Delen vinden we super lief

In de wondere wereld van NICKIS vind je de mooiste kindermode voor je kinderen en volg je de kinderkledingtrends op de voet. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1985, bieden ze trendy designermerken voor zowel jongens en meisjes. De prachtigste merken vind je online terug, waar je stijl, design en kwaliteit terug vind.

Grote keuze aan kindermode

Voor een speciale gelegenheid waren we op zoek naar een stijlvol jurkje. Het merk Mini Rodini had ik al een tijdje op het vizier en ben gezwicht voor het fijne ontwerp bij Nickis. Kinderen groeien in no-time uit hun kleding en daarom koop ik niet dagelijks designermerken. Toch zijn er uitzonderingen…

Exclusieve designermerken voor kinderen

Als je eenmaal gaat struinen in de webshop van Nickis kijk je je ogen uit. Alle grote namen vind je terug zoals BurberryRoberto Cavalli of American Outfitters. Ook zijn er merken die ik nog niet kende, want hé, het is ook niet zo dat ik dagelijks designerkleding voor mijn kinderen koop. Bij zeer speciale gelegenheden zwicht ik, waaronder het Mini Rodini jurkje met zeepaardjes print.

Kwaliteit

De designermerken springen er uit in de kledingskast, je ziet het er gelijk aan af. Allereerst zien ze er sprankelend uit, maar de kwaliteit van de kleding is ook uitmuntend. Het beste aspect van Mini Rodini is hun toewijding aan ecologische duurzaamheid, organische en gerecyclede stof en de veiligheid van kinderen.

De kledingkast van onze kroost kon wel een oppepper gebruiken en met een aantal stijlvolle items kunnen we weer vooruit. Het ontvangen van de pakketjes van Nickis.com is al helemaal een feestje. Er zaten kleurpotloden in, een toffe kleurwedstrijd om een nieuwe mascotte te ontwerpen en de kleding was stijlvol verpakt. Ze weten wel hoe de prachtige designermerken in het zonnetje zetten.

Het unboxen van designermerken

Voor mooie nachtkleding ben je ook aan het juiste adres. Zo zwicht ik altijd voor het fijne merk Petit Bateau. De typische gestreepte pyjama’s en eigentijdse mode van deze Franse ontwerper zijn snel en eenvoudig te bestellen bij NICKIS.

Instapost designermerken

Dit bericht bekijken op Instagram

Work In Progress … Als klein meisje deed ik ook mee met elke kleurplaat-winactie “It runs in the family” met uiterste precisie wordt Nicky’s panda ingekleurd #focused #mygirl #talent #kleurplaat #mascotte #winactie #inspiratie #creabea #handmade #art #diy #design #artwork #style #creative #painting #fashion #model #minirodini #kidsmodel #nickis #exclusivekidsclothing #decor #modelinglife #giftsforhim #giftsforher #crafting #inspiration

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

NICKIS kindermode doet het hart van je kindje sneller slaan

Uit de uitgebreide keuze aan blouses, tops of shirts met bijpassende rok of broek is het nog lastig kiezen. Vooral met drie kindjes wil ik wel graag kleding items die matchen. Bij alle merken heb je passende outfits en als je op het merk zoekt heb je ook gelijk en goed overzicht.

Accessoires

En tsja een complete outfit maakt je uiteraard af met toffe accessoires. Dassen, mutsen, riemen, kousen en schoenen…je kunt je hart ophalen. Terwijl ik de bestelling afrond, keek mijn dochter mee en werd enorm enthousiast bij het zien van alle mooie kleuren. gelukkig heb ik me weten in te houden. Het is niet elke dag feest!

Na het uitpakken van haar outfit, ging ze serieus aan de slag met de tekenwedstrijd. We zijn hard bezig met het ontwerpen van een nieuwe mascotte! Dat is wel aan mijn dochter besteed.

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief