Delen vinden we super lief

Thule Spring

Met onze kinderen is het iedere dag een groots avontuur dat met de Thule Spring buggy alleen maar beter wordt. Met deze compacte, lichtgewicht buggy werd het zoveel makkelijker gemaakt om de drukke stad te ontdekken! En nu we meer aan huis gebonden zijn en de staycation trend wederom zijn intrede doet, is een fijne buggy toch echt wel een luxe.

De voordelen van Thule Spring

Thule Spring manoeuvreert soepel in de stad en daarbuiten en is gebouwd met de ervaring van de Thule Urban Glide 2. Comfortabel en lichtgewicht; Thule Spring geeft ouders de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen. Deze buggy is snel en eenvoudig in te klappen met één hand, terwijl ze hun kindje met de andere hand vasthouden.

Thule spring, gold award
Dingen om te zien, dingen om te doen en zoveel om te beleven! De Thule Spring is een flexibele, leuke en functionele buggy voor fashionable kids.

De Thule Spring kan overal mee naartoe, is compact opvouwbaar, neemt weinig plaats in en blijft ingeklapt rechtop staan! Thule Spring is ideaal voor alledaags gebruik; met een briljante, verlengbare kap mét geïntegreerde ventilatie, een met één hand in hoogte te verstelbare handgreep en een comfortabele, verstelbare zitting. probeer het zeker een keer uit als je in een babyspeciaal zaak bent.

International Product Manager voor Thule kinderwagens, Sara Berggren, zei al eerder: ‘Thule Spring is gemaakt voor beweging: voor dagelijks gebruik, om te navigeren door smalle straatjes, om te shoppen of wanneer je afspreekt met vrienden. Thule Spring vergemakkelijkt het leven van jonge ouders en is perfecte buggy voor avonturen in de stad.’ En ze heeft gelijk, wat zijn we blij met deze beauty!

De Thule Spring is een buggy waarmee je met je kindje van de wereld kunnen genieten.
Elke dag, gedurende de hele dag.


Alle unieke features van Thule Spring op een rij:

kinderwagen uitzoeken, keuze kinderwagen, buggy, eerste babyaanschaf, review, persoonlijke blog
  • Snel en eenvoudig met één hand inklapbaar. ideaal als je je handen vol hebt met boodschappen, of je kleintje.
  • Met één hand verstelbare handgreep om de buggy op de lengte van de ouder af te stemmen. Vooral voor lange personen een ideale vondst!
  • Compact inklapbaar en blijft ingevouwen rechtop staan; perfect om te dragen, vervoeren of op te bergen.
  • Wendbaar voorwiel dat vergrendeld kan worden. Voor in de stad met onregelmatige ondergronden ideaal en zeer stabiel. Met vier wielen gaat je buggy alle kanten op als je een stoepje op rijd, probeer maar eens.
  • Ventilerende kap (magnetisch!) met mesh gedeelte, zodat het niet te warm wordt en ouders kunnen kijken hoe het met hun kindje gaat.
  • Kap is makkelijk te verlengen bij een laagstaande zon en bovendien voorzien van geïntegreerd SPF 50+ filter.
  • Verstelbaar zitje, inclusief slaapstand.
  • Lekvrije 8,5″ foambanden voor soepel rijden op oneffen terrein.
  • Veilig en comfortabel zitje met 5-puntsgordel waarvan de banden stijlvol weggewerkt zijn. Een sterke USP in vergelijking met andere merken.
Thule Spring buggy is de ideale buggy voor in de drukke stad dankzij zijn wendba
Photo: Thule Spring, Malmö, 8 August, 2019 , Sweden. © 2019 Daniel Ahlgren

Move it. Fold it. Live it.

De Thule Spring buggy is er in diverse kleuren, de kap is gemaakt uit duurzame en verfijnde stoffen waarmee een zeer stijlvolle look wordt gecreëerd. Om de functionaliteit van de buggy uit te breiden, zijn er tal van accessoires verkrijgbaar. Thule Spring is uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. En ik kan je vertellen dat de Zweden hun standaarden nog veel hoger leggen dan andere merken. Hier willen ze ten allen tijden voorloper in zijn.

Gerelateerde Thule producten

Verkrijgbaar op Thule.com

Thule Spring, Zweden, de beste kinderwagen, Thule, Zweeds design

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief