Delen vinden we super lief

LaveenTijdens het ‘in de wolken festival’ kwamen we in aanraking met Laveen. De ontwikkelaars van natuurlijke voedingssupplementen, speciaal voor baby’s, moeders, aanstaande moeders en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen voor wie een gezonde levensstijl en een uitgekiend eetpatroon extra belangrijk is. Aangezien ik mijn kindjes nog vitamine D en multivitamine geef, een fijne ontdekking!

Laveen

Laveen spreke je uit als : La-Víen. Dat klinkt als ‘clean’ – en dat is het ook.  Ht merk Laveen heeft gekozen voor natuurlijke ingrediënten en biologisch waar mogelijk. Er zijn geen toevoegingen van chemische stoffen. Geen suiker, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, soja-eitwitten en gist, etc.

Daar heeft het merk niet voor gekozen en ik als bewuste moeder en consument kies daar ook liever niet voor.

 

 

Schoon & puur was nog nooit zo puur & schoon.

De producten bieden een beetje extra ondersteuning door Moeder Natuur zelf. 
 Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten, en waar mogelijk biologisch. Er zitten geen synthetische vulstoffen in verwerkt, maar zuiver melkpoeder van biologische melk, uit Nederland. Laveen Olivette

Een mooie uitvinding uit Laveen’s eigen lab is de plantaardige isomaltose op basis van bieten.Dit is een stof die lijkt op de suikers die je lichaam zelf ook kan aanmaken door zetmeel af te breken.

Laveen is gegarandeerd glutenvrij en GMO-vrij. Dat wil zeggen ‘niet genetisch gemodificeerd’. Of zoals je het zelf zou omschrijven: geen manipulatie met zaden of planten om ze van karakter te laten veranderen. Daarnaast wordt Laveen ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland.

Laveen TM – Go GrowLaveen

De Laveen Go Grow is alles wat kinderen nodig hebben in de periode dat ze nog groeien als kool. Het is de levensfase waarin de belangrijkste lichaamsdelen volop in ontwikkeling zijn zoals hun hersenen, skelet, spieren, gewrichten en inwendige organen.

Het bevat een zuiver natuurlijk voedingssupplement, dat voor precies genoeg calcium en vitamine D zorgt. Op deze leeftijd ook belangrijk voor een kleuter of peuter. Daarnaast bevat het een uitgekiend rijtje andere vitamines en mineralen, die onmisbaar zijn. Voor mijn kinderen van 2,4 & 6 een ideale aanvulling aan hun goede voedinsgpatroon!

SpecificatiesLaveen Olivette

 • Op basis van biologische melk uit Nederland
 • Iedere dag 2 of 3 tabletten Go Grow betekent: in ieder geval de gewenste hoeveelheid vitamines binnenkrijgen, meer weerstand, meer power om op te groeien.
 • Een beetje gezoet met de natuurlijke zoetstof Isomaltose. Dat is een lichaamseigen stof die kinderen ook zelf aanmaken door zetmeel af te breken.
 • 100% natuurlijk – suikervrij – zonder kleurstoffen of smaakstoffen.
 • In iedere verpakking zitten 90 kauwtabletten, voldoende voor een maand lang liefdevolle ‘Laveen and Caring’. Ingrediënten: Vitaminen en Mineralen, Melkpoeder (van Nederlandse biologische oorsprong) Isomaltose (natuurlijke zoetstof)

Blij ei

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het herfst & winterweer laat nog even op zich wachten, maar het najaar gekuch is al ingetreden bij de kids. Ze zijn nooit ziek, maar de snotter en hoest fase is onontkoombaar met het gekke weer. Ik geef mijn kinderen als extra boost dagelijks een multivitamine. 🌱 Hierbij vind ik het wel van belang dat het geen toegevoegde suikers & zetmeel bevat. Tijdens de @indewolkenfestival sprak ik @laveen.nl en ontdekte ik dit fijne en pure merk! Ik vertel er dan ook graag over. Je wilt he kids immers pure producten geven en hier sta ik echt achter. 🍀 . . . . . #laveennl #gezondheid #supplementen #nonspon #nothingisordinary #goedeproducten #parenting #momsofinstagram #gogrow #parentlife #motherlove #momlifeisthebestlife #eatingfortheinsta #motherandson #mothermonster #mothercare #motherslove #gezondekinderen #motherhood #mommylove #gezondelevensstijl #indewolkenfestival #hetbestevoorjekind #oudersvannu #vitaminerijk #hetbestevoorjezelf #babycare #multivitamine #happyfall #vitamined

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Laveen OlivetteLaveen TM – Growing Bubz Growing Bubz

Speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en jonge moeders in de eerste jaar na de geboorte van hun kind. Een zuiver natuurlijk voedingssupplement, op basis van biologische melk uit Nederland.

Het geheim: een extra dosis Foliumzuur als aanvulling op je toch al gezonde eetpatroon. Plus de belangrijkste essentiële vitamines die tijdens de zwangerschap en in de periode dat je nog borstvoeding geeft zo goed zijn voor moeder én kind. Foliumzuur – officieel vitamine B11 – bevordert de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Het is onmisbaar bij de opbouw van het zenuwstelsel van een ongeboren kind.

 • Op basis van biologische melk uit Nederland,
 • LaveenDagelijks 2 of 3 capsules Growing Bubz
 • 100% natuurlijk – zonder kleurstoffen of smaakstoffen -zonder conserveringsmiddelen.
 • Gemakkelijk in te nemen, dankzij de handige vega-capsules
 • 90 stuks per verpakking. Geen kunstmatig of chemischomhulsel, maar zuiver plantaardig.Gun jij je jezelf en je nieuwe gezinslid een dagelijkse dosis liefdevolle ‘Laveen and Caring’?Ingrediënten: Vitaminen en Mineralen, Melkpoeder (van biologische oorsprong), Cellulose (vega capsule)

Laveen TM – Bone Care Plus

Hoe fit je ook bent als actieve 40-plusser, je botten krijgen het steeds lastiger om genoeg calcium op te nemen. Helaas worden ze langzaam maar zeker brozer en minder buigzaam. Je huid wordt minder elastisch, je herstelt minder snel van inspanningen of ziekte.

laveenMet de ‘Bone Care Plus’ van Laveen ga je het aftakelingsproces soort van stabiliseren, of in ieder geval vertragen. Het is een zuiver natuurlijk supplement, op basis van biologische melk uit Nederland. Aangevuld met waardevolle vitamines en mineralen als calcium en magnesium.

 • Op basis van biologische melk uit Nederland,
 • Dagelijks 2 of 3 capsules en je zorgt op eennatuurlijke, verantwoorde manier voor de verhoging van je botdichtheid en een kleinere kans op osteoporose (botontkalking)
 • Gemakkelijk in te nemen, dankzij de handige vega- capsules
 • 100% natuurlijk – zonder kleurstoffen of smaakstoffen – zonder conserveringsmiddelen.
 • 90 stuks per verpakking. Geen kunstmatig of chemisch omhulsel, maar zuiver plantaardig.Gun jij je jezelf ook een dagelijkse dosis liefdevolle ‘Laveen and Caring’?Ingrediënten: Vitaminen en Mineralen, Melkpoeder (van biologische oorsprong), Cellulose (vega capsule)

Tip

Als je op zoek bent nar supplementen, kijk dan eens bij andere merken op het etiket bij ‘Wat zit er in?‘ Dat is soms echt enorm schrikken! Je koopt waardevolle multi- vitaminen of wat extra calcium, maar wat krijg je er gratis en ongevraagd bij? Daar heeft Laveen niet voor gekozen

De geschiedenis

De ontwikkeling van Laveen TM is te danken aan een bevlogen en liefdevolle moeder. Het begon allemaal tijdens haar eerste zwangerschap toen ze zich realiseerde dat haar lichaam behoefte had aan extra natuurlijke voedingsstoffen voor haar welzijn en de groei van de baby.

Tijdens haar zoektocht naar het beste supplement op basis van natuurlijke ingrediënten kwam ze tot de conclusie dat de meeste supplementen die op de markt te koop zijn chemische componenten bevatten waaronder vulstoffen en andere overbodige toevoegingen.

laveenHierdoor werd ze geïnspireerd om haar eigen lijn van natuurlijke supplementen op te zetten met daarin ingrediënten van zo veel mogelijk biologische oorsprong. Geen onsmakelijke stofjes, chemicaliën of andere onnodige vulstoffen maar goede en gezonde supplementen die waarde toevoegen aan de gezondheid van het hele gezin.

De toegevoegde waarde van LaveenTM in een notendop

 • Consumenten kiezen steeds vaker en bewust voor producten op natuurlijke basis.
 • Unieke producten met aandacht en respect voor de natuur.
 • Kwaliteitsgarantie – FSSC2200 (Voedsel veiligheid certificatie schema overeenkomstig met ISO 22000, ISO/TS 22002.) SKAL BIO gecertificeerd melkpoeder

LIEFS OLIVETTE

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat! NB.Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking


Delen vinden we super lief