Delen vinden we super lief

Albert Heijn en André Kuipers hebben de krachten gebundeld en komen met een landelijke spaaractie waarin we spelenderwijs kennismaken met het thema ‘ruimtevaart’. Het is niet alleen “old school” plaatjes verzamelen, ze maken nu ook gebruik van de nieuwste VR/AR-technieken. Het is weer een actie van de bovenste plank. Chapeau AH.

Accessoires

Met de gratis albertheijn Ruimtevaart-app en 160 ruimtevaartplaatjes belanden we met deze spaaractie in hogere ruimtesferen. De kaartjes staan vol met feiten en weetjes – dat met 23 VR/AR-belevingen wordt ondersteund. Aanstaande maandag kun je in alle winkels terecht voor de ruimtevaartplaatjes, het verzamelalbum, VR-brillen, en de speciale André Kuipers flight suit. Ik ben bang dat de piratenkamer wordt ingeruild voor space en de kosmos…

Educatie

Deze mama vind het een boeiende manier om de kinderen met ruimtevaart kennis te laten maken. De wetenschap en techniek vult elkaar perfect aan en ze leren tegelijkertijd hoe kwetsbaar onze planeet is. In totaal zijn er 160 plaatjes te verzamelen die inspelen op verschillende interessante thema’s:

  • Leven en werken in de ruimte
  • Wat doen astronauten
  • Welke rol heeft ruimtevaart in ons dagelijks leven
  • Een blik op onze aarde
  • Ons zonnestelsel &
  • Het heelal

Fantasie
Voor onze kinderen een magische manier om met VR de ruimte in te gaan met André Kuipers. Met een smartphone of tablet kun je rond en door de ruimte en objecten bewegen en hierdoor genieten van adembenemende uitzichten. Andre leert je alles over ruim
tevaart. Ook deze mama vindt het magisch om het gevoel te hebben er zelf rond te vliegen en zo mijn eigen universum te creëren.

Maandag 15 mei in alle AH winkels verkrijgbaar
De collectie van deze spaaractie is fun en uitgebreid. De ruimtevaart plaatjes,(160 pcs) het verzamelalbum (€0,99), VR-brillen (.23 met VR/AR-belevingen) & de André Kuipers flight suit zijn maandag verkrijgbaar in alle Albert Heijn filialen. Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je een set met 4 ruimtevaartplaatjes. De cardboard VR-brillen zijn verkrijgbaar voor €2,49. Het verzamel album is verkrijgbaar voor 0,99 euro. Maar let op! Het is in de eerste week GRATIS bij aankoop van de bonusaanbieding op de voorkant van de folder. Dus houd de website maar goed in de gaten.

Een prachtige spaaractie campagne waarbij kinderen en ook hun ouders op een leuke manier veel leren over het bijzondere universum. Papa is alvast bezig de eerste plaatjes in te plakken. Blij ei dat het is.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

reis door de ruimte spaaractie

 


Delen vinden we super lief