Delen vinden we super lief

Als je van je partner te horen krijgt dat je wel erg giftig reageert, weet je dat het tijd is om in actie te komen en te ontgiften. Geintje uiteraard, maar mijn immuunsysteem kon wel een oppepper gebruiken na een ongezonde lockdown zonder voldoende beweging en snoeperij. Hoe kan ik van mezelf verwachten om scherp te zijn op mijn werk, als ‘leerkracht’ en om me niet meer zo futloos te voelen. Veganflex kwam dan ook als geroepen en lag al een tijdje klaar om ogpepakt te wordne. In Januari begon ik er gewoon mee! 10 dagen vegan, ik ben benieuwd….

Wat is jouw ideale gewicht?

Voeding en gezond leven is een must om goed te kunnen functioneren, dat weet ik als geen ander. Maar je ongezonde gewoonten resetten, vind ik lastig, of nog lastiger: de gezonde gewoontes blijven aanhouden. Mijn oog was al gevallen op de 10-daagse VeganFlex by Fittergy. Met name omdat het een sterk weerstand ondersteunend effect heeft en het gebaseerd is op gezonde voeding. Om mezelf weer op scherp te zetten, bestelde ik de detox kuur bij Fittergy en kon het ontgiften beginnen. Naast het detoxen pakte ik wederom mijn streven op om mijn ideale, gezonde gewicht na te streven.

Met VeganFlex by Fittergy ontgift je in 10 dagen je lichaam effectief met een flexibel vegan eetpatroon, speciaal ontwikkelde supplementen en regelmatig bewegen. Wat een fijne ontdekking!

Doe de VeganFlex van fittergy

Het is bij de beesten af hoeveel dierlijke eiwitten een mens gemiddeld binnenkrijgt. Met de VeganFlex detox van 10 dagen kan je jouw lichaam weer helemaal in het reine brengen, dat me wist te stimuleren. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat je effectief ontgift door veel plantaardige voeding te eten. De effecten zul je gelijk zien met een mooiere huid, betere darmwerking en een versterkt immuunsysteem.

Daar kan geen crème tegenop aangezien je met een gezonde levensstijl van binnen uit werkt! We leggen precies uit hoe het werkt nadat we het zelf tien dagen hebben ervaren… lees je mee?

Er moesten eerst veel boodschappen gedaan worden voro de detoxkuur van VeganFlex

In kleine stappen is de VeganFlex goed te behappen

In de 10 daagse VeganFlex ontgift je lichaam, doordat je in de eerste vier dagen steeds minder dierlijke eiwitten tot je neemt. Daarna volgen vier dagen waarin je volstrekt plantaardig (vegan) gaat eten. Tijdens de resterende twee dagen voeg je met beleid weer dierlijke eiwitten toe aan je menu. Appeltje eitje toch? Dat eitje mag dan uiteraard pas weer in de laatste 2 dagen…! Ik had me goed ingelezen en toen ik het VeganFlex pakket, incl het recepten magazine ontving, kon ik met het boodschappenlijstje op pad!

Rein van lichaam en geest

Met een beetje geluk voel jij je een stuk fitter en energieker na de Vegan Flex van Fittergy net als ik en mijn man die ook vrolijk mee deed. Aangezien ik iedere avond toch in de weer was met het snijden van vele groenten kon ik het net zo goed verdubbelen. Waar hij eerst sceptisch was van al dat gezonde voedsel op het aanrecht, daar kwam hij toch echt op terug.

Het gevoel dat het ons gaf heeft ons overtuigd om elke week in ieder geval 48 uur volledig plantaardig te eten om het effect van de fittergy detox vast te houden. Af en toe uit de band springen qua eten kan best hoor.
Geniet, maar vergeet de detox van fittergy niet.

Wat beweegt jou?

Als het goed is, staat jouw gezondheid op nummer 1. De 10 dagen dat je lichaam aan het ontgiften is, moet je wel combineren met één uur beweging per dag beweging. Niet direct in de stress springen (wel een goede beweging trouwens dat springen), het hoeft niet heel intensief.

Zorg dat je de beweging niet gebruikt om een hamburger te scoren, want dan heb je de boodschap van de ontgifting niet goed begrepen. Ik deed mijn fitbit om en ging veel wandelen, ook pakte ik de squats weer op voor sterke bovenbeen spieren.

Supplementen helpen je een handje

Voor extra ondersteuning bij deze kuur om je lichaam geheel te reinigen, kan je heel eenvoudig supplementen tot je nemen die erbij geleverd zijn. Hierdoor zal jij je nog fitter voelen en krijgt je gezondheid een extra boost. Een bittere pil zal het niet zijn, want die supplementen neem je met het grootste gemak in.

Als dit je niet overtuigt

En ook ik kan beamen dat de kuur enorm is bevallen! Mijn eerste doel was me fitter voelen, mijn onreinheden van de decembermaand te laten verdwijnen en me vooral vitaler te voelen. En dat is gelukt! Ik ben zelfs 3 kilo afgevallen, al was dat niet mijn voornaamste reden. Mijn huid zag er een stuk beter uitziet na de kuur.

Giftig kan mijn wederhelft me niet meer noemen, want daar ben ik immers actief mee aan de slag gegaan. Mijn energieke uitstraling vielen hem gelijk op. Dit is absolut voor herhaling vatbaar. Bestel jouw Vegan Flex pakket hier.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Family, fun & lifestyle blog (@olivettepuntnl)

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief