Delen vinden we super lief

Kun jij ook urenlang door je Instagramfeed scrollen en wegdromen bij prachtige reisfoto’s van de mooiste Instagram accounts? Vaak sla ik fijne plekken op om er later verlekkerd naar te kijken. Dat is ook wel een van mijn guilty pleasures om ooit de plekken zelf te kunnen bezoeken. Mijn wanderlust zal zeker weer gevoed worden als we weer veilig kunnen reizen. Om mijn passie voor het reizen te voeden ben ik nu heel blij met het nieuwe boek ‘Insta Travel – 75 buitengewone bestemmingen in Europa‘.

Wanderlust voeden

paspoort, reizen, insta  travel, wanderlust
“With age, comes wisdom. With travel, comes understanding.” – Sandra Lake

In het boek dat hier boven is afgebeeld, deelt reisjournalist Kim van Weering de favoriete Europese bestemmingen van Nederlandse en Belgische Instagram travelers. Een boek vol inspirerende plekken die relatief dicht bij huis zijn.

Als de tijd rijp is, kunnen we er dus prima met de auto of het openbaar vervoer komen. Wel een fijne gedachten aangezien ik voorlopig nog even niet in het vliegtuig zal stappen als het niet noodzakelijk is.

Wegdromen bij Insta travel

Veel plekken in het boek hebben me verrast zoals de adembenemende Seealpsee-hike in Zwitserland, net als de knusse Franse dorpjes en verrassend leuke Duitse stadjes. Een ‘wanderlust’ opwekkend boek dat me weet te inspireren en parmantig op het dressoir ligt. Een prachtig vormgegeven boek bomvol inspiratie, tips en prachtige foto’s. Een must-have op de koffietafel van elke reisfanaat.

“Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.” – Andre Gide

Wanderlust

Met het boek Insta travel in de hand is het alsof je een fysieke timeline in handen hebt. Hier kun je blijven ‘liken‘, want “Help, ik wil overal naar toe!” Het boek krijgt dan ook een speciale plek in mijn favoriete boekenkast vloerlamp.

wanderlust

Van dit boek wil je spontaan je tas (en camera) pakken. Wacht je liever nog even? Vanaf de bank wegdromen en (nieuwe) reisplannen maken kan met dit boek ook uitermate erg goed. Ik droom er ook nog even goed bij weg!

“The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine

Over de auteur

Freelance journalist en contentmaker Kim van Weering heeft een grote liefde voor Instagram. Haar wanderlust is groot en speurt dagelijks met veel plezier naar toffe bestemmingen, die ze vervolgens deelt met haar reislustige volgers. Dit boek is een pareltje die ik regelmatig inkijk.

“Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.” – Gustave Flaubert

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief