Delen vinden we super lief

gebe maternity zwangerschapskleding Nu ik zwanger ben van ons tweede kindje, lijkt mijn buik extra snel te groeien. Bij mijn eerste zwangerschap zag je de eerste vijf maanden echt niks. Het leek meer alsof ik erg goed gegeten had tijdens een inactieve, relax vakantie. Net als vorige keer heb ik geen enorme buik, maar ik vind dat mijn 23 weken buikje echt wel zichtbaar is. En ik ben er zoooo trots op! Mijn buik mag gezien worden. En dan is trendy zwangerschapskleding wel zeer welkom.

Nieuwe zwangerschap, nieuwe zwangerschapskleding 

Op zolder stond al geruime tijd een doos met zwangerschapskleding te wachten op gezinsuitbreiding. Best handig want ik heb deze keer de elastiekjesfase overgeslagen. Dus geen knoopjes open toen mijn broeken begonnen te knellen. Ik heb me gewoon lekker in mijn zwangerschapsbroek gehesen en dat zit zó veel lekkerder! Daarnaast ziet het er ook echt heel wat beter uit als je de juiste zwangerschapskleding uitzoekt.

Ik heb dan wel die doos van zolder gehaald maar er missen toch echt nog wel wat items om een beetje gevarieerd voor de dag te komen. Drie jaar geleden heb ik vooral goede basics gekocht die goed zijn te combineren met jasjes en vestjes uit mijn bestaande collectie. Maar ja… nieuwe zwangerschap dus een goed excuus voor nieuwe outfits. Ik ga nog even door met mezelf verwennen. Tijd voor shoppen, shoppen en nog meer shoppen. 😊

Zwangerschapsmerken ontdekkengebe maternity zwangerschapskleding

Omdat ik vorige keer niet in Nederland woonde, zit mijn ‘zwangerschapskleding-doos’ vol met kleding uit Londense winkels. Aangevuld met leenbroeken en -shirts van mijn schoonzusje. Nu is het tijd om me op merken te storten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik ben weer voor de makkelijke weg gegaan en heb me gestort op internetshoppen. Binnen no time komen de leukste merken met zwangerschapskleding voorbij. Zo stuitte ik op het merk GeBe maternity. Een super leuk en veelzijdig merk. Achteraf gezien had ik dit merk ook bij mijn vorige zwangere buik kunnen ontdekken want het is in heel wat landen te verkrijgen.

GeBe maternity – with love

GeBe heeft alles wat je nodig hebt voor een volledige zwangerschapsgarderobe. Van een goed passende zwangerschaps bh tot een stijlvol zwangerschapsjurkje waar je mee voor de dag kan komen. Toch lekker dat je alles op één plek kunt vinden. Ze hebben veel goede basics die naar mijn mening echt niet kunnen ontbreken in je bolle-buiken-kledingkast. Denk bijvoorbeeld aan een goede jeans, fijne tops en (ook niet onbelangrijk) een lekker zittende zwangerschaps panty.

Ze hebben echt voor ieder wat wils of je nou houdt van een stoere look of juist wat gekleder voor op kantoor. Ik ben zelf gek op streepjes, jurkjes en rokken. Gelukkig ben ik daarvoor op het goede adres. Op de website kan je iedere week geïnspireerd raken door de set van de week. Lekker makkelijk voor als je wat ideeën van anderen kunt gebruiken.

gebe maternity zwangerschapskleding

Casual zwangerschapskleding en ook voor op kantoor

Ik ben volop aan het genieten van het gekriebel in mijn buik en vind het ook belangrijk om er goed uit te zien tijdens mijn zwangerschap. Een paar weken geleden droeg ik mijn favoriete streepjesrok naar een bijeenkomst voor mijn werk. ‘Gelukkig’ paste ik er nog in. Maar zo een ‘gewone’ rok houdt toch net iets te laag op en zo’n shirt tot vlakbij je navel is ook niet erg flatteus. Niet echt mooi, een ongewenste deuk in je buik. Daarnaast is het zonde om je lievelings rok uit te rekken.

Allemaal goede excuses om die leuke zwart witte kokerrok van GeBe Maternity aan te schaffen. Gekleed met een witte blouse of casual met een lekkere trui en stoere schoenen eronder. Ik heb er meteen een zwarte coltrui bij uitgekozen. Prima combinatie wat mij betreft. Eigenlijk kan een zwarte coltrui (bijna) overal bij. En niet onbelangrijk: het zit heerlijk! Ruimte genoeg voor mijn groeiende buik.Gebe Maternity Opmerkingen tijdens je zwangerschap zwangerschapskleding

Een prachtig pakketje in huis

Mijn keuze is gemaakt. Nu alleen nog even wachten op de postbode. De postbode werd de buurman die het doosje voor mij in ontvangst heeft genomen. Mooi verpakt in een roze papiertje. Het is zo fijn om een aantrekkelijk pakketje te mogen ontvangen. Een prachtig cadeautje voor mezelf. De inhoud was nog beter: mijn eerste GeBe outfit! Volgende keer ga ik voor een goed passend zwempak als vervanging van mijn steeds strakke wordende tankini.

Pronken in mijn nieuwe outfit

Ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinst en volop aan het genieten van mijn groeiende buik. Het setje is echt helemaal mijn stijl. GeBe is een merk waar ik heel gelukkig van wordt. Ik ga er zeker nog wat nieuwe zwangerschapskleding aanschaffen. Kom maar op met die buik!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf

Delen vinden we super lief