Delen vinden we super lief

Ons kleine meisje vindt het heerlijk om de hort op te gaan. Regenlaarzen aan, dikke winterjas en hup de deur uit. Zodra we in de buurt van de kapstok komen, loopt ze direct naar haar jasje. Buiten is gewoon veel interessanter dan binnen. Ondertussen begint de winter langzaam zijn intrede te maken. Dan kan het aardig fris worden in de kinderwagen. Gelukkig heeft mijn meisje een lekker warme voetenzak van Dooky dus kunnen we ook op hele koude dagen prima naar buiten.

Een koude dreumes zonder voetenzak

koude wintersport

Vorig jaar hadden we al een Dooky voetenzak. Onze baby zat er warmpjes bij terwijl wij allemaal stonden te koukleumen. Hij was onmisbaar tijdens de wintersport afgelopen februari en perfect voor een dagje Efteling. Na de winter heb ik hem uit de wagen gehaald en een paar maanden later aan een zwangere vriendin gegeven. Niet zo handig want ook voor buggy’s is een voetenzak super handig. Ik kreeg laatst zelfs in een winkel de tip om een voetenzak aan te schaffen. Dus we gaan er weer aan. Een andere kleur met wederom een tof design en net zo warm en handig als zijn voorganger.

Van kinderwagen tot buggy

voetenzak

Voor de allerkleinsten heeft Dooky een heerlijk warme voetenzak in maatje S. Perfect voor in de auto maar ook voor de kinderwagen. Ondertussen is onze dame een echte dreumes. Ze vindt het prachtig om lekker om zich heen te kijken. Eenden, hondjes of vallende bladeren, het is allemaal even interessant. Ook als je allang geen baby meer bent, zit je niet te wachten op koude tenen. We hebben weer een voetenzak maar nu een maatje groter. Maatje L is perfect voor kindjes die baby-af zijn. Of gewoon voor op de groei. Hij is heel makkelijk aan te brengen en past op elke drie of vijfpuntsgordel. Dus ook in onze kinderwagen. Daar ben ik wel blij mee want ik hou wel van makkelijk. Dit zit gewoon heel logisch in elkaar.

Nooit meer koude voetjes

Als ik naar de Dooky voetenzak kijk, krijg ik het al warm. De binnenkant is zo heerlijk zacht dat ik er zelf wel in wil kruipen. De buitenkant is wind- en waterafstotend. Dus mocht je toevallig een buitje meepikken dan blijven de beentjes in ieder geval droog. En als dan toch ineens het zonnetje gaat schijnen, rits je heel makkelijk de voorkant er helemaal af. Zo ben je overal op voorbereid. Gelukkig kan de zak gewoon in de wasmachine. Wel zo fijn want voor je het weet zitten er geplette aardbeien op.

Hip door de straten

Zo lekker warm en zacht. Perfect voor een middagslaapje in de kinderwagen.

De voetenzakken van Dooky zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Allemaal even stijlvol. Grijs met subtiel, gebreide sterren of kleine kroontjes voor echte prinsjes en prinsessen. Wij hebben gekozen voor een zwarte zak met een grijs patroontje erop. Dit is ook nog eens een extra veilige keuze want het patroontje is reflecterend. Dus ook als het zonnetje al is vertrokken kan je ons nog rond zien stappen. Laat die winter maar komen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief