Delen vinden we super lief

De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat het tijd is voor een heerlijke vakantie! Als je verlangt naar ontspannen momenten op het strand met je kinderen, terwijl je jezelf verliest in een geweldig boek, dan hebben ze iets inspirerends en verrassends voor je bij BoekenVoordeel.

Klaar is kunst, familieportret, kunst aan de muur, gezinsportret, kunst, origineel cadeau

Dit is ook wel de grootste winkelketen in Nederland en België met maar liefst 100 winkels. Ze bieden voordelige boeken, spellen en puzzels aan, evenals andere producten die niet mogen ontbreken op jouw favoriete vakantiebestemming. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een handige top 10-lijst samengesteld met producten die absoluut essentieel zijn voor jouw vakantie. Met deze checklist wordt de voorbereiding van je vakantie een fluitje van een cent, en dat alles met extra veel voordeel!

vakantie voordeel, zomer cadeaus

10 voordelige vakantie gadgets

1. Een vermakelijk boek

Ga op in een betoverende wereld met “De Rokesby’s – De onuitstaanbare erfgenaam” van Julia Quinn en ontdek een uniek verhaal. De Bridgertons en de Rokeby’s delen al geruime tijd een naburige en hechte vriendschap. Maar is er meer dan alleen vriendschap tussen hun kinderen?

Dit boeiende romanwerk betovert je met zijn meeslepende schrijfstijl, humoristische toon en oog voor detail. Laat je meevoeren naar verre oorden terwijl je geniet van deze heerlijke roman, of je nu op het strand bent of bij het zwembad.

2. Pisa Travel

Op vakantie is het een absolute must om een bord- of kaartspel te spelen. Het is perfect om samen met het gezin te genieten van de laatste stralen van de avondzon, direct na het diner. Een buitengewoon reisspel dat je zonder moeite kunt meenemen, is de opwindende Pisa Travel-editie. Het is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en garandeert urenlang plezier. Spelletjes zijn altijd goede vakantie gadgets

3. Shake it!

vakantie gadgets, cocktails

Voor ouders die even willen genieten zonder de kinderen is dit een must-have. Alleen maar water drinken is ook zo wat. Maak zelf in een handomdraai de lekkerste cocktails. Droom weg bij klassiekers als Daiquiri en Martini, nip van een bruisende El Diablo en Planter’s Punch, geniet van aperitieven met een verrassende twist, en warm op met Hot Toddy en Irish Coffee.

Liever met het hele gezin? Voor de kinderen zijn er ook heerlijke alcoholvrije cocktails (mocktails) te maken!

4. Stedengids

vakantie gadgets, toscane, time to momo

Tijdens een vakantie in het binnen- of buitenland mag een stedengids natuurlijk niet ontbreken. Ideaal om je vooraf goed in te lezen over de plaats van bestemming, zo weet je precies wat de leukste activiteiten en bezienswaardigheden voor het hele gezin zijn! De time To Momo boeken zijn altijd een goede keuze ervaarden wij in Kortrijk, Lyon en ook Parijs.

5. OK Boomer!

Van speleltjes krijgen wij geen genoeg thuis! Dit is ook een spel wat je met het hele gezin op vakantie kan spelen, OK Boomer! In dit kaartspel neemt de oudere generatie het op tegen de jongere en wordt de kennis over de popcultuur uit de andere generatie getest. Zeer geschikt om voor en tijdens wat slechter weer te spelen.

6. Taalgids

vakantie gadgets

Ontdek de perfecte reisgenoten voor jouw vakantie: compacte taalgidsen die niet alleen gemakkelijk mee te nemen zijn, maar ook je communicatievaardigheden vergroten. Deze unieke gidsen bieden een uitgebreide verzameling van woorden en uitdrukkingen die van onschatbare waarde zijn aan de grens, onderweg, in het openbaar vervoer, tijdens overnachtingen en nog veel meer.

7. Familiefilm voor in de vakantie

Hoe fijn het ook is om naar het strand of park te gaan, af en toe een film kijken met het hele gezin is ook genieten. Disney’s Encanto, een film over een buitengewone magische familie, is bijvoorbeeld ideaal om met het hele gezin te kijken.

8. Kleurboek

vakantie gadgets

Voor degene die behoefte heeft aan wat minder prikkels en de aandacht ergens anders op wil richten, zijn kleurboeken, of spelletjesboeken een goed alternatief. Kleurboeken zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Leuk voor op de achterbank of in het vliegtuig! Iedre vakantie gaan ze weer mee in de tas.

9. Film voor even een avondje alleen

In de vakantie is er af en toe ook behoefte om even zonder de kinderen tot rust te komen en je te verliezen in een meeslepende film. De verfilming van de bestseller Toen ik je zag van Isa Hoes neemt je mee in een drama over liefde, onzekerheid en hoop.

10. Het beste voor je (zonne)bril

Naar een zonnige vakantiebestemming mag een zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Echter, het gevaar is dat deze ergens onder in de tas beland en beschadigd raakt. Bij BoekenVoordeel zijn brillenkokers te koop om dit probleem tegen te gaan!

vakantie gadgets

We weten zeker dat je met deze vakantie gadgets tips goed beslagen ten ijs zult komen. Dus via deze week: een hele fijne vakantie gewenst!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief