Delen vinden we super lief

We ontvingen een persbericht over iets leuks voor de kinderwagen: de Snack Tray & All-Weather Inlay. Ik deel het graag met je, want dit is eigenlijk reuze handig! Daarnaast zorgt het voor extra gemak en comfort!

Weer of geen weer

We gaan er graag op uit met de kleintjes, weer of geen weer. Kinderen houd je nu eenmaal niet binnen en de allerkleinsten gaan dan gezellig mee en worden veilig rondgereden in hun kinderwagen. Stokke® heeft nu de All-Weather Inlay geïntroduceerd om er voor te zorgen dat je kindje het in de winter lekker warm heeft. En daarnaast verkoeling krijgt in de zomer.

stokke kinderwagen tray

Op een handige manier wordt de temperatuur in de kinderwagenvoering gereguleert ongeacht de weersomstandigheden. En wat misschien nog wel het meest ideaal is, is de Stokke Stroller Snack Tray. hier kun je snack in vervoeren voor je kleintje. Snoeptomaatjes of snacks kun je er ideaal in plaatsen.

Een snack voor onderweg

Met de Stroller Snack Tray kunnen je kids onderweg makkelijk snacken. Het heeft de perfecte maat om het gevulde bekertje en kommetje van de Munch™ Snack Pack in mee te nemen. De tray is eenvoudig te bevestigen op de zitting van de Stokke Xplory® en Stokke Trailz™ kinderwagens. Het heeft een verstelbare hoek waardoor de tray op de juiste, ergonomisch verantwoorde positie voor je kindje kan worden geplaatst. Zo blijven de snacks binnen handbereik en kunnen ze tegelijkertijd veilig rechtop zitten.

Door middel van een adapter kan de tray ook op eerdere modellen van deze kinderwagens worden bevestigd. De Stokke Stroller Snack Tray is verkrijgbaar voor € 39,-.

Comfort het hele jaar door met de accessoires

Een andere innovativiteit van Stokke is de ‘All-Weather Inlay’. Dit is een omkeerbare kinderwagenvoering die je het hele jaar door in alle seizoenen kan worden gebruikt. Het heeft dus een dubbele functie. Door het natuurlijk temperatuurregulerende, zachte 100% merinowol, houdt de ‘All-Weather Inlay’ je kleintje lekker warm als het kouder wordt. Wanneer de zon begint te schijnen en het warmer wordt, houdt de andere zijde van de Inlay je kindje juist koel door de sneldrogende en anti-geur stoffen.

De winterkant van merinowol houdt je kindje lekker warm tijdens koude dagen.

Het is een ideaal product voor alle jaargetijden en klimaten. Het is geschikt voor in alle Stokke kinderwagens en reiswiegen, maar past ook in de meeste kinderwagens van andere fabrikanten. Proberen kan altijd in de grote babyspeciaalzaken waar altijd een showmodel ligt. Omdat de Inlay heerlijk zacht en gevoerd is, geeft hij extra comfort voor je kindje. Bovendien kan de inlay gewassen worden in de wasmachine! Wel fijn aangezien onze kids van origine smeerpoetsen zijn. En? Zou het iets voor jou zijn? Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen!

De Stokke All-Weather Inlay is verkrijgbaar voor € 69,-.

De zomerkant houdt je kindje comfortabel koel door de sneldrogende en anti-geur stoffen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief