Delen vinden we super lief

kinderwagen

Vier jaar geleden gingen we op zoek naar een kinderwagen want er was een meisje in de maak. Ondertussen heeft haar kleine zus er net zo lekker in gelegen. De ligstand is allang verleden tijd. En hoewel ik het nog reuze gezellig vindt om mijn meisje de hele route aan te kijken, zit onze dame toch echt liever andersom. Ik snap het wel want het is veel interessanter om recht de wijde wereld in te kijken. Het duurt niet lang meer voordat ik afscheid ga nemen van onze wagen. Nog even een snelle terugblik op onze trouwe kinderwagen door de tijd heen.

We worden mama en papa!

Vier jaar geleden liep ik hoogzwanger maar met een bescheiden buik rond op de kinderwagenafdeling van Peter Jones. Ik kon me niet voorstellen dat we binnen een paar weken papa en mama zouden zijn. Tijd om de belangrijkste dingen in huis te halen van babyflessen, het eerste pakje en de baby musthaves! Onze grootste aankopen waren het babybedje en een kinderwagen.

De beste kinderwagen, de beste keuze, kinderwagen, Thule, Thule kinderwagen ,de veiligste kinderwagen, Zweden, Scandinavisch design, prijswinnaar, kwaliteit, veiligheid, kinderwagen, stroller,

Welke kinderwagen?

kinderwagen

Het aanbod is flink, wat de keuze niet makkelijker maakt. Uiteindelijk hebben we op internet gegoogeld wat de beste kinderwagen was. Aangezien de kans groot was dat er nog een kindje achteraan zou komen, vielen we voor een wagen die je op den duur kan ombouwen tot duowagen.

In slaap hobbelen

Daar was ze dan, ons prachtige kleine wondertje. Slapen wilde ze niet in haar mooie wiegje maar in de kinderwagen sliep ze als de beste. We woonden in Londen, een prachtige stad om lekker achter de wagen te lopen. Stevig stapte ik van wijk naar wijk, langs de Thames, door de mooiste musea, parken en shopping malls.

kinderwagen

Honderden keren heb ik de kinderwagen uit elkaar gehaald. Wel zo fijn dat dat makkelijk ging want we woonden in een basement flat. Een vriendin van mij tilde haar wagen met kind en al, met gemak iedere trap af. Met mijn slappe armpjes was ik blij met een wagen die makkelijk in en uit elkaar kan.

Your baby is upside down!

Onze oudste was een snelle baby. Eerder dan in mijn planning , was ze klaar met liggen in haar “bakje”. Braaf legde ik haar op haar rug in de wagen maar binnen mum van tijd, lag zo op haar buik en drukte zichzelf omhoog. Toen ik in de supermarkt opmerkingen kreeg over de stand van mijn baby, leek het mij een goed moment om over te stappen naar standje twee. Vanaf dat moment keek ze mij vrolijk aan terwijl we lekker op stap gingen.

kinderwagen

Shoppen….. nou ja gewoon boodschappen doen

kinderwagen

Onze kinderwagen is niet alleen het favoriete vervoersmiddel van onze kleine meid het is ook nog eens mijn super handige winkelwagen. Van te voren had ik er nooit over nagedacht hoe handig zo een grote bak onder je wagen is. Boodschappen doen is nog nooit zo makkelijk geweest. De tijd van vergeten boodschappentasjes lag achter mij.

Ook handig om vol te gooien met luiers, babydoekjes en reserve kleertjes, want er is best wat nodig als je met een kleine op stap gaat. Waar ze tegenwoordig wel over nagedacht hebben, is een afgesloten bak zodat niemand erbij kan!

Een tweede leven

muizenplaag, kinderwagen

Er komt natuurlijk een moment dat de kleine de kinderwagen ontgroeid is. Rustig wachtend op een nieuwe bestemming lag de wagen op zolder. Goed nieuws, er was een nieuwe gebruiker op komst. Langzaam kwam mijn uitgerekende datum dichterbij dus een goed moment om de kinderwagen weer van zolder te halen.

Ik schoof de ski’s en dozen met boeken opzij om oog in oog te staan met een totaal opgevreten wieg. Aaaaaahhhh!!!! Muizen! Nog een week of vier te gaan en weg was het belangrijkste onderdeel van mijn kinderwagen. Gelukkig konden we een nieuwe bak bestellen. Pfff net op tijd.

Baby af

Ondertussen is ons jongste meisje toch wel een beetje klaar met de kinderwagen. Super blij zit ze in haar buggy. Ik mis mijn boodschappentas en bochtjes maken gaat ook ineens een stuk minder soepel. Maar de grootste verandering is toch wel dat ze de kinderwagen is ontgroeid. Ze is echt baby-af. Kleine meisjes worden groot en mama moet er nog even aan wennen. We zouden dolgraag een twee kindje wensen en qua kinderwagen zijn we daar klaar voor… We kunnen er alle kanten mee op!

Thule urban glide 2, nieuwe kleuren, outdoor, beste kinderwagen, sportief, veiligheid, zweden

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief