Delen vinden we super lief

Gemak, comfort, kwaliteit en niet teveel ballast, heeft mijn voorkeur bij de aanschaf van mooie producten. We hebben al zoveel om over na te denken en het geluk, comfort en welzijn van het gezin en onszelf staat daarbij op nummer 1. Producten en diensten die ons gemak en comfort bieden, staat bovenaan mijn wensenlijstje. Boodschappen, ugg’s (ja,ja, ze mogen weer), dinerbox abonnementen en fijne webshops kunnen op mijn support rekenen.

Om mijn thuiswerk leven nog comfortabeler (én warmer) te maken, ben ik wezen shoppen voor warme schoenen. Mijn oog viel op Ugg’s, maar kun je daar al wel weer mee gezien worden? Nog niet heel lang geleden werd het gezien als het lelijkste schoenenmerk, maar sind o.a Rihanna, Hailey Bieber en andere grote sterren er mee zijn gespot, maakt het deze winter een enorme comeback

Warme schoenen

Sinds we in een groter, maar veel kouder huis wonen, zijn de warme vesten niet aan te slepen. We willen ons wel meer thuis voelen en daar hoort een warm huis ook bij. De kachel kan echter wel hoger gezet worden, maar in een rijksmonument vliegt het door de kieren en dunne ramen naar buiten. Voor warme voeten struinde ik op de webshop van Omoda en stuitte op de Ugg’s collectie. De comfy schoenen hebben een ware comeback gemaakt en zijn terug van weggeweest. De hoge laarzen zijn echter wel passé, maar de lage, zachte pantoffel boots zijn helemaal hot en happening. Ze worden dan ook neit voor niets weer in de schoenenkast van de influencers en modebewusten gespot. Om ook zelf blits, trendy én warm te kunnen thuiswerken, ben ik om en koos voor het lage, zwarte Ugg’s model met rits…

Online shoppen

Online shoppen schoenen kopen is tegenwoordig zo handig en de pakketjes komen af en aan, vooral nu tijdens de pandemie. Bij het krijgen van kinderen ga je van hip en happening naar huisje boompje beestje en soms iets te comfy, dat best een hele omslag was. Uiteraard zorgde ik er wel voor dat ik er met hippe producten een beetje knap bijloop zodat de transitie naar ‘moeder worden’ wat makkelijker verliep. En daar waar ik de ugg’s voorheen verafschuwde en een ‘no-go -area’ vond, ben ik er nu zeer content mee. Wat zijn ze comfortabel!

Shoppen bij Omoda is altijd eenn feestje!

Mijn keuze Ugg’s

Mijn oog viel op het model van de ugg’s met de naam W BAILEY ZIP MINI, ook wel één van de meest geliefde en legendarische modellen van het merk UGG. Het lage model is ideaal en heeft een handige ritssluiting aan de buitenzijde van de laars voor extra cachet! De enkellaars is gemaakt van suède en heeft een super zacht binnenwerk van UGGplush™materiaal. Ervaar echt een keer zelf het premium comfort van deze ultrazachte suede boots. De fluweelzachte schapenwol voering zorgt ervoor dat je voeten aangenaam warm blijven het is zo warm en comfortabel doordat het gemaakt is van 80% wol en 20% plantaardig lyocell. Extra zacht én duurzaam (iets waar ik ook steeds meer op ga letten). Het voetbed is overigens niet uitneembaar, maar voor mij is dat ook niet van belang. 

Tot slot

Het is een zeer comfortabele schoen met goede demping dankzij De Treadlite by UGG™-buitenzool. Het heeft een goede grip en is superlicht van gewicht. Sinds ik ze voor het eerst aan deed, wilde ik eigenlijk niets anders meer. De hiel is voorzien van het welbekende leren merklabel en de schacht heeft stijlvolle opstaande naden. Naast mooi, zitten ze heerlijk en wil ik ze niet meer uit doen. In alles blinkt het uit voor jouw lazy Sunday op de bank of voor een fijne boswandeling. De echte schaaps- of lamswol is afkomstig uit Australië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten en wordt verrwerkt in de plaatjes van schoenen. Mijn voetjes gaan het deze winter warm krijgen, en of ik ze ooit uit doe…we zullen het zien.

Ugg’s slippers, een Go, of no-go? De meningen zijn verdeeld

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief