Delen vinden we super lief

Wil jij graag op vakantie? Dat is natuurlijk heerlijk, want je kunt er dan lekker even tussenuit. Voordat je daadwerkelijk op vakantie kunt, is uiteraard nog wel wat voorbereiding nodig. De bestemming uitzoeken, de accommodatie kiezen en de reisperiode bepalen: het hoort er allemaal bij. Er zijn een aantal slimme tips die je kunt gebruiken voor het boeken van een vakantie. Het slim boeken van een vakantie kan je geld besparen en dat is natuurlijk altijd fijn. Ben je benieuwd naar deze tips? Je vindt ze hier!

1. Vroeg boeken

Waar een lastminute vakantie voordelig kan zijn, is dit niet altijd even makkelijk. Vooral als je met meerdere mensen op reis gaat, kan het verstandiger zijn om juist vroeg te boeken. Wanneer je vroeg jouw vakantie boekt, kun je vaak profiteren van vroegboekkorting. En dit kan je flink wat geld besparen. Heb je jouw bestemming en accommodatie al uitgezocht en weet je al wanneer je op reis wilt? Dan is vroeg boeken zeker een aanrader. 

out of office zwanger, vakantie boeken

2. Vergelijken

Er zijn meerdere organisaties die vakanties aanbieden. Grote kans dus ook dat de bestemming en accommodatie die jij gevonden hebt bij meerdere organisaties te boeken is. Als je graag slim een vakantie wilt boeken, is het verstandig om deze aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit kan je namelijk soms wel tientallen euro’s schelen. Om erachter te komen of dit iets voor jou is, kun je review sites bekijken om meningen van anderen te lezen.

Actieve outdoor vakantie, frankrijk, Scandinavie, Thule Stir, Thule rugzak, thule trek rugzak, trekrugzakken, de beste rugzak

3. Overweeg all inclusive

Een slimme tip die je in gedachten kunt houden bij het boeken van een vakantie, is om een all inclusive vakantie te overwegen. Hoewel dit in de eerste instantie altijd juist duur lijkt, valt dit in de praktijk vaak enorm mee. Je moet er namelijk wel rekening mee houden dat bij een all inclusive vakantie het eten en drinken bij de prijs inbegrepen zit. Een all inclusive vakantie kan in dit geval zelfs goedkoper zijn dan dat je overal zelf je eten en drinken moet betalen. Heeft de bestemming waar jij naartoe wilt veel all inclusive mogelijkheden? Dan is dit dus zeker goed om te overwegen.

4. Probeer het hoogseizoen te ontwijken

Ben jij niet afhankelijk van het hoogseizoen en kun jij eigenlijk ook in het laagseizoen op vakantie? Doen! Dit bespaart je namelijk een hoop geld. Vakanties in het hoogseizoen zijn uiteraard razend populair en hierdoor stijgt ook de prijs. Als het voor jou mogelijk is, is het ontwijken van het hoogseizoen zeker verstandig.

Of je nu graag alleen op vakantie wilt of juist kiest voor een familievakantie: deze tips kunnen je erbij om slim een vakantie te boeken. Maak hier dus zeker gebruik van!

'Geniet van het leven' gaat gepaard met een drankje en een scnak, in Amsterdam letten ze meer op de lijn, twee grote mentaliteitsverschillen., Vakantiepret. op reis, dakkoffer
Fijne vakantie!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram


Delen vinden we super lief