Delen vinden we super lief

fietsen met, fietsen, erop uit, thule

De natuur en de vele toegankelijke wegen en fietspaden wachten op ons! Het weer wordt steeds beter en de fietsen met fietszitjes kunnen worden afgestoft. We zijn er allemaal klaar voor en ook de kinderfietsen zijn klaar om in gebruik genomen te worden! Toch zijn er een paar essentiële must haves die we onszelf dit voorjaar cadeau doen. We zullen meer en langer in het zadel zitten, vooral in de prachtige natuur nabij ons vakantieverblijf en de geplande staycation deze zomer.

Thule spring, malm, zweden, design, fietsenrek, fietsen, eropuit
Fietsen met de juiste accessoires optimaliseer je de fiets beleving.

Fietsen met de juiste producten

Om onze eerste nieuwe uitdagingen van het seizoen aan te kunnen gaan, ontdekten we een volledige lijn qua vervoersoplossingen en handige tassen voor al onze fiets avonturen. Het fietsen met de juiste fiets producten is dan ook wel gelijk onze eerste pre!~Met de juiste rug- of fietstas bijvoorbeeld, wordt het fietsen ons in ieder geval een stuk makkelijker gemaakt om alles te vervoeren en verplaatsen. En daar blijft het niet bij, we hebben veel meer goede tips! Lees je mee?

Bring your gear

fietsen, fietsen met, thule, sporten

Met een fietsendrager op je auto kan je je fietsen overal eenvoudig mee naartoe nemen, gemonteerd op je dak, trekhaak of achterklep. De montage is eenvoudig en veilig, en je kan tot vier fietsen meenemen – mountainbikes, racefietsen of zelfs zware e-bikes! Met de juiste items ben je er helemaal klaar voor. Aangezien we zelf vaak reizen met een dakkoffer is voor ons de Thule Easyfold XT voor 2 fietsen ideaal, maar dat kan voor iedereen verschillen. Welke fietsendrager voor jou het meest geschikt is, bespreken we hier in een uitgebreid blog.

Thule TopRide

De Thule TopRide is de hoogwaardige fietsdrager voor op het dak. Met een vorkmontage heb je een snelle en gemakkelijke transportoplossing. Deze is geschikt voor zowel fietsen met snelspanner als fietsen met steekas. Ideaal als je geen trekhaak hebt.

Thule FastRide

Deze gestroomlijnde en veelzijdige vork gemonteerde fietsendrager de Thule Fastride voor op het dak, biedt ook een handige manier om fietsen te transporteren voor zowel snelspanner als steekas.

Thule OutWay Platform en Hanging 2 & 3-bike

Ook kun je de fietsen met de Thule OutWay Platform en Hanging 2 & 3-bike achter je auto hangen. Met de hoogwaardige, op de achterklep gemonteerde fietsendrager, heb je een robuuste bevestiging voor de fietsen en past daarbij op een groot aantal voertuigen, waaronder die met een spoiler.

Ready, set, go!

Het maakt niet uit of je je benen graag voelt branden op eindeloze bergwegen, of dat je houdt van modder op je gezicht, tijdens een dagje op de trails met je vrienden. Jouw fietsavonturen kun je met jouw ideale uitrusting perfect voorbereiden, om vervolgens je passie te volgen.

Met de recent gelanceerde fietsendragers van Thule voor op het dak van de auto, ben je goed voorbereid. Deze modellen zijn ideaal als je volledige toegang nodig hebt tot de achterkant van je voertuig, of als je geen trekhaak hebt. Wat je voertuig ook is, of hoeveel fietsen je ook van plan bent mee te nemen, er zijn tal van mogelijke fietsendragers voor je volgende rit.

Fietsendragers kunnen worden gemonteerd op het dak van een voertuig, op de trekhaak, op de achterklep of in de laadruimte van een pick-up truck.

Thule EasyFold XT F voor op de trekhaak

De award-winnende Thule EasyFold XT is de oplossing voor het vervoeren van e-bikes. Met de lancering van de Thule EasyFold XT F is het nog meer verbeterd als zijn voorganger. Deze nieuwe versie heeft namelijk een speciale fit voor FIX4BIKE-trekhaken, waardoor het nog makkelijker is om de drager op de auto te monteren en er terug af te nemen. Ook is dit models lager in gewicht terwijl het laadvermogen is toegenomen.

Thule Front Wheel Holder

Ideaal voor de mountainbikers onder ons: De Thule Front Wheel Holder is een veilige en gemakkelijk te gebruiken voorwielhouder voor op het dak waarmee je modderige en grote wielen uit de kofferbak houdt.

Thule Bike Protector

Dit is een accessoire dat extra bescherming biedt aan fietsen die dicht bij elkaar staan. Je (kostbare) fietsen verdienen immers uiterste bescherming!

Thule RoundTrip Bike Duffel

Deze Thule tassen zijn speciaal gebouwd voor de toegewijde fietser en zijn fietsuitrusting. De tassen hebben veel opbergruimte om kleding en accessoires mee te nemen van de ene naar de volgende rit. Een all-time favoriet voor vele fietsfanaten! Vooral door de ruimte en het gebruiksgemak.

Thule RoundTrip Pro XT

De Thule RoundTrip Pro XT is een soft-shell fietskoffer met geïntegreerde fiets monteer standaard die het reizen met je fiets eenvoudig maakt.

Bring your life

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je fietst, er zijn altijd nieuwe avonturen te beleven. Wijzelf zijn recreatieve fietsers en beginnen er steeds meer plezier mee te beleven. Zowel ikzelf, onze hele familie, of mijn man gaat steeds vaker graag fietsen met zijn vrienden.

Herinneringen maken op de trails tijdens een weekendje weg of gewoon heen en weer pendelen op een drukke werkdag. Waar je ook heen gaat, wat of wie je ook meeneemt, op welke manier je ook fietst. Met Thule ben je vrij om je actieve fietsleven ten volle te leven en je passie te volgen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief