Delen vinden we super lief

Als je oud wordt, krijg je rimpels’, dacht ik vroeger. Nu ik zelf definitief niet meer tot de jeugd behoor, lijkt het met die rimpels best mee te vallen. De werkelijkheid is dat mijn oogleden steeds verder wegzakken in relaxt stand. Een ooit nog redelijk egale huid, wordt hier en daar verstoord door pigmentvlekken. Niet heel erg, maar ik word er niet blij van. Ach ja, het hoort er bij. Toch fijn om het een beetje in de hand te kunnen houden.

Hoe komen we aan pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaken te noemen waardoor je pigmentvlekken kunt krijgen. Natuurlijk speelt het zonnetje een rol. Als je huid ouder wordt, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Vaak op hals, gezicht of handen. De één heeft meer aanleg dan de ander. Daardoor kan een enorme zonaanbidder nergens last van hebben. Terwijl de ander een stuk minder zon ziet en helemaal onder zit. En ja hoor daar zijn ze weer….. hormonen kunnen ook een rol spelen.

Zwangerschapsmasker

Zwangerschapshormonen kunnen ervoor zorgen dat je meer pigment aanmaakt met donkere vlekken op je gezicht als gevolg. De vlekken verschijnen meestal op je voorhoofd, wangen en op je bovenlip. Hierdoor lijkt het op een soort masker. Gelukkig kan het over het algemeen geen kwaad en verdwijnt een zwangerschapsmasker meestal vanzelf weer na je zwangerschap.

Weg met die vlekjes!

Wie wil er nou geen stralende, mooie, egale huid? Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom moet je altijd goed oppassen met de zon. Niet uren bakken in de zon maar goed smeren en wat vaker de schaduw opzoeken. Helaas kan je het vaak niet helemaal tegengaan. Pigmentvlekken kan je weg camoufleren met make-up. Hiermee verdwijnt het niet maar het zit wel goed verstopt. Daarnaast kan je de pigmentvlekken behandelen met speciale crèmes zoals de huidverlichtende crème Skinlight. Deze whitening formule maakt de donker gekleurde huid lichter en egaler. Omdat het gemaakt is van natuurlijke en duurzame ingrediënten is het geschikt voor ieder huidtype.

Winactie

Ben jij ook klaar met pigmentvlekken? Heb je last van donkere kringen of donkere oksels of knieholtes. Zit er ergens een moedervlek die je liever kwijt bent? Of wil je, je zwangerschapsmasker ‘afzetten’? Dan hebben we goed nieuws: we mogen twee flacons van Skinlight t.w.v 52,95 verloten. meedoen is eenvoudig!

  • Laat een berichtje achter onder deze blog of onder de winactie post op Facebook.
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en zouden het tof vinden als je ons volgt op onze kanalen! En het achterlaten van een foto, of tag al helemaal!
  • De winactie loopt t/m 23 november waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres.. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Veel succes en wellicht heb jij deze fantastische crème helemaal gratis en voor niks in huis.

Natuurlijk kan je Skinlight ook direct (online) kopen. Als je voor het eind van het jaar (31-12-2019) de code ‘Olivette’ invult, krijg je €7,50 korting op je aankoop. Dat is natuurlijk heel goed nieuws!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief