Delen vinden we super lief

Thule Stir, Thule rugzak, thule trek rugzak, trekrugzakken, de beste rugzak, bring your life, active with kids

Deze stijlvolle Thule Stir 18L rugzak is compact, lichtgewicht en gemaakt van een weersbestendige en slijtvaste gecoate Nylonstof (duurzaam en waterbestendig). Dankzij het luchtdoorlatend achterpaneel en de schouderriemen blijft je rug koel. De borstriem en heupriem zijn er eenvoudig af te halen om je tas volledig te stroomlijnen met je lichaam. Het model is zowel voor een man als vrouw verkrijgbaar. We hebben immers een ander postuur dan de breed geschouderde mannen.

Slim ontwerp

Het hoofdvak met ritssluiting kan wijd opengemaakt worden zodat spullen gemakkelijk in- en uit te pakken zijn. Je belangrijke spullen zoals sleutels, portemonnee of een telefoon kun je in het gazen bovenvak veilig opbergen dankzij een ritssluiting. Het is een ideale, compacte en lichtgewicht rugzak voor een citytrip, de sportschool, of een outdoor activiteit.

De elastische zijvakken zijn perfect voor het opslaan van waterflessen of andere benodigdheden. De geïntegreerde bevestigingspunten maken het makkelijk om bijvoorbeeld een karabijnhaak of een zaklamp aan de backpack te bevestigen. Ideaal voor outdoor activiteiten.

Van alle gemakken voorzien

De Thule Stir heeft tot slot een reflecterend logo om zichtbaar te blijven in schemerige omstandigheden en heeft een speciaal vak voor een waterzak met een uitgaan voor een drinkslang (waterzak is niet inbegrepen), zodat je altijd je vochtgehalte op peil kunt houden tijdens grootse avonturen. Dit model van de Thule stir heeft een inhoud van 18L en een afmeting van 20 x 20 x 45 cm en leverbaar in 3 kleuren; Obsidian, Wood Thrush en Alaska. De gehele Thule Stir collectie bestaat uit 18L, 20L, 25L, 35L, 40L met zowel mannelijke, als vrouwelijke modellen.

Thule stir, rugzak, trek rugzak

Activiteiten

  • De Thule Stir is geschikt voor elk avontuur met een weersbestendige en slijtvaste gecoate nylonstof
  • Hoofdvak met ritssluiting gaat wijd open om spullen met gemak er in te stoppen en eruit te halen
  • Stroomlijn jouw tas aan jouw lichaam door de borstriem of de heupriem er gemakkelijk vanaf te halen
  • Blijft comfortabel koel door het luchtdoorlatend achterpaneel en de schouderriemen
  • Vind je sleutels, telefoon of portemonnee snel dankzij het gazen bovenvak met ritssluiting
  • Stop waterflessen of andere benodigdheden in de elastische zijvakken
  • Blijf zichtbaar dankzij een reflecterend logo
  • Het is makkelijk om jouw vochtgehalte op peil te houden tijdens het fietsen dankzij het vak waar een waterzak in past incl. uitgang voor een drinkslang (waterzak wordt apart verkocht)
  • Bevestig de karabijnhaak, een zaklamp of extra spullen aan de geïntegreerde bevestigingspunten

Gerelateerde blog: Welke trekkersrugzakken moet ik kiezen

Video Thule Stir 18L

Over Thule

Het Zweedse bedrijf Thule staat al jarenlang bekend als één van de grootste spelers met high-quality bagagesystemen. Dankzij continue research, ontwikkeling en het uitvoerig testen van haar producten in haar eigen Thule Test Centre zorgt Thule er voor dat ze uitsluitend producten op de markt brengt die duurzaam, veilig en vooral kwalitatief van een zeer hoog niveau zijn. Daarnaast staat gebruikersgemak ook hoog in het vaandel bij Thule.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief