Delen vinden we super lief

Met een dreumes en een kleuter in huis, kunnen wij niet zonder snoetendoekjes. Daarom zijn we zo blij dat WaterWipes naast hun pure babydoekjes, vanaf nu ook van die handige doekjes voor vieze gezichtjes en handjes heeft.

Pastasaus van oor tot oor

snoetendoekjes, vies, eten, knoeien

In het babyjaar waren de billendoekjes niet aan te slepen. Vooral onze oudste dochter zat soms tot haar nek onder de okergele melkpoep. Tegen de tijd dat het er in de luiers wat “rustiger” aan toe ging, werd het tijd voor kliederen met eten. De eerste babyhapjes gingen nog best netjes. Vooral omdat ik de gepureerde babyhapjes voerde met een lepeltje. Zij vond dat toen nog helemaal prima.

snoetendoekjes

Tegenwoordig eet ze het liefst zelf. Maiskorreltjes worden één voor één met haar kleine vingertjes opgepakt. Maar het wordt pas echt feest met pasta bolognese of spinazie. Soms zit het avondeten letterlijk tot in haar haar. Maar ook appelstroop wordt regelmatig nog even op haar koppie gesmeerd. Op dat moment is het tijd voor snoetendoekjes!

Snoetendoekjes zonder een explosie van geur

snoetendoekjes, vies, zand, spelen

We zijn begonnen met de allergoedkoopste doekjes die ik kon vinden. Doekjes met een zoete framboos geur. Mijn man kon die geur niet uitstaan. Het liefst had hij het pak direct in de container gemikt. Er zijn meer redenen waarom het beter is om voor een betere kwaliteit te gaan.

Zorg voor het babyhuidje

snoetendoekjes

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaan de doekjes van WaterWipes vooral uit water. Naast 99,9 % gezuiverd water is er een drupje fruit-extract en soapberry’s extract toegevoegd. Saopberry’s hebben van nature huidverzorgende en milde eigenschappen. Perfect voor de gevoelige babyhuid dus. De gezichtshuid van onze kleine smeerpoetsen is nog dun en gevoelig. Zoals je kunt voorstellen kan je daarom beter geen geparfumeerde doekjes gebruiken. Aan de andere kant kunnen ze vaak wel een grondige poetsbeurt gebruiken. De snoetendoekjes van WaterWipes maken grondig schoon en zijn tegelijkertijd zeer mild. Zo voorkom je schrale wangetjes.

Snoetendoekjes altijd en overal

Die kleintjes kunnen er uit zien! Nou vind ik het ook wel heerlijk om de kindjes gewoon lekker te laten kliederen. Op het schoolplein staat een prachtige natuurspeeltuin en thuis wordt er heel wat afgeschilderd met alle gevolgen van dien. Bij gebrek aan zandbak was ons prinsesje laatst lekker aan het spelen in de aarde. Dat was misschien een iets minder strak plan. Snoetendoekjes bieden altijd en overal eerste hulp bij vieze snoetjes, handjes en voetjes.

Zeker onderweg is het geen overbodige luxe. IJsjes zijn bij ons enorm populair (bij wie niet?!). Wel zo handig om naast de servetjes van de ijsboer een doekje uit mijn tas te vissen voor het grondige werk. Voorlopig zit er altijd een pakje in mijn tas.

snoetendoekjes, vies, buiten spelen, zand
  • WaterWipes snoetendoekjes zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, AH.nl, plein.nl en deonlinedrogist.nl
  • Adviesprijs: € 3,49 60 doekjes
  • Voordeelpak € 28,99 (9x 60 doekjes)

Hebben jullie favoriete snoeten doekjes?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief