Delen vinden we super lief

Thule streeft ernaar om het actieve leven te vereenvoudigen en gemakkelijker te maken. Of het nu gaat om het verkennen van de wildernis, het reizen met het gezin of het dagelijkse woon-werkverkeer, Thule Group maakt het gemakkelijker om onderweg te zijn. Met ons motto ‘Active Life, Simplified.’ in gedachten, introduceren we met trots onze nieuwste productinnovaties tijdens de Kampeer & Caravan jaarbeurs van 4 tot en met 8 oktober 2023.

Thule Alax hondenbench

Maak kennis met Thule Allax, een slim ontworpen hondenbench die zelfs de zwaarste crashtests doorstaat. Het kenmerkende ontwerp van Thule, in combinatie met een grondig marktonderzoek, maakt van de Thule Allax een stijlvolle, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor actieve hondenbaasjes. Thule Allax is de eerste van vele hondenvervoersmiddelen die door Thule worden gelanceerd, allemaal met de focus om je hond veilig mee te nemen -”Bring your dog”.

Thule Outset – de eerste tent die op de trekhaak gemonteerd kan worden

Na de introductie van de prijswinnende Thule Approach daktent, komt Thule nu met ’s werelds eerste autotent die rechtstreeks op de trekhaak
van je voertuig gemonteerd kan worden. Met tenten voor op het dak en voor aan de achterkant van de auto, kunnen consumenten nu de beste oplossing voor hun voertuig en naar eigen wens kiezen. Deze slimme Thule Outset tent is echt ontworpen voor comfort en avontuur en zal begin 2024 gelanceerd worden. Recent had ik al enkele viral video’s voorbij zien konen over deze fantastische noviteit.

De Thule Outset is, net als de recent gelanceerde Thule Arcos trekhaakkoffer, wederom een product dat het assortiment van Thule-oplossingen voor de achterkant van voertuigen uitbreidt. De locatie aan de achterkant van je voertuig zorgt voor optimale aerodynamica, wat resulteert in een duurzamer brandstofverbruik of een grotere batterijbereik.

Bovendien kunnen kampeerders er ten alle tijden op rekenen dat de tent stevig aan de achterkant van het voertuig is bevestigd en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden dankzij de eersteklas testfaciliteiten in het Thule Test Center™ Hier ondergaan de producten extreme tests voordat het Thule logo erop mag worden gezet.

Thule Paramount tassencollectie

De populaire Thule Paramount collectie staat bekend om de functionaliteit, comfort en veiligheid dat een actief stadsleven verenvoudigd. De collectie is vernieuwd en biedt nieuwe functies en stijlen die het reizen door de stad nog eenvoudiger maakt.

De Thule Paramount collectie bevat een nog bredere collectie tassen, waaronder rugzakken, crossbody’s, een tote bag én een innovatieve nieuwe hybride fietstas – perfect voor een casual werkdag of een ontmoeting met vrienden. Hier wordt deze mom boss wel blij van.

Over Thule

Het merk Thule werd opgericht in 1942. Onder het motto Bring your life biedt Thule wereldwijd een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten voor actieve mensen, zodat ze hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, handige en stijlvolle manier kunnen
meenemen.

Thule biedt onder andere fiets- en skidragers, dakdragers en dakkoffers, laptop- en cameratassen, ski- en skischoentassen, rugzakken en producten voor kinderen, zoals kinderwagens, de beste fietszitjes en fietstrailers. De producten worden in 140 landen wereldwijd verkocht. Thule is het grootste merk binnen de Thule Group.

Bring your life
thule.com

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief