Delen vinden we super lief

Mijn persoonlijke strijd tegen de kilo’s begon direct na onze zomervakantie in 2019. Mijn BMI was boven de 30 dat niet goed voor me is, daarnaast zat ik niet lekker in mijn vel, lagen onstuimige maanden achter me, werden dierbaren om me heen ziek en word ik gestaag ouder. Jonge kindjes vergen fysiek veel van me, dat steek ik niet onder stoel of banken. Ze worden gelukkig zelfredzamer en ouder, waardoor je zorg modus niet meer 24/7 ‘aan‘ staat. Het werd tijd om pas op de plaats te maken en ging met mijzelf aan de slag, en met succes! En toen me vervolgens werd gevraagd om het vernieuwde programma “WW, weight watchers heruitgevonden” alvast uit te proberen ging ik daarvoor! Lees je mee?

Me time

Lange tijd deed ik mijzelf tekort omdat de kids voor gingen, naast mijn werk en sociale bezigheden. Ouder worden valt en staat bij een gezond lichaam en geest. WW kwam daarom op het goede moment en ik ging er vol voor. Dat het programma van “WW, weight watchers heruitgevonden” me zoveel heeft gebracht (meer dan het verlies van kilo’s), had ik nooit durven dromen…

ww, weight watchers heruitgevonden
December zal vol uitdagingen, verleidingen en heel veel lekkers! ‘Nee’ leren zeggen is mijn eerste les!

Goede voornemens, begin nú

Ieder jaar heb ik mezelf weer goede voornemens, of actiepunten gegeven. (overigens ook een F*ck it lijst, maar dat daargelaten) Dit jaar heb ik het anders aangepakt. Ik was al in september begonnen met wat ik voor mezelf in 2020 voor ogen had! Waarom uitstellen, als je NÚ kunt beginnen met je voornemens! De eerste 10 kilo was er in november af, maar om mijn gewenste BMI te bereiken, zit ik nog niet eens op de helft. Het abonnement van “WW, Weight Watchers heruitgevonden” werd in november verlengd! De reis naar mijn ‘fitte ik’ was nog niet klaar en nog in volle gang. Met de feestdagen voelde ik me fit en nu ligt 2020 voor de deur om me nog fitter te gaan voelen! Het nieuwe jaar ga ik vol goede moed tegemoet!

WW, Weight Watchers heruitgevonden!

Familie agenda Home work time nazomer

Het was afgelopen jaar tijd om mezelf op nummer 1 te zetten en dat wil ik dolgraag voortzetten met het vernieuwde programma van ‘WW, Weight Watchers heruitgevonden!. Met kerstmis wilde ik er dolgraag goed uitzien, gezondere gewoonten aangenomen hebben en meer tijd voor mezelf nemen. WW, heeft me daarbij geholpen, ook in de zeer lastige decembermaand! En ook om mijn vernieuwde levensstijl in 2020 voort te zetten! Het heruitgevonden programma
van WW sprak me gelijk aan en hielp me gaandeweg om mijn doelen te bereiken! met doorzettingsvermogen en support van mijn WW buddy’s vanuit de workshop houd ik het vol!

voornemens, voor en na, ww het nieuwe weight watchers

Voor en na, met WW

Het is zo makkelijk om te zeggen dat je gezond ouder wilt worden, dat wil immers iedereen. Maar dat gaat niet vanzelf, weet ik als geen ander! Door er aan te werken, reduceer ik de kans op welvaartsziekten, voel ik me vitaler, wordt shoppen ineens leuker, voel ik me mooi in nieuwe lingerie en ben ik minder moe! Ik voel me echt gelukkiger en blijer! Toch ben ik er nog niet en volg ik elke week de workshops van “WW, Weight Watchers heruitgevonden”

gezonde keuzes maken, biologisch eten, WW, weight watchers heruitgevonden
Gezonde biologische keuzes maken

Afgelopen anderhalf maand heb ik het totaal vernieuwde WW programma ervaren en ben ik een extra 3 KG verloren, bovenop de 10 KG die ik al kwijt was met WW. Zelf wilde ik dolgraag de kilo per week voortzetten, maar in december is dat heel lastig, een illusie welteverstaan! Toch ben ik niet teruggevallen en ondersteunden we elkaar zo goed! Het vernieuwde programma is nog persoonlijker en vernuftiger in elkaar gezet.

Het was lastig om in december af te vallen, maar ik zette door en heb met alle verjaardagen, feestjes en feestdagen mijn gewicht weten te stabiliseren! Het nieuwe jaar 2020 zal ik met een knal beginnen en ga het WW programma absoluut voortzetten. Ik had mijzelf geen beter cadeautje kunnen geven. Op naar 20KG gewichtsverlies en een top fitte en vooral gelukkige Marjolein met een gezonde BMI!

2020 beginnen we met een knal!

Bij WW heb ik een gezonde levensstijl aangeleerd dat mijn mentale kapstok is geworden. Ik had dit niet zelf kunnen bewerkstelligen. Iedere week word er tijdens de workshop een ander thema behandeld! Dat maakt het nooit een saaie bijeenkomst, maar geeft mij de drive om er weer tegenaan te gaan! Het is vooral inspirerend om mede WW’ers te ontmoeten en om weer met volle moed er tegen aan te gaan in de week die iedere keer weer voor me lag!

Minder kilo’s zorgen ook voor meer energie!

Gaandeweg ben ik scherp geworden op de volgende dingen: “voldoende Bewegen, niet Roken, niet of nauwelijks Alcohol, gezonde Voeding, Ontspanning en minder Zitten”.” (BRAVOZ). De workshop raad ik dan ook echt aan! Topsporters kunnen het immers ook niet zonder coach!

Ring Fit Adventure nintendo, computerspel

#Fitmom worden met de “Ring Fit Adventure” en de Nintendo Switch

Het nieuwe, vernieuwde WW programma is persoonlijk en daar haal ik mijn energie uit om vol te houden. Stapje voor stapje ben ik op weg naar de betere versie van mijzelf! En 2020 staat in het teken van volhouden! Ik houd jullie zeker op de hoogte! En wens een ieder een gezond, fit en liefdevol 2020 waar alle wensen voor jullie allen mogen uitkomen! En is een wens afvallen? Ga ervoor! ik had nooit durven dromen dat ik zover kon komen. Ik ben er nog niet, maar geef jezelf een gezond leven cadeau!

ww, weight watchers heruitgevonden, biologisch, eten, gezond, afvallen, ww, ww, heruitgevonden
Laat je, net zoals ik, inspireren door WW Laat het je stok achter de deur zijn en laat je tegelijkertijd ondersteunen door de andere members. En wat me echt op de been houd, is de positiviteit! I CAN DO IT, WE CAN DO IT !!!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief