Delen vinden we super lief

Het verblijf in een veilige “home-away-from-home” zonder ver te hoeven reizen is nog steeds razend populair en een groeiende vakantie trend. De staycation trend zal dan ook aankomend jaar nog veel van zich laten horen.

Vliegen? Liever niet nu!

Of je wel of niet mag vliegen is niet eens meer zo belangrijk. Je wilt een veilige keuze kunnen maken voor je vakantie. Dan is de staycation trend de perfecte oplossing. Deze vakantie trend is precies de reden waarom niet alleen hotels en vakantieparken staycations promoten, maar ook boerderijen en andere kleinschalige accomodaties. Eigenlijk werden we door Corona gedwongen om op andere manieren te gaan denken over de vakantie, en er valt zoveel moois te ontdekken! En dat is blijven hangen!

‘Bring your life’ en dan echt dichtbij huis. Klaar voor diverse outdoor activiteiten, met of zonder de ideale kinderwagen.

De staycation trend ideaal invullen

Staycations zijn een toenemende trend om tot rust te komen zonder te ver te moeten reizen, of zelfs vliegen. Het is een prachtige manier om een vakantie met je kinderen door te brengen en tegelijkertijd je eigen portemonnee en de ondernemers in je eigen omgeving te helpen. Door dicht bij huis te blijven wordt ook nog eens het budget voor je accommodatie en vervoer afgeschaft. Je hebt het voor het kiezen: een programma dat je vanuit huis organiseert, of een accommodatie in de buurt.

Ook wij zijn gezwicht voor de Staycation Trend en verblijven graag in Nederland

Omdat je al zo lang thuis zit, lijkt het een welkome afwisseling om eens iets nieuws uit te proberen, in de vorm van een staycation in jouw eigen land! Je kunt doen waar je zin in hebt en je kinderen vermaken zichzelf in een nieuwe omgeving dicht bij huis na maanden thuiszitten. En mocht je onverhoopt de knuffel van je kind zijn vergeten, is hij zo opgehaald!

Daag jezelf uit

bol.com, verlanglijstje, sinterklaas, speelgoedboek, online, webshop,

Verblijven in eigen omgeving met vrijetijdsbestedingen zijn zeer populair. Stimuleer jezelf door nieuwsgierig te worden om nieuwe dingen te ontdekken en de voordelen te ervaren van een staycation. Je beperkt de stress die gepaard gaat met het organiseren van een reis, van het vinden van accommodatie, tot het inpakken van meerdere koffers gevuld met speelgoed, knuffels en kleren die vaak niet eens gebruikt worden. Ook kun je diverse outdooractiviteiten organiseren of zelfs gaan joggen met je kleintje.

De staycation trend maakt het mogelijk om activiteiten te ondernemen die je anders nooit doet vanwege je drukke agenda. Bezoek eens een museum, ga de bossen in of het strand op, of ontdek samen met je kinderen wat er te leren valt in een park om de hoek.

Inspiratie

Staycations bevorderen de lokale economie. Maak gebruik van je tijd door het bezoeken van boerderijen om bijvoorbeeld vers fruit te plukken of eieren te rapen en leer je kinderen meteen waar hun voedsel vandaan komt. Er is inspiratie genoeg en het is dichterbij dan je denkt!
Doe ook eens iets liefs voor jezelf, doe mee aan een creatieve cursus; of breng een nacht door in een geweldig hotel in de buurt.

Ontdek of herontdek de schoonheid van je eigen stad of regio, leer je kinderen de kleine dingen waarderen die iedere provincie te bieden heeft. Kortom, een staycation daagt je uit om te leren hoe je het beste kunt maken van het huidige moment. Leer nieuwe dingen samen met je kinderen en maak onvergetelijk mooie herinneringen. Ik wens jullie alvast heel veel plezier!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief