Delen vinden we super lief

De populaire Thule Paramount-collectie spotten we al op de Kampeer & Caravnbeurs en ook in het straatbeeld zie je deze trendy tassen veel voorbij komen. We zagen dat de trendy collectie is vernieuwd met nieuwe functies en stijlen die het verplaatsen in de stad makkelijker maken dan ooit tevoren. Deze stijlvolle tassen collectie staat bekend om zijn functionaliteit, comfort en veiligheid dat naadloos aansluit bij mijn actieve stadsleven.

Paramount tassencollectie

Voorheen had het enkele rugtassen dat nu is uitgebreid met een breder scala aan tassen, waaronder crossbodytassen, een totebag, verschillende maten rugzakken en een innovatieve nieuwe hybride fietstas-rugzak. Of je nu fiets van huis naar werk, of dat je met vrienden hebt afgesproken; deze tassencollectie heeft het allemaal, mét stijl!!

Paramount-tassencollectie

Een collectie die aansluit bij jouw manier van verplaatsen in de stad

Ongeacht hoe je van huis naar je werkt gaat, deze tassen helpen je om praktisch van A naar b te kunnen reizen. De bevestigingslussen voor fietsverlichting, handige vakken voor je ov-kaart, verborgen veiligheidsvakken en ademende gevoerde rugpanelen, zijn slechts enkele van de kenmerken die comfort en functionaliteit bieden.

De nieuwe unieke hybride fietstas fungeert zelfs als een dagelijkse rugzak die moeiteloos kan worden omgezet in een fietstas wanneer je deze aan je fiets wilt bevestigen.

“We hebben onlangs blijvende veranderingen gezien in hoe mensen werken en zich verplaatsen in de stad. De nieuwe Thule Paramount-collectie past zich aan deze evoluerende dynamiek aan en behoudt tegelijkertijd een schone, moderne en unieke Thule-esthetiek”, aldus  Aden Johnson, directeur Global Product Management bij Thule.

Een duurzame optie voor het dagelijks leven

Thule zet zich in voor duurzaamheid, daarom is elke tas in deze collectie gemaakt van bluesign®-goedgekeurde materialen. Consumentenproducten met dit label voldoen aan de strenge veiligheids- en milieueisen van de bluesign®-criteria. Dit zorgt ervoor dat de producten op een hulpbronnen besparende manier worden geproduceerd met minimale impact op mens en milieu. Voor meer informatie kun je terecht op www.bluesign.com.

Nu verkrijgbaar

De Paramount tassencollectie is verkrijgbaar in Nutria Beige, Soft Green en Zwart. De aanbevolen prijs is €159,95 voor de 24L-rugzak, €179,95 voor de 27L-rugzak, €59,95 voor de 2L-crossbodytas, €109,95 voor de 14L-crossbodytas, €129,95 voor de 22L-totebag en €199,95 voor de hybride fietstas.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief