Delen vinden we super lief

moeder in londen kerst

Er zullen weinig gezinnen te vinden zijn waar niet één, of meerdere familietradities, kerst rituelen, of oudejaarsavond tradities zijn rondom de Kerstdagen. We beginnen begin december met de kerstboom optuigen en het versturen van een kerstkaart naar dierbaren met een fijne kerstgroet! En omdat gezinnen veranderen van samenstelling wordt het soms een uitdaging om de familietradities in ere te houden en ook je adressenbestand in stand te houden!

Toch is het de moeite waard om daar je best voor te doen en om je vast te houden aan deze fijne tradities. Nu wij drie kindjes rijk zijn, hecht ik daar extra veel waarde aan! Met een kerstkaart houd je verbinding en stuur je een persoonlijke groet, of wens waarmee het kerstgeluk verspreid wordt! Het versturen van kerstkaarten is bij ons echt een no-brainer!

kerstkaart, kerst, driekoningen, kerstboom

Sweet memories

Wie herinnert zich niet de dingen uit zijn jeugd die gegeten of gedaan werden met de Kerst? Naar de kerk op Kerstavond, het bezoeken van een levende kerststal, of heel lang opblijven om kerstfilms te bekijken! Op kerstavond stond alles in het teken van samen eten met de hele familie en zagen we er altijd op ons opperbest uit in een rijkelijk versierd huis!

De volgende dag stond er altijd een feestelijk ontbijt klaar en later op de dag gingen we naar de bioscoop om op te warmen met de hele familie bij oma en opa. Dat zijn familietradities die we heel graag in stand houden. Ook hielp ik mijn moeder met het schrijven van een kerstkaart voor dierbaren. Ook doe ik dat nu met mijn eigen kindjes. Ze schrijven op iedere kaart hun eigen naam, LoveIt!

kerstcommercials, kerstkaart

Kerst en kerstkaarten versturen

Wij versturen kerstkaarten altijd net na sinterklaas zodat het er op tijd is voor de feestdagen. Bij ons is dat een echte familietraditie geworden sinds de eerste kerst van ons eerste kindje! Tegenwoordig worden er minder kerstkaarten per post verstuurd en is de kerstpost ‘voordeliger‘ en ’tijd efficiënter’ verschoven naar de email of de Whatsapp! Zonde natuurlijk en helemaal niet persoonlijk! Veel mensen vinden een ‘echte’ kerstkaart toch het leukst om te ontvangen.

kerstkaart, carnavalskleding

Persoonlijke kerstgroet

kerstkaart, kerst, driekoningen, kerstboom

Bij ons hangt iedere kerstkaart aan de spiegel, dat echt een feestelijk gevoel geeft. Wie telt er niet stiekem het aantal kaarten die er binnenkomen! We houden dit dan ook zeer zeker in ere! En om te voorkomen dat het daarna direct in de prullenbak beland, kiezen we voor een persoonlijke kaart met een leuke familiefoto!

De fotoshoot hebben we helaas pas op 6 december gepland. Ietwat laat, maar ze hadden niet eerder plek! Zodra de foto er is plaatsen we gelijk de bestelling en versturen we de kerstkaarten (met nieuwjaarsgroet) direct uit zodat het op tijd in huis is.

Uiteraard wel met gouden enveloppen (de rode enveloppen zijn gratis, maar voor een klein, extra bedrag een echte WOW) Ook bestel ik er gelijk sluitzegels en adresstickers bij. Dat scheelt me veel tijd en rompslomp! Kaartje2go heeft hier zijn expertise van gemaakt, berehandig!

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de kerstkaart met eigen foto voor onze unieke en persoonlijke, foto kerstkaart. uiteraard delen we de foto, waarin we zullen schitteren als familie in geweldige outfits!

kerstkaart, kerstdiner oudejaar, adventskalender, adventskalenders

Een gepersonaliseerde kerstkaart sturen

De mogelijkheid om online je kerstkaarten te laten maken en ook te versturen is ideaal! Je kunt de foto eenvoudig uploaden en bestellen in de gewenste hoeveelheid! De kerstkaart van afgelopen jaar zie ik nog steeds bij mijn ouders op het prikbord hangen!

kerst, kerstkaart, engel

En een kerstkaart wordt pas echt persoonlijk als je er een wens opzet die past bij de persoon waar de kaart voor bedoeld is. Daarom zorg ik ervoor dat de kaart eerst naar ons word verstuurd en vanuit huis stuur ik het uit! Hopelijk lukt me dat heel snel na het ontvangen van de kaarten. Ik plan vevolgens een paar avonden vrij om kaarten te kunnen beschrijven!

kerst toetjes, gerechten, inspiratie, kinder kerst, kerstmis
kerstkaart

We wish you all a holly jolly christmas!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief