Delen vinden we super lief

De nieuwe Thule Arcos trekhaak bagagebox voor achterop je auto heeft een harde buitenkant dat extra bagageruimte biedt. Het biedt gemakkelijke toegankelijkheid en een geweldige aerodynamica. De Thule Arcos is perfect als je auto een beperkte laadruimte heeft, of als je niets op het dak kunt monteren. Bekijk onderstaande video en laat je overtuigen, of lees de testresultaten die je zullen verbluffen!

Bagagebox voor op de trekhaak

Thule Arcos is een hardshell bagagebox voor achterop je auto dat veel extra laadruimte biedt met gemakkelijke toegang. Deze hoogwaardige bagagedrager kan op de trekhaak bevestigd worden, waardoor windweerstand wordt geminimaliseerd en het mogelijk wordt om andere grote ladingen op het autodak te vervoeren zoals een daktent, een kajakdrager of zelfs fietsen.

Een gebruiksvriendelijke oplossing met strak design

Het monteren van de bagagebox is mogelijk voor auto’s met een trekhaak en biedt dé oplossing voor auto’s waar dakkoffers niet op kunnen worden gemonteerd vanwege het ontwerp van het autodak, zoals bij sommige elektrische auto’s.

Het slanke en lage ontwerp van Thule Arcos zorgt voor een geweldig uitzicht via de achteruitkijkspiegel en is zeer gebruiksvriendelijk bij het laden en lossen van bagage. Bovendien is de kofferbak van de auto altijd toegankelijk zodat je snel nog iets kunt pakken uit de kofferbak!

Extra laadruimte voor compacte auto’s

Thule Arcos kan een kleine auto omtoveren tot een avontuurlijk voertuig dat bagage en outdooruitrusting kan vervoeren. Deze hoogwaardige bagagedrager met hardshell buitenkant beschermt de bagage tegen vuil en water met eenvoudige toegang tot de achterkant van je auto.

Meer kilometers door aerodynamische ontwerp

Gemakkelijk toegankelijke en ruime oplossing voor lading achter op de auto.

Thule heeft uitgebreide testen uitgevoerd bij de ontwikkeling van deze productcategorie. Er werd aangetoond dat als je de lading achterop een voertuig vervoert, dit nauwelijks invloed heeft op het batterij- of brandstofverbruik. In sommige gevallen was het zelfs minder dat zeer goed nieuws is voor je portemonnee.

Dit werd ook in externe testen bevestigd als in het grootste automagazine van Zweden “Vi Bilägare“. Zij hebben zowel benzine als elektrische auto’s uitgenreid getest met een laadbak op de trekhaak. Zo werd de Thule Onto bagagebox uitvoerig getest, waarbij ze ontdekten dat zowel het brandstof- en energieverbruik zelfs lager was dan bij het rijden in een auto zonder laadbak. Met een Volkswagen ID4 was het gemiddelde verbruik (kWh/100km) in wisselvallig weer zelfs 4% lager dan bij het rijden zonder laadbak, op een gemiddeld genomen afstand van 5400 km.

Met het onopvallende en gebogen ontwerp van Thule Arcos heb je op elk moment eenvoudig toegang tot de kofferbak van je auto

Bij Thule verbreden ze hun aanbod van bagage oplossingen voor achterop de auto met premium aerodynamisch producten. De Thule Arcos-box is een echte game-changer en bovendien een geweldig alternatief voor dakkoffers. Je kunt nu al je spullen meenemen zonder concessies te hoeven doen aan het brandstofverbruik of de actieradius van je elektrische auto.

Achteraan gemonteerde harde laadbak voor gemakkelijke toegankelijkheid en geweldige aerodynamica

Duurzaam, gebruiksvriendelijk en snel toegankelijk

Thule Arcos is verkrijgbaar in twee maten: M en L. Thule Arcos M heeft een inhoud van 300 liter en Thule Arcos L heeft een inhoud van 400 liter. Dit betekent dat het genoeg laadruimte heeft voor een kinderwagen, tassen of twee golftassen, zelfs in de M-versie.

Voor een reis die extra bagageruimte nodig heeft, biedt Thule verschillende opties voor dakkoffers met een inhoud van 300 liter tot 610 liter. Thule’s uitgebreide assortiment bagagedragers past bij elke behoefte – of u nu een dagelijks actief leven leidt, op vakantie gaat, of gewoon extra ruimte nodig heeft voor een weekendtrip.

Thule Arcos wordt op 1 februari 2023 gelanceerd voor consumenten met een adviesprijs van € 1349,95 (M) en € 1399,95 (L).

Tot slot

Met onderste feautures ben ik wel overtuigd en kunnen aankomende zomer onze fietsen ook mee op het dak van onze auto! Laat de wanderlust maar komen…

 • Aerodynamisch ontwerp voor zeer weinig impact op brandstofverbruik of EV-actieradius
 • Biedt een extra 300L gemakkelijk toegankelijke laadruimte
 • Robuust, weerbestendig ontwerp met harde buitenkant
 • Laag ontwerp maakt gemakkelijke toegang tot de kofferbak mogelijk
 • Thule SlideLock-systeem voor eenvoudig openen en bevestigen van vergrendeling
 • Ontworpen voor installatie door één persoon op de trekhaak
 • Verkrijgbaar in 2 maten in het zwart
 • Buitenafmetingen: 1720 x 900 x 580 mm
 • Draagvermogen: 50 kg
 • Inhoud: 400 liter
 • Productgewicht: 29 kg
 • Kleur: zwart
 • Thule-modelnummer: 906200

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief