjes eten met heel veel mama’s” en klein “spelen met de kindjes” . Zo nu en dan sportief, heel veel rondjes rennen en fietsen. En soms ook heel relaxt, een taartje voor Amelie en een wijntje voor Martijn en mij. Genieten staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook volop.


Delen vinden we super lief